Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim yüzüm kızardı sayende :kedi: ben buranın en kıdemli müdeminiyim biliyormusun yarışmanın ilk başladığı günden beri burdaydım... ta ki bir kaç ay öncesinden ferihana takım lideri olması konusunda ricada bulunana dek... o zamana kadar yani 3 yıl boyunca sadece 3 gün gelmemişliğim vardı siteye ve guruplara ondada hastaydım yani düşün o kadar fazla sorumluluk hissediyorum ben.. mesaj asla kaçırmam kim ne yazarsa yazsın iyi yada kötü iki kelime yorum yaparım ama ne zaman ferihanı ikna edip ayrıldım o zamandan beri iplerini koparmış deli dana gibiyim burada ki sorumluluğumu üstümden atmanın hafifliği ile mesajlarada bakmamaya başladım ... gerçi yoğunluk dersen evet aşırı yoğunum... ablamdan döndüğümden beri ayaklarımın üzerine basamıyordum bayramı çok yorgun geçirdim sabah 6 gece 12 hiç oturmadan... ancak evime ve buraya adapte olmaya çalışıyorum şimdi.. dünde yazdım mesaj takibi halen yapamıyorum ama yavaş yavaş yapmaya çalışıcam diye... inan daha dikkatli olucam şimdiopuyorumnanaktan

hoşgeldin mer...
vereyim canım mesela dün ve geçen gün yediklerimi yazayım sana az sonra...

ferihancım sabah kahvaltıda yumurta yedim haşlanmış.. yanında yine haşlanmış sosis..

ara ara salam yedim bir dilim bir dilim gidip gelip attım ağzıma..

sonra tavuk şnitzel yaptım bir kaşık yağ ile kızarttım..

yine çeşit olsun diye tavuk köfteleri aldım paket halinde migrostan...

bu gün kızarmış hellim peyniri yedim onlarda 1 puan yani yine saymıyorum bile bu puanı :))

sadece çok canım istedi kendimi engelleyemedim 3 kaşık yoğurttan ayran yapıp içtim..

bol bol şekersiz türk kahvesi yapıp içiyorum iki gündür...

henüz bir dilim domatesin haricinde sebzede yemedim hiç kaç gündür.. işte zeytinyağında ton balığının yağını süzdürüp yedim... ama bir önce yazdığım şu migrostan aldım dediğim tavuk ve hindi köftelerinin çok çeşitleri var ve bir paketi 3 lira gibi bir şey 3 öğün yetiyor birde en çok tok tutan onları buldum ben...
hee içlerinde illa karbon değeri olan katkı maddeleri var ama saysan tüm gün 5 şi geçmez ben irademe hakim olamayıp bir şey yemediğim için hep 0 yapmış gibi hissediyorum..

teşekkür ederim ablacım senin bu listeni okurken aklıma ramazan öncesi yaptıklerim ve yediklerim geldi niye şimdi aynı azimle yapamıyorum diye düşünüyorum oysa ne güzeldi hiç acıkmadan sabırla azimle sürekli protein ağırlıklı besleniyordum hemde çok sevdiğim karpuzun ilk çıktığı zamanlarda bile karpuz bile yemiyordum 20 kh almayayım bir dilimle diye ramazanla verilen ara beni epey bir bozdu toparlanmam lazım ablacım sen yediklerini ara ara yazarmısın buraya bende senden görerek şevkle zevkle yapmak istiyorum tekrar diyetimi yoksa kilo alacağım yeniden hiç olmazsa yılbaşına kadar epey bir yol katetmiş olurum . öpüyorum ablacım . opuyorumnanaktan

ferihancım inan benimde toparlanmam kolay olmadı mail yolu ile ben reyhan ablayla iletişimimi hiç koparmadım en iyi o biliyor beni. bu gün başlıycam abla yarın yapıcam abla inan haftalardır hem bu sözleri verdim ama şurda ancak 3. gündeyim işte tam anlamıyla kafanı buna verene dek illa ki bir zaman geçiyor dışardan bir etki olmaması gerekiyor.. hiç kolay bir şey değil bu diyet iradesi çünkü...

bundan sonra tabiki yazarım zaten çünkü ancak topladım kendimi... :kedi:

yazdıklarıma bakıp az yemişsin bununla doyurlurmu diyenlerede yazayım bu yazdıklarım sınırsız yeniyor bu diyette ve ben her sabah kaç kişiye kahvaltı hazırlıyorum okulları tüm gün diye sandviçler filan yapıyorum daha ağzıma bir lokma ekmek atmadım haa hani canım istese belki dayanamam yaparım ama bu yazdıklarım öyle bir tok tutuyor kiş asla başka bir şeyi canın çekmiyor ve acıkmıyorsun.

ferihancım sende bu hafta arası toparlarsın canım üzülme... bak yılbaşına ne kaldı biraz toparlayalım istediğimiz zaman biz çok güzel kilolar veriyoruz bunuda hepimiz biliyoruz öyle değil mi.. ben artık yılbaşı bayram yom yaz yok kış bitecek sözlerinden öyle bunaldım ki aylar geçip boş yere sözler verildikçe canım çok sıkılıyor bu işi tam anlamıyla yapalım ki kısa sürede bu iş bitsin..

yılbaşına kadar hedef koyulabilir mesela...fikir verirn sizde hızlandırmak için ne yapabiliriz diye...

arkadaşlar doğum yapacak tanıdklarınız varsa avatar fotoğrafımın ve mesajımda en altta bloguma yaptıklarımı koydum bebek şekerlerimin bazıları... diğerlerinide yarın ekliyeceğim ... tavsiye ederseniz çok memnun olurum çünkü 3 çocuk bu zamanda tek maaşla zor okutuluyor tahmin edersiniz..

selam canım inşallah hep böyle enerjik olursun bende merak ediyorum bu hafta verdimmi diye ?
sorunlar zaten en olmadık zamanda çıkıyor ferihan ben her ihtimale karşı akşamdan tarıtlıp yazacam geçen cuma gibi olmasın yine
herkese selam.

inşallah iyisinizdir. bizlerde iyiyiz. takyoncum dünkü ziyaretin ve güzel dileklerin için teşekkürederiz hayatım,her zaman bekliyoruz.
rica ederim ad1 cim ne demek sonuçta kardeş takımız tanışmak lazım
sorma ferihan kıskanmaya başladı 8 kilo vermişim az değil baktıki çıtır oluyorum değişik değişik kıyafetler giyiyorum yeter bu kadar diyor başka verme istemiyorum dedim get şurdan kilolusun diye bunalıma soktun beni şimdidde yeter diyorsun kendim için zayıflıyorum dedim diyete devam suspus oldu :dance:
haklısın kalliste abla zor tanıdığım hamile yok ama olursa muhakkak söylerim
selamlarrrrrrrrrr.
bu yilin belkide en muhtesem havasi var disarda ben bahceye cikiyorum mazur görün.
az havalanayim gelirim hemen :))

ya reyhan abla mersin sanki ağustos ayını yaşıyor yanıyoruz yaa dışarı çıkmak mümkün değil kavurucu bi güneş var :bbo:

herkese selamlar kızlar bugün kahvaltıda
hiç bişey yemedim canım istemedi
öğlen
yarım tabak yoğurtlu makarna yedim
az önce 2 adet sarma yedim
akşam 1 adet dolma yiycem
yürüyüşümüde yaptım bugün
kendimi çok yorgun hissediyorum biraz uzanıyim bari sonra görüşmek üzere

havalanmam epey sürdü galiba.kaydirigubbakcemile3
ya takyoncugum hergün sicak ve güzel olunca o güzelligin farkina varilmiyor. hatta insan bikabiliyor. ama biz böyle eylül sonunda 28 derece sicak birde yumusacik esip insani oksiyan tatli bir meltem yakalayinca bilemezsin nekadar mutlu oluyoruz.. her dakikanin keyfini cikariyoruz.
ferihancigim gecmis olsun canim insallah acin sizin azalmistir biraz.:teselli:
diyete gelince kallisim zar zor toparlandiya valla ne cok seviniyorum insallah uzun süreli olur cok basarili olup mutlu olur.. ama ben bu defa toparlanamiyorum cok ara verdim galiba diyete. sabah baslayip aksam bozuyorum yada en cok iki gün yapip 3. gün civitiyorum ve bu halimi hic sevmiyorum.
sende bu ara benim gibisin saniyorum. kallisin dedigi gibi bir süre kendimizle savasip baslama noktasini kendimiz ayarliyacagiz karari kendimiz verecegiz ve bir bakacagizki diyetteyiz.kaydirigubbakcemile2
kendini stresse sokmadan hirpalamadan en önemlisi kilo almadan bu süreyi atlatmak gerekli.. bu sürenin en kisa zamanda sona ermesi icin bzi taktikler uygulamali. buradaki basari hikayelerini okuyup gaza gelebiliriz belki. yada bir konu vardi ben her aksam orayida okuyordum karbon diyeti yapiyorlar cok keyifli yarisiyorlardi onlari okumakta bana hirs yaptiriyordu . yine bulupta okusam bari. birde buraya gelip birbirimizle dertlesymek baska yapacak sey yok gliba simdilik

haklısında reyhan abla inşallah bizde 28 leri görürüzde mutlu oluruz 36 dan düşemedik bir türlü :)

hoşgeldin mersa temelli görmek istiyoruz seni aramızda artık ...

gelicem canım ama temelli geldim diyemiyorum daha çünkü işlerim daha tam hafiflemedi ama az kaldı .sonra sizi bıktıracammmm...

takyon,dediğine katılıyorum burası hala çok sıcak ama denizin en güzel zamanı .bu gün biraz kendime vakit ayırıp denize indim muhteşemdi.takımda bir hemşerim varrrrrrr......

kalistem resimlere bakarken seni kaçırmışım.inanılmaz inşallah bir gün bende aynı resimleri yan yana koyarım ama eski kilolu halimle doğru düzgün resmim yokki fotoğraf makinaları en büyük düşmanındı ozamanla şimdi o günlerin acısını çıkarıyorum.heryerde resim çektiriyorum .kızlar bıktı tatilde eve dönünce anne mümkünse fotoğraf makinasını bir daha görmek istemiyoruz dediler...herkese iyi gecelerrrrr......

takyon,dediğine katılıyorum burası hala çok sıcak ama denizin en güzel zamanı .bu gün biraz kendime vakit ayırıp denize indim muhteşemdi.takımda bir hemşerim varrrrrrr......
hemşeri çıktık ne güzel ne tarafta oturuyorsun mersa ben mezitlideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…