Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canimsiniz yahu kizlar nerdeyse 4-5 senedir kaptanlik yapiyordum artik biraz dinleneyim ama gozum hep uzerinizde olcak ilerde belki darbe yapar seni kaptanliktan indirir geri gelirim ordegim
Ahah böyle darbeye can kurban
Darbeye de gerek yok zaten kaptanım, diyorum ya senin yerin hep orası aslında

Bilgisayara geçince hedef listesini paylaşayım tekrardan, perşembe motivasyonu olsun

Ördekim kesmiş cezanı

Sağol bebeyim, henüz kaçanımız yok

Hayırlı olsun canım, bol bol yağ yaksın
amin canim insallah bakalim bugün da kurucak esim

sagolasin canim kizlar bu yorumlari dün yazmistim ama cildirtti beni telefonum hatta suanda oyle

Sağol prensescim daha olmadım, son dakikaya kadar kaptanicemin kararını değiştirmesini bekleyeceğim ama yok illa ben dinleneyim derse de sırf onun hatırına olacak zaten

Günaydın herkese: ))

Dünkü menümü paylaşıyorum.

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1,5 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 adet yeşil ve kapya biber, limon sıkılmış roka ve yeşil çay. (Ekmek Yok)

Öğlen: 1 kase pancar çorbası, az yağlı ve sirkeli salata

Ara öğün 16:30 gibi: 1 adet Armut ve yarım kase yoğurt

Akşam: 1 tabak patlıcan yemeği, az yağlı ve sirkeli salata, yarım kase yoğurt

Saat 9:30 10 adet fındık

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş yarım kase yoğurt

Spor olarak ise sabah 35 akşam 45 adet ip atlama, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)

1 litresi detoks suyu olmak üzere toplam 3,5 lt su

Ya ben 68 kiloya indim 92 den sonra 85 oldum geri suan onlari vermeye calisiyorum

Aslında insanları çokta umursamamak lazım da işte yapamıyoruz :)) İnşallah bu sefer tam anlamıyla istediğiniz kiloya ulaşır kilonuzu daima korursunuz

Hayırlısı olsun kaptanım yine buradasın inşallah birden bırakmak yok

menün ve sporun çok güzel canım böyle devam edersen yine kilolarını vereceksin :))

bende katılmıyorum bu konuya ben 10 kg vermeden önce de spor yapıyordum hala yapıyorum kilo vermenin her aşamasında sporla desteklenmeli diye düşünüyorum kesinlikle özlemin dediği gibi vucudu toparlıyor 10 kg veriyorsun 15 kilo vermişsin gibi görünüyor bu yüzden korkma yap sporunu biraz kardiyo ağırlıklı tut kas kazanmak değil kaybetmemeye çalış

Canım bu sirkeli suyun sana faydalarını anlatabilir misin ben sabah kalktığımda kesinlikle içemiyorum bir ara da denedim ama başaramadım sirkeli ya da limonlu suda kendimi biraz zorlasam alıştırsam mı

Canım yediğin herşeye baharat katmayı alışkanlık haline getir tüm baharatlar özellikle zerdeçal ile zencefil bağışıklık sistemini çok güzel ayakta tutuyor tavsiye ederim zencefil zerdaçal tarçın birazda karabiber koyarsan 3 kaşıkyoğurdun içine zaten yağ yakıcı kür tarifi diye geçiyor hem bağışıklığın güçlenir hem yağ yakımın metabolizman hızlanır gün aşırı son ara öğünde tüketilmesi ardından en az yarım lt su içilmesi öneriliyor

Günaydın kızlar..

Herkese günaydın kaçamaksız bol yağ yakmalı bir perşembe olsun beni şimdiden yarınki sonuçlar heycanlandırıyor Ben bu iki gün kadil sebebiyle niyetliyim iftardan sonra bol su içip yeşil çay içip ödem tutturmamaya çalışacağım vucuduma inşallah yarın hepimiz güzel eksilerle uyanırız

Ezgicim yarın da niyetli olacaksan senden ricam bugün iftar öncesi tartılabilir misin? Malum sahur yapacaksın yarın sabah beklediğinden daha fazla çıkabilirsin tok karnına :) Senin kilo bildirimini bugünden alalım.

Günaydın kızlar..

Gunaydinlarr
Guzel bir gun sizlerle olsun
Bugun persembe dikkat kizlarr

Günaydınnnn

Sağol canımmm, çok teşekkür ederim. İlla ki düzelicem ama çabucak olsa güzel olur
Telden bende sıkıntı olmuyor yazmak. Tarayıcını değiştirmeyi dene istersen bakalım birşey değişecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…