- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.041
Ahah böyle darbeye can kurbanCanimsiniz yahu kizlar nerdeyse 4-5 senedir kaptanlik yapiyordum artik biraz dinleneyim ama gozum hep uzerinizde olcak ilerde belki darbe yapar seni kaptanliktan indirir geri gelirim ordegim
Bilgisayara geçince hedef listesini paylaşayım tekrardan, perşembe motivasyonu olsunGünaydın herkese. Cumadan önce son çıkışumarım bende dahil herkes yarın hedeflerine ulaşır. Hala adet olmadım bakalım yarın nasıl yansıyacak. Adet şişliğinden dolayı yediklerime daha dikkat ettim. Güzel, kaçamaksız bir gün olsun hepimize
amin canim insallah bakalim bugün da kurucak esimÖrdekim kesmiş cezanı
Sağol bebeyim, henüz kaçanımız yok
Hayırlı olsun canım, bol bol yağ yaksın
sagolasin canim kizlar bu yorumlari dün yazmistim ama cildirtti beni telefonum hatta suanda oyleHerkese tünaydın, bana günaydın şekerler..
Tebrikler, benim için çok zor bir karar gerçekten.
Özlem, o nedir o saatte yaşam var mı
Şaka bir yana ben severim erken kalkma düşüncesini Ara gece de geç yatmayı seviyorum. Çıkıyor ortaya paradoks.
Hayırlı olsun, eliptik iyi oluyor. Ben seviyorum.
Kaptanımız ikiniz de bir aniz önce iyi olursunuz umarım.
Senden korktuğumuz söylemiştim dimitri şekerim?
İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın.
Hoşgeldin aramıza..
Benim de canım Çocukluğumda da ortodonti tedavisi görmüştüm aynen dediğin gibiBana işkence gibi geliyor o dişçi koltuğu. Çocukluğumdan beri dişçiden çıkmadığım için hoşlanmıyorum ya da bıktım herhalde. Ama senin işin epey zormuş.
Sağol prensescim daha olmadım, son dakikaya kadar kaptanicemin kararını değiştirmesini bekleyeceğimFancynancy hastaymissin canim cok gecmis olsun dikkat et kendine
Kaptanim birakmissin kaptanlığı hayirlisi olsun hakkini helal et cok emegin var uzerimizde
Ördeğim kaptanligin hayirli olsun canim
Ayyy çok zor yazdim yine öpüyorum hepinizi
Ya ben 68 kiloya indim 92 den sonra 85 oldum geri suan onlari vermeye calisiyorum
Aslında insanları çokta umursamamak lazım da işte yapamıyoruz :)) İnşallah bu sefer tam anlamıyla istediğiniz kiloya ulaşır kilonuzu daima korursunuzBizde sürekli parka iniyoruz kızım orada atliyor ama insanlar oturuyor diye atlamıyordum. Ama squat yapanda görmüştüm.
Sen de benim gibisin.Normalde 45-50 kilo kuru bir insandim. Zamanla max 84'ü gördüm. Sonra yine burada ama başka bir takımda 67'ye indim. Daha sonra tekrar 84'e çıktım. Sonra yine 73'e indim. Pazartesi 82 kiloydum.
Kısa yazdım aslinda defalarca say say bitmez bu kısır döngü sürekli aynı yolu yürüyorum.
Hayırlısı olsun kaptanım yine buradasın inşallah birden bırakmak yokIyi aksamlar 5. Takimin citir kizlari kendimi balkon konusmasina cikmis gibi hissediyorum
Arkadaslar cook uzun yillardir kaptanlik yapiyorum 5. Takima biliyorsunuz hem is hem ailem hemde buraya yeterli zaman ayiramiyordum benim yerime sagolsun hepmorordek isi goturuyordu
Artik ben biraz emekliye ayrilayim dedim gene yaninizda olacagim ama kaptan sorumlulugum olmayacak sadece
Paylasima yazmadan once sizlerle paylasayim istedim
menün ve sporun çok güzel canım böyle devam edersen yine kilolarını vereceksin :))Menüm;
07:30
1 d.tb ekmeği
1 h.yumurta
Peynir
Salatalık,domates
11:00
Bir kaç tane çilek-dut
14:00
4 yk domatesli bulgur pilavı
3 yk pırasa
Salata
19:00
3 yk domatesli bulgur pilavı
3 yk tavuklu patates yemeği
Salata
2 L şu
1 yeşil çay
1 L 5&1 çay
3 t.kahvesi
Spor;
8000 adım
1000 ip
Şimdi de dans ediyorum.En az 20 dakikaya tamamlarim
bende katılmıyorum bu konuya ben 10 kg vermeden önce de spor yapıyordum hala yapıyorum kilo vermenin her aşamasında sporla desteklenmeli diye düşünüyorum kesinlikle özlemin dediği gibi vucudu toparlıyor 10 kg veriyorsun 15 kilo vermişsin gibi görünüyor bu yüzden korkma yap sporunu biraz kardiyo ağırlıklı tut kas kazanmak değil kaybetmemeye çalışsenin sporlarini çok kiskaniyorum canim taş gibi oldun. sizede danisayim duyduğum birseyi. bana çok mantıklı gelmedi ama kiloluyken yapılan spor yaği kasa dönüşturdugu icin olmasi gerekenden daha kilolu görünulur.biraz zayiflayip spor yapılmali ne dersiniz
Canım bu sirkeli suyun sana faydalarını anlatabilir misin ben sabah kalktığımda kesinlikle içemiyorum bir ara da denedim ama başaramadım sirkeli ya da limonlu suda kendimi biraz zorlasam alıştırsam mıcarsamba menu
sabah uyaninca sirkeli su
10da mantar sote
peynir
3 zeytin
1dilim yumurtali ekmek
biberiyeli yeşil cay
ara 1 ceviz 1 hurma
3te kabak morlahana pancar az yagda soteleyip yogurtlu salata
1 küçük akdeniz sandviç ekmek ist halk ekmekte varmış
ara yarım armut
5te yarım kase tavuklu tel sehriye bebelere yedirir ken 5 6 kaşık yedim
9da cacık
kuruyemiş
su 2lt
spor yok bugün ama 3 saat parktaydim ayakta
Canım yediğin herşeye baharat katmayı alışkanlık haline getir tüm baharatlar özellikle zerdeçal ile zencefil bağışıklık sistemini çok güzel ayakta tutuyor tavsiye ederim zencefil zerdaçal tarçın birazda karabiber koyarsan 3 kaşıkyoğurdun içine zaten yağ yakıcı kür tarifi diye geçiyor hem bağışıklığın güçlenir hem yağ yakımın metabolizman hızlanır gün aşırı son ara öğünde tüketilmesi ardından en az yarım lt su içilmesi öneriliyorbu öyle bir şey, yedikçe yiyor insan. bende 83 lere su içip gelmedim. Eğer ki kilo alınıyorsa, tabii ki sağlıklı bir vücuttan bahsediyorum, düzgün ve sağlıklı beslenilmiyordur. Çevremizdeki herşey de çok cezbedici özellikle çocuklar olduğunda. Bende bu hafta hastayım diye bütün düzenim bozulduHasta olmayı hiç istemiyorum ama nedense hep böyle tam havamı, motivasyonumu bulmuşken tepetaklak oluyor herşey
Günaydın herkesee
Dükkanı fensim kapatmış ben de açayım o zaman
Bugün perşembe, o yüzden ekstra dikkat edelim lütfen. Bol bol su içilsin, yeşil çay icebilenler yeşil çay içsinler. Odemlerimizi atalım, hafif beslenerek yarına güzel eksiler görelim
Günaydın kızlar..
Günaydın herkese. Cumadan önce son çıkışumarım bende dahil herkes yarın hedeflerine ulaşır. Hala adet olmadım bakalım yarın nasıl yansıyacak. Adet şişliğinden dolayı yediklerime daha dikkat ettim. Güzel, kaçamaksız bir gün olsun hepimize
Ezgicim yarın da niyetli olacaksan senden ricam bugün iftar öncesi tartılabilir misin? Malum sahur yapacaksın yarın sabah beklediğinden daha fazla çıkabilirsin tok karnına :) Senin kilo bildirimini bugünden alalım.Herkese günaydın kaçamaksız bol yağ yakmalı bir perşembe olsun beni şimdiden yarınki sonuçlar heycanlandırıyorBen bu iki gün kadil sebebiyle niyetliyim iftardan sonra bol su içip yeşil çay içip ödem tutturmamaya çalışacağım vucuduma inşallah yarın hepimiz güzel eksilerle uyanırız
Günaydın herkesee
Dükkanı fensim kapatmış ben de açayım o zaman
Bugün perşembe, o yüzden ekstra dikkat edelim lütfen. Bol bol su içilsin, yeşil çay icebilenler yeşil çay içsinler. Odemlerimizi atalım, hafif beslenerek yarına güzel eksiler görelim
Günaydın kızlar..
Günaydın herkese. Cumadan önce son çıkışumarım bende dahil herkes yarın hedeflerine ulaşır. Hala adet olmadım bakalım yarın nasıl yansıyacak. Adet şişliğinden dolayı yediklerime daha dikkat ettim. Güzel, kaçamaksız bir gün olsun hepimize
Gunaydinlarr
Guzel bir gun sizlerle olsun
Bugun persembe dikkat kizlarr
Sağol canımmm, çok teşekkür ederim.Fancynancy hastaymissin canim cok gecmis olsun dikkat et kendine
Kaptanim birakmissin kaptanlığı hayirlisi olsun hakkini helal et cok emegin var uzerimizde
Ördeğim kaptanligin hayirli olsun canim
Ayyy çok zor yazdim yine öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?