- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.061
canım benim yüzüm kızardı sayende :kedi: ben buranın en kıdemli müdeminiyim biliyormusun yarışmanın ilk başladığı günden beri burdaydım... ta ki bir kaç ay öncesinden ferihana takım lideri olması konusunda ricada bulunana dek... o zamana kadar yani 3 yıl boyunca sadece 3 gün gelmemişliğim vardı siteye ve guruplara ondada hastaydım yani düşün o kadar fazla sorumluluk hissediyorum ben.. mesaj asla kaçırmam kim ne yazarsa yazsın iyi yada kötü iki kelime yorum yaparım ama ne zaman ferihanı ikna edip ayrıldım o zamandan beri iplerini koparmış deli dana gibiyim burada ki sorumluluğumu üstümden atmanın hafifliği ile mesajlarada bakmamaya başladım ... gerçi yoğunluk dersen evet aşırı yoğunum... ablamdan döndüğümden beri ayaklarımın üzerine basamıyordum bayramı çok yorgun geçirdim sabah 6 gece 12 hiç oturmadan... ancak evime ve buraya adapte olmaya çalışıyorum şimdi.. dünde yazdım mesaj takibi halen yapamıyorum ama yavaş yavaş yapmaya çalışıcam diye... inan daha dikkatli olucam şimdiopuyorumnanaktankalliste ablaaa sana arada yazıyorum ama bana hiç cevap yazmıyorsun, neyse sanırım yoğunsun..kedinizi ve köpeğinizi çok sevdim köpekleri pek sevmem ama sizinki çok tatlıymış. büyük bi sorumluluk hakkaten çocuk kadar zor olsa gerek...
hepinizi öpüyorum, gün içinde görüşmek üzere... esen kalınız opuyorumnanaktan
vereyim canım mesela dün ve geçen gün yediklerimi yazayım sana az sonra...hoşgeldin mer...
ferihancım sabah kahvaltıda yumurta yedim haşlanmış.. yanında yine haşlanmış sosis..
ara ara salam yedim bir dilim bir dilim gidip gelip attım ağzıma..
sonra tavuk şnitzel yaptım bir kaşık yağ ile kızarttım..
yine çeşit olsun diye tavuk köfteleri aldım paket halinde migrostan...
bu gün kızarmış hellim peyniri yedim onlarda 1 puan yani yine saymıyorum bile bu puanı :))
sadece çok canım istedi kendimi engelleyemedim 3 kaşık yoğurttan ayran yapıp içtim..
bol bol şekersiz türk kahvesi yapıp içiyorum iki gündür...
henüz bir dilim domatesin haricinde sebzede yemedim hiç kaç gündür.. işte zeytinyağında ton balığının yağını süzdürüp yedim... ama bir önce yazdığım şu migrostan aldım dediğim tavuk ve hindi köftelerinin çok çeşitleri var ve bir paketi 3 lira gibi bir şey 3 öğün yetiyor birde en çok tok tutan onları buldum ben...
hee içlerinde illa karbon değeri olan katkı maddeleri var ama saysan tüm gün 5 şi geçmez ben irademe hakim olamayıp bir şey yemediğim için hep 0 yapmış gibi hissediyorum..
teşekkür ederim ablacım senin bu listeni okurken aklıma ramazan öncesi yaptıklerim ve yediklerim geldi niye şimdi aynı azimle yapamıyorum diye düşünüyorum oysa ne güzeldi hiç acıkmadan sabırla azimle sürekli protein ağırlıklı besleniyordum hemde çok sevdiğim karpuzun ilk çıktığı zamanlarda bile karpuz bile yemiyordum 20 kh almayayım bir dilimle diye ramazanla verilen ara beni epey bir bozdu toparlanmam lazım ablacım sen yediklerini ara ara yazarmısın buraya bende senden görerek şevkle zevkle yapmak istiyorum tekrar diyetimi yoksa kilo alacağım yeniden hiç olmazsa yılbaşına kadar epey bir yol katetmiş olurum . öpüyorum ablacım . opuyorumnanaktan
selam canım inşallah hep böyle enerjik olursun bende merak ediyorum bu hafta verdimmi diye ?günaydınnn herkes ii mi ben iyiyim bugün çok enerjik kalktım
çocukları okula gönderdim
annem ev taiıdı ona yardıma gidicem
sabah kahvaltıda 1 haşl. yumurta az ekmek ve neskafe vardı bakalım ilerleyen saatlerde neler olucak
sebze yemeği ve dolma olur herhalde
dünde fena sayılmazdı
bakalım cumaya verebilecekmiyim
herkese kolay gelsin...
sorunlar zaten en olmadık zamanda çıkıyor ferihan ben her ihtimale karşı akşamdan tarıtlıp yazacam geçen cuma gibi olmasın yinemerhaba arkadaşlar ayy iki gündür siteye girmeye çalışıyorum hep sorun var yazıyor bugün artık dedim herhalde giremeyeceğim şükürler olsun girdim inşallah bir daha sorun olmaz benbencim yarın için sende takip edermisin canım kilo bildirimlerini ben yine sorun yaşarda giremezsem seninde bilgin olsun canıım teşekkür ederim . bu hafta diyete istediğim gibi güzel şekilde devam edeyim derken şu kaza bütün dengemi yine altüst etti neyse biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum gerçi tam anlamıyla değil ama neyse olucak inşallah geçmişe bir göz atayım arkadaşlar öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .
rica ederim ad1 cim ne demek sonuçta kardeş takımız tanışmak lazımherkese selam.
inşallah iyisinizdir. bizlerde iyiyiz. takyoncum dünkü ziyaretin ve güzel dileklerin için teşekkürederiz hayatım,her zaman bekliyoruz.
sorma ferihan kıskanmaya başladı 8 kilo vermişim az değil baktıki çıtır oluyorum değişik değişik kıyafetler giyiyorum yeter bu kadar diyor başka verme istemiyorum dedim get şurdan kilolusun diye bunalıma soktun beni şimdidde yeter diyorsun kendim için zayıflıyorum dedim diyete devam suspus oldu :dance:geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim . gerçekten tırnak acısı çok kötüymüş bu sabahki kontrolde doktor parmak ucumunda yarıldığını o yüzden bu kadar çok ağrı yaptığınıda söyledi . inşallah biran önce iyileşirde Allah kimseyi sağlığından etmesin işinii sekteye uğratıyor malesef
takyoncum üzülme canım uzun süredir çok sıkı yapıyordun zaten diyeti yinede porsiyonlarını küçülterek yemeye devam ediyorsun bir sefer eşini kırmayıp yemişsin tatlı çok sorun olmaz sanırım . sanki bana birazcık eşin artık senin kilo vermeni istemiyormuşta senin diyetini sabote ediyormuş gibi geldi :)) .
haklısın kalliste abla zor tanıdığım hamile yok ama olursa muhakkak söylerimarkadaşlar doğum yapacak tanıdklarınız varsa avatar fotoğrafımın ve mesajımda en altta bloguma yaptıklarımı koydum bebek şekerlerimin bazıları... diğerlerinide yarın ekliyeceğim ... tavsiye ederseniz çok memnun olurum çünkü 3 çocuk bu zamanda tek maaşla zor okutuluyor tahmin edersiniz..
selamlarrrrrrrrrr.
bu yilin belkide en muhtesem havasi var disarda ben bahceye cikiyorum mazur görün.
az havalanayim gelirim hemen :))
hoşgeldin mersa temelli görmek istiyoruz seni aramızda artık ...
selam canım inşallah hep böyle enerjik olursun bende merak ediyorum bu hafta verdimmi diy
ya reyhan abla mersin sanki ağustos ayını yaşıyor yanıyoruz yaa dışarı çıkmak mümkün değil kavurucu bi güneş var :bbo:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/388369-gercekten-motive-edici.html
motive isteyen bu konudaki linke tıklsın..
reyhan ablam bu aşağıda verdiğim linkte senin istediğin konular...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz-f567/
hemşeri çıktık ne güzel ne tarafta oturuyorsun mersa ben mezitlideyimtakyon,dediğine katılıyorum burası hala çok sıcak ama denizin en güzel zamanı .bu gün biraz kendime vakit ayırıp denize indim muhteşemdi.takımda bir hemşerim varrrrrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?