Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah ne güzel vermişsiniz. Çoğu gitmiş azı kalmış. Kaç ayda verdiniz 24 kg ı

Maşallah ne güzel vermişsiniz. Çoğu gitmiş azı kalmış. Kaç ayda verdiniz 24 kg ı
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın.
15 Mayıs 2017'de diyetisyen kontrolünde diyete başladım. 110 kg idim.
Şu an 86 kg'ım. Haşimato hipotiroidim olduğu için diyet ve egzersizle hızlı metabolizmaya sahip bir bireyden biraz daha yavaş kilo veriyorum. Bu sefer kararlıyım, inşallah sonuna kadar peşini bırakmayacağım.
Dr. Ayça Kaya'nın "Sayarak Zayıfla 5333" kitabını okuyorum şu an. Çok hoşuma gitti, tavsiye ederim.
İdeal kiloya ulaştıktan sonra "kilo koruma" sürecinin en zor süreç olduğunu ve insanların genelde bu dönemde tekrar kilo aldıklarını yazmış. Dr. Ayça Kaya, "Kilo koruma" sürecinde neler yapılması gerektiğinden bahsediyor bu kitabında. Bir de sağlıklı yemek tariflerinin de olduğu bir başka kitabını aldım. Onu da okuyacağım. Tarifleri çok güzel.

Maşallah çok güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Çok teşekkürler morordek cim. İnşallah! :)

Sabahları çok konuşmayın ya ben yetişemiyorum.

Kaptanımız ama kaç gündür sporumuz var, ona bakmıyor benim minnacık kaçamağıma bakıyor.Neyse kızma mesaj alındı.

Ben da kahvenin yanında çikolata arıyorum, günde de 4 5 fincan içince
Gunaydiinn

Ama keşke baştan deseydin öyle olurdu

Evet kizlar kimler burada bir parmak kaldirsin
Kahvaltilar yapildi mi yapilmadiysa
Hadi bakalim kshvaltiyi yapanlar jendilerine bir yesil cay hazirlasinlar

Ben rüyamda atıştırdım sayılır mı kaptanımız?

Bir an önce başlamantı öneririm ördekcim. Son zamanlarda izlediğimiz en güzel dizilerden. Zaten 19 bölümcük. Pazar başladık sanırım, bugün bitecek.

Arkadaşlarla yuruyerek pazara gittik.Pazarda gezinme hariç 50 dk git gel yürümüş olduk.

Yürümeye bahane bulmak çok önemli bence. Geçtiğimiz aylarda günde 20000 adım civarında atmaya başlamıştım. Bildiğin deli gibi yiyip kilo almamıştım.
günaydın pisicikler

Monicimgeçen sordum seni ama başka taııma geçmişsin. Kaç ki oldun?

Gunaydinlar arkadaslar. Emzirirken yesil cay icilir mi acaba? Bileniniz var mi?
Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama ben çocuğu huysuzlaştırıyor diye biliyorum.

Tamam fazla uzak hedefler koymayacağım ve sizle de paylaşırım, kısmet olursa yeni senede de bakalım hangilerini başarabilmişim görürüz

Kuzum diyetisyen listesi nasil gidiyor
Dört dörtlük uygulayamasamda iyi gidiyor Kaptan'ım evde ne pisiriyorsam abartmadan listeye uygun yiyorum.Duraksama olana kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Belki arada bir 1 günlük detoks yaparım.
inşallah Cuma'ya 79'u görecem..
Çok kötü bir durum 73 lere inip 82lere çıkmak.

Kuzum sporun gozden kacar mi hic hem digerlerine ornek olur kacamaklar olmasin ama bu arada senin oglen kalktigini gececi oldugunu biliyoruz o yuzden kahvaltinin erken olmasi sana uymaz

Kesinlikle ozlemcim bsk ilac kullanmak zorunda kalabilirsin sagligin 9nemli tatlim

Tamam fazla uzak hedefler koymayacağım ve sizle de paylaşırım, kısmet olursa yeni senede de bakalım hangilerini başarabilmişim görürüz

Bekliyoruz hedeflerini şekerim :)
Bu sene geçsin daha antrenmanlı değiliz ama fazla kilolarımı da tamamen verip eşimi kandırıp sene bisikletle 100 km'lik yol hedefi koymak istiyorum.

Kuzum sporun gozden kacar mi hic hem digerlerine ornek olur kacamaklar olmasin ama bu arada senin oglen kalktigini gececi oldugunu biliyoruz o yuzden kahvaltinin erken olmasi sana uymaz

Diyet yapmazsam sorun yok da kaptanım diyet yapınca bir garip oluyor öğünleri yerleştirmek.
14 gibi kahvaltı oluyor. 19-20 gibi de yemeği kapatıyorum.
Dün gece 4 gibi midem kendini sindiriyor zannettim.

19 bölüm benim için 19 ay demek neredeyse

Sen ne izliyorsun ördekcim?
Bize de alternatif olsun.
Böyle içerisinde bolca zeka olan dizi ve filmleri çok seviyorum.

Aa kilolarimiz yakinmis .senin listening ben de takip edeyim bari. Ben de geçen hafta 78i bile görmüştüm ama malesef zaman güncel 81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…