- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.141
selamlar arkadaşlar bugün diyet listemi yazmıycam çünkü hastanedeydim tüm gün çok dengesiz beslendim hatta hiç beslenmedim :)
günaydın arkadaşlar beni tebrik edebilirsin maşallah diyeyim nazar değdirmeyeyim kendimedün 0 kh ile günü bitirdim akşamda bir parça tavuk yedim ve çay içtim . bu sabah bir haşlanmış yumurta ve bir dilim peynir yedim . öğlen yanımda ton balığı ve peynir getirdim . akşamada sosis yada yumurta gibi bişeyler yerim yarın yazarım onuda bu haftayı 0 kh ile bitirsem çok faydalı olacak bakalım cuma günü ne kadar kilo vericem bakalım . öpüyorum hepinizi canım takımım . opuyorumnanaktan
heh işte sonunda güzel bir haber... reyhan ablanında güzeş haberini dün msnden aldım etti 2 buyrunnnnnnnnn ben malesef ki haftasonu bozdum ve zor toparlıyorum... bir kaç gün şok bişeyler yapsam diye düşündüm meşhur lahana çorbamı yapıcam az önce aldım... dağıtmadım öyle fazla fazla ama doğru düzgün yemedim.. ben yemeyincede kilo alabilen bir yapıya sahibim eski arkadaşlar çok iyi bilirler bu deneyimlerimi benim.... neyse bakalım...
mesajları okuyacak kadar kafamı toparlayamadım o yüzden özür dilerim hepinizden...a.s.
tebrikler canim.. ilk günü atlatinca diger günler okadar zor gelmiyor.. hadi bakalim hafta sonuna iki gün kaldi. hay masallah ..günaydın arkadaşlar beni tebrik edebilirsin maşallah diyeyim nazar değdirmeyeyim kendimedün 0 kh ile günü bitirdim akşamda bir parça tavuk yedim ve çay içtim . bu sabah bir haşlanmış yumurta ve bir dilim peynir yedim . öğlen yanımda ton balığı ve peynir getirdim . akşamada sosis yada yumurta gibi bişeyler yerim yarın yazarım onuda bu haftayı 0 kh ile bitirsem çok faydalı olacak bakalım cuma günü ne kadar kilo vericem bakalım . öpüyorum hepinizi canım takımım . opuyorumnanaktan
lahana diyetiyle bende güzel kilo veriyorum kallisim. herkes kendine neyin iyi geldigini cok iyi biliyor tabiki. bende bes gün diyetinin 3, günündeyim. yarin meyva günüm ben meyva delisiyim birde süt yogurt peynir.. et gününü atlattim sayilir en cok zorlandigim gün. ben normal karbonhidrat diyetine baslamak icin eski en düsük oldugumnuz kiloyu yakalamamiz lazim diyorum. bunun icinde bir sok yapmak gerek. ferihan zaten masallahi var KH diyetiyle haftalarca arka arkaya hep ikiser kilo verdi masallah gercekten yani soka ihtiyaci yok.heh işte sonunda güzel bir haber... reyhan ablanında güzeş haberini dün msnden aldım etti 2 buyrunnnnnnnnn ben malesef ki haftasonu bozdum ve zor toparlıyorum... bir kaç gün şok bişeyler yapsam diye düşündüm meşhur lahana çorbamı yapıcam az önce aldım... dağıtmadım öyle fazla fazla ama doğru düzgün yemedim.. ben yemeyincede kilo alabilen bir yapıya sahibim eski arkadaşlar çok iyi bilirler bu deneyimlerimi benim.... neyse bakalım...
mesajları okuyacak kadar kafamı toparlayamadım o yüzden özür dilerim hepinizden...a.s.
Allah razı olsun canımm atlatıyoruz çok şükür bugün daha iiyi ilaçlar etki göstermeye başladı çok şüküracil şifalar dilerim
iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşımmm
sanada geçmiş olsun canım bol bol vitamin alıp dinlenmen gerek ancak bu şekilde atlatabilirsin bu arada Allah kabul etsin canım iftar yaparken bizlerede dua et emiii geceler arkadaşlar nasılsınız ben iyi değilim bugün,
grip başladı ama nasıl bir grip burnum çeşme yorgunluk halsizlik ter...
kötüyüm yani açıkçası birde misafirim vardı bugün
ilaç alyorum atlatıcam inş..
diyete gelince bu gün iyiydi abartmadım ama yarın oruca başlıyorum 6 gün şevval ayı orucu varya ay çıkmadan tutmam lazım
diyeti olumsuz etkileyecek biliyorum ama mükafat çok fazla tercihim o yönde olucak
benden bu kadar herkese sağlık ve huzur diliyorumm..
maşallah tebrikler ferihan valla süpersin bence bir iki kilo verirsin sen bu hafta iyi gidiyorsun çünkügünaydın arkadaşlar beni tebrik edebilirsin maşallah diyeyim nazar değdirmeyeyim kendimedün 0 kh ile günü bitirdim akşamda bir parça tavuk yedim ve çay içtim . bu sabah bir haşlanmış yumurta ve bir dilim peynir yedim . öğlen yanımda ton balığı ve peynir getirdim . akşamada sosis yada yumurta gibi bişeyler yerim yarın yazarım onuda bu haftayı 0 kh ile bitirsem çok faydalı olacak bakalım cuma günü ne kadar kilo vericem bakalım . öpüyorum hepinizi canım takımım . opuyorumnanaktan
ad1 cim sağolasın düzeliyor şükür ilaçlar etki etmeye başladı daha iyi şimdi dualarına içtenlikle amiiiiinnnn diyorum sağol canımbu arada takyon canım prenses nasıl oldu inşallah daha iyidir.
benben canım,senin prens alışabildimi kreşe,biraz ateşi var diyordun nasıl oldu canım,inşallah geçmiştir.
tekrar çok çok geçmişolsun canlar.Allah yavrularımızı beterinden korusun dilerim.
aresozgur canım bende spor salonuna gitmeyi düşünüyorum,yoksa spor yapamam,iş,çocuk ev olunca sporu göz ardı ediyorum.diğer türlü mecbur kalıncaaksatmam sanırım.
neyse benim mesai bitmek üzere hepinize tekrar iyi akşamlar.
iyi akşamlar kaptan görüşürüz :)iyi akşamlar canım takımım yarın sabah görüşmek üzere hoşçakalın mutlu kalın .
hoşgeldin sayfamıza adcım oğlum bugün daha iyiyidi dün de ağlamıştı ama yavaş yavaş ilerliyor biraz daha zamanı var sanırım, ateş de çok az sürdü canım çok şükür hafif bir üşütmeyle atlattık.Allah yavrularımızı korusun, iyi insanlarla karşılaştırsın (amin).bu arada takyon canım prenses nasıl oldu inşallah daha iyidir.
benben canım,senin prens alışabildimi kreşe,biraz ateşi var diyordun nasıl oldu canım,inşallah geçmiştir.
tekrar çok çok geçmişolsun canlar.Allah yavrularımızı beterinden korusun dilerim.
aresozgur canım bende spor salonuna gitmeyi düşünüyorum,yoksa spor yapamam,iş,çocuk ev olunca sporu göz ardı ediyorum.diğer türlü mecbur kalıncaaksatmam sanırım.
neyse benim mesai bitmek üzere hepinize tekrar iyi akşamlar.
takyon harika bir menü, üzümden sonra biraz da şekersiz süt içseydin çok iyi olurdu canım çünkü üzüm epey şekerli ve anında kan şekerini yükseltiyor sütle birlikte olunca daha yavaş oluyor ve çok da sağlıklı yerimsenibens.a. arkadaşlar bugünki menüm şöyleydi
sabah kahvaltıda
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 k k peynir
3 kaşık domates kavurma yedim
öğlen değilde ikindin
yarım tabak taze fasulye
3 kaşık pilav yedim
akşam
yemedim zaten ikindin yemiştim o yüzden şimdi 1 salkım üzüm yiyorum
abartmamışımdır umarım herkese iyi akşamlar
ben pek verebilmiş olduğumu düşünmüyorum. malesef sıkıntılı bir hafta geçirdim ne pilates yapmak geldi içimden ne de dikkat etmek. ama bugün yine de fena değildi. sabah bahsettiklerimden sonra elma yicek zamanım olmadı. sonra da öğlen balık yedim. o da malesef yağlıydı biraz. ben adet öncesinde değil sonrasında şişlik yaşayanlardanım. vücudum acayip şiş 2 gündür. inşallah yarın kilo almış çıkmam.
canım bağırsakların için ballı su yerine yeşil çayı dene çok faydasını göreceksinmerhaba canım takımım sabahtan giremedim takıma yine bir sorun vardı sanırım neyseki çözülmüş şimdi girdim yarın büyük gün tartı günü inşallah kilo vermişizdir . dün akşam yağsız olarak sosis pişirdim biraz tavada pişirdim derken hafif çevirdim sadece onu yedim fakat yemek sonrası çok küçük bir parça ceviz içi kardeşimin ısrarıyla yedim yarım ceviziçibile değil yani ne kadar kh değeri bilmiyorum . birde wc problemi ve şişlik yaşıyorum kardeşim bir tatlı kaşığı bal ve sıcak su iyi gelir dedi bende mecburen yaptım gerçi pek iyi geldiği söylenemez ama neyse yaptım sonuçta bozmamışımdır umarım diyetimi birdaha yapmayacağım bakalım yarın ne kadar kilo vermişim inşallah bir sonuç alırımda hırslanırım . bu sabah yumurta peynir ve 3 küçük sosis yedim öğlen yanımda peynir getirdim . akşamada yine protein ağırlıklı bişeyler yiyeceğim bu günüde 0 kh olarak bitirmek istiyorum eğer kilo verdiysem yarın biraz kh alabilirim diye düşünüyorum çok değil tabiki :)) .
canım bağırsakların için ballı su yerine yeşil çayı dene çok faydasını göreceksin
bir sabah bir de öğleden sonra için işe yarar ödem de attırır
sallama çay bile olur yani ben onları kullanıyorum
şekersiz tabi kaptancıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?