Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM 174. ETAP

ferihann( 92,0 / 91,0 / 1,0 / 1,08 % )
takyon ( 67,0 / 65,2 / 1,8 / 2,68 % )
aresozgur ( 58.8 / 59,0 / -0,2 / -0,34 % )
buebottle ( 58,6 / 58,2 / 0,4 / 0,68 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 85,9 / 85,7 / 0,2 / 0,23 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 499,6 / 496,4 / 3,2 / 0,64 % )

teşekkürler ad1

takyon süpersin alkisalkisalkis umarım haftaya ben de en azından 1 kg vermiş olurum.

günaydınlar..
dün yediklerimi yazayım.. sabah hellim kızartma 3 dilim..
öğlene tavuk şnitzel 2 parça...
1 elma
yoğurt eşliğinde sade kabak yemeği...

hiç ekmek yemedim ve karnım hiç aç değil..

günaydın ablacım çok güzel yediklerin cuma gününe epey kilo vermiş olursun tatilde kilo aldınmı ablacım ben şunu farkettim bol protein aldığımız için verilen kilolar çok abartı yenmediği sürece geri alınmıyor ben ramazan ayında bazen epey abarttığım halde almadım mesela ama bayramda aldım tabi yine 2 kilo oynadı sadece sencede sebebi bol protein aldığımız içinmi .bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

günaydın canım takımım dün yine listeleri hazırladıktan sonra kontrol için bekliyordum ki internetimde kopukluk yaşandı bir türlü bağlanamadım insan korkar ya bir şeyi yaparken aksilik çıkarsa naparım diye işte o şekilde korktuğum başıma geldi neyseki kardeş takım kaptanımız her zamanki gibi imdadımıza yetişti fırsat buldukça hepimiz kardeş takımı ziyarette bulunalım arkadaşlar faydalı bilgiler oluyor .
bu haftada ilk sıralarda yerimizi alamadık malesef hala toparlanamadık ramazan sonrası artık toparlanmış olmayı umuyordum ama başta ben olmak üzere malesef hala tam olarak diyete başlamış değiliz sizlerden ricam önümüzdeki hafta ilk sıralarda birincilik elde etmek adına biraz daha dişimizi sıkalım hem diyet hem spor eşliğinde daha fazla kilo verelim . Başarılı olacağımıza , yapabileceğimize herzamankinden daha çok inanıyorum . Böyle azimle diyet yapan spor yapan bir takımın yapamayacağı şey yok diye düşünüyorum .
Dün ben tüm gün baş ağrısı çektim ve sanırım yediğim bişeyde dokundu hafif bir zehirlenme geçirdim akşamı zor ettim eve gittim ve yattım Allah kimseye dün yaşadığım baş ağrısı ve mide bulantısı gibi bir ağrı vermesin çok zordu çekmesi birdaha yaşamak istemem akşam sadece çorba içebildim sonrada bir fincan nane limon neyse arkadaşlar çok öpüyorum hepinizi pazartesiye daha bir umutla ve kilo vermeye daha fazla gayret gösteren bir takımla başlamak istiyorum . hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpücükler :))

günaydinlarr..
gecmis olsun ferihancigim insallah bugün daha iyisindir.a.s.
kallisim nekadar güzel bsladin ve devam ediyorsun diyetine cok seviniyorum aman masallah
insallah banada gececek bugünlerde bu azim.senağlama

günaydinlarr..
gecmis olsun ferihancigim insallah bugün daha iyisindir.a.s.
kallisim nekadar güzel bsladin ve devam ediyorsun diyetine cok seviniyorum aman masallah
insallah banada gececek bugünlerde bu azim.senağlama

teşekkür ederim ablacım eh işte mide bulantım devam ediyor ama çok şükür düne göre daha iyiyim .

kalliste ablamın azimi bizede geçecek en yakın sürede artık kilo verelim değilmi ablacım bizler kilo vermeyince örnek olamıyoruz diğer arkadaşlara belki diyetimizi beğenen ve kullanmak isteyenler olur pazartesi tekrar bir tempoyla giriş yapıcam diyete öpüyorum ablacım .opuyorumnanaktan

reyhan ablaaaaaaaaaaaa klava:toparlan cıbık cıbık dedim bak bayrama az kaldı ona göre sayılı gün çabuk geçerklava:

reyhan ablaaaaaaaaaaaa klava:toparlan cıbık cıbık dedim bak bayrama az kaldı ona göre sayılı gün çabuk geçerklava:

ay canlarim valla böyle baskilara ihtiyacim var. hatta sopaya.klava:
sagolun ve beni sakin kendi halime birakmayin lütfen.ŞenizŞenizŞeniz

selam kardeş takımcım.
inşallah herkesler iyidir dicem ama ferihan canım dün baya zor bir gün yaşamışsın. çok çok geçmişolsun hayatım.fırsatın varsa bir tansiyonuna baktır hayatım. o gibi durumlarda yoğurt iyi gelir derler hafif beslenmende fayda var diye düşünüyorum canım. ayrıca parmağın içinde çok çok geçmişolsun,çok üzüldüm hayatım. inşallah daha iyisindir.
lcanım sizlere yardımcı olabilmek inan beni mutlu ediyor. sıkıntı yok. ömrüm zamanım yettiği sürece her fırsatta yanınızda olmaya çalışacağım. benben arkadaşıma ve sana çok teşekkürederim.
hepinize sağlıklı,mutlu huzurlu günler diliyorum canlar. opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar ferihancım geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
arkadaşlar 5. olmuşuz bu hafta bu şk,lde gerilerde olunca gerçekten motivasyonumuzda düşüyor kızmayın bana ama biran önce toparlanmamız lazım inşallah haftaya üst sıralarda oluruz hepinizi öpüyorum by

iyi akşamlar arkadaşlar bugün pek kimse gelmemiş haftasonu tatil tabi :) bugün kahvaltıda
2 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
1 bardak çay içtim
öğlen 1 kase yoğurt yedim
akşam 1 porsiyon salata yedim
yürüyüş yapamadım bugün kızım hastalandı alerjik bronşit vardı tekrar başladı galiba pazartesi hastaneye götürecem dün gece sabaha kadar uyumadım sabaha kadar kustu ateş yok şükür öksürüyor sürekli vallahi elim ayağım tutmuyor o hasta olunca Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah

iyi geceler takyoncum çok üzüldüm kızının rahatsızlığına Allah acil şifa versin çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatır sorunsuz hastalık çok zor .

benimde uyku tutmadı gözümü nişanlımla azcık tartıştımda moralim bozuldu senağlama bende gireyim bari takıma kafam dağılsın dedim . iyi etmişim bak takyoncum burdaymış ben artık pazartesi ciddi anlamda diyete başlıyorum bu sefer söz hiç bozmadan yapıcam inşallah Rabbim bozdurmasın diyeetimi sen niye buralardasın kızın bu gece nasıl iyimi canım . inşallah iyidir .

takyon geçmiş olsun
ferihan umarım aranız düzelir üzülme insanın canı sıkkın olduğunda daha çok kilo alıyor veya veremiyor zayıflamanın altın kurallarından biride moraldir unutmayın arkadaşlar

sağol ferihancım teşekkür ederim kızım uyurken çok öksürüyor hatta dün gece nefesi kesildi öksürmekten 3 saniye kadar tıkandı nefesi korkuyorum uyuyamıyorum yarın randevumuz var götürüp tahlillerini felan yaptıracam gündüzleri iyi maşallah ama geceleri azıyor dertler ferihancım ufak tefek tartışmalar her ilişkede olur canını sıkma önemli olan birbirinizi kırmayın kötü sözler sarfetmeyin yeter çünkü barıştıktan sonra bazı sözler unutulmuyor her yüzüne baktıkça o sözler geliyor insanın aklına bi kırgınlık kalıyor geriye sadece Rabbim aşkınızı arttırsın huzurunuz daim olsun inşallah

teşekkür ederim zalimi sağol canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…