- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.121
canım anladığım kadarıyla çalışıyorsun,bende senin gibiyim. çoğu şeyi hafta sonuna sığdırmaya çalışıyorum tabi yeterli gelmiyor.sağolsun eşimin yardımını görmesem halim kötü olurdu. oğluşuna geçmişolsun,inşallah hayırlısı ile çabucak geçer hastalığı,ama ayakta çabuk atlatır. maşallah prense. sana düşkün herhalde,inşallah kreşe kısa zamanda alışır.Herkese selamlaarr.
Geldim ben de.
Çoookkkk yoğun ve yorgun bi hafta sonundan sonra pazartesi sendromuyla başladık güne.
Oğlum kreşe gitmek istemedi, ağladı yine hala aklım onda..
Hafta sonum temizlikle geçti el attım her yere çok yoruldum..
Takyoncum çok geçmiş olsun, benim oğlan da azıcık üşütmüş burnu akıyor hafif bir ateş var şükür keyfi ve iştahı yerinde, çocuklar sağlıklı olsunlar yoksa herşeyi atlatıyor insan..
Bluecum böyle keyifsiz günlerimiz oluyor işte arada çok takılmamaya çalış nasıl olsa geçip gidecek umarım kısa sürer..
canım sorun herne ise hayırlısı ile atlatmanı dilerim. Rabbim kimselere dermansız dert vermesin. güzel günler diliyorum canım. :Saruboceq:günaydın arkadaşlar nasılsınız?
özel sebeplerimden dolayı zor bir haftasonu geçirdim, kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.düzeliceğime inanıyorum bi kaç gün içerisinde. haftasonu çok yemesem de malesef pilates yapamadım. moral olarak kendimi çok kötü hissettiğim için hiç bişey yapmak gelmedi içimden, ev temizliğini de halletmedim. dualarınıza ihtiyacım var. bugün yeşilçaya başladım uzun zamandır unutuyordum marketten almayı. yeşilçayın diyetteki faydasını görürüm inş.
bana dua edin..kendinize iyi bakın..
canım yediklerin kötü olmuş ama yürüyüşe başlaman çok güzel.. yediklerin yerleşmeden vücuduna yakmışsındır dilerim ki 3 km yürümeyle fazlasıda gitmiştir inşallah. ama şuda bir gerçek ki 1 öğünde 500 kalori rahat alabiliyoruz ama 20 dk yürüyüş sadece 117 kaloriymiş. :çok üzgünüm:günaydın canım takımım nasılsınız?
cumartesi geldim ama sistemde sorun var galiba giremedim.haftasonu arkadaşa memleketnden koli geldi.tabi hamur işleri tatlılar,köfteler bn kendimi tutamadım. biraz vicdanımı rahatlatmak için kendi kendime hareket yaptm merdiven inip çıktım.dün arkadaşımla yürüyüşe başladık koşu yolunda tam 3 km yürüdük=)) bundan sonra hergün yürümeyi düşünüyorum hem rahatlatıyo.inşallah yeme düzenimi de oturturum ve bu hafta kilo verebilirim:)
ferihancım çok geçmiş olsun canım.takyoncum kızına Allah acil şifalar versin..diğer takım arkadaşlarıma da sevgilerimi sunuyorumm hoşçakalınn..
canım bunlar ilişkilerin tuzu biberi,keyfini çıkar hayatım. takmamaya çalış eğer yapabiliyorsan onun yerine kendini koymaya çalış,inan anlamak daha kolay oluyor.gerçi sebebinizi bilmiyorum ama haklı sebeplere tepki gösteren bir insandır dilerim. öbür türlüsü çok zordur diye düşünüyorum. :teselli:iyi geceler takyoncum çok üzüldüm kızının rahatsızlığına Allah acil şifa versin çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatır sorunsuz hastalık çok zor .
benimde uyku tutmadı gözümü nişanlımla azcık tartıştımda moralim bozuldu senağlama bende gireyim bari takıma kafam dağılsın dedim . iyi etmişim bak takyoncum burdaymış ben artık pazartesi ciddi anlamda diyete başlıyorum bu sefer söz hiç bozmadan yapıcam inşallah Rabbim bozdurmasın diyeetimi sen niye buralardasın kızın bu gece nasıl iyimi canım . inşallah iyidir .
iyi akşamlar arkadaşlar bugün pek kimse gelmemiş haftasonu tatil tabi :) bugün kahvaltıda
2 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
1 bardak çay içtim
öğlen 1 kase yoğurt yedim
akşam 1 porsiyon salata yedim
yürüyüş yapamadım bugün kızım hastalandı alerjik bronşit vardı tekrar başladı galiba pazartesi hastaneye götürecem dün gece sabaha kadar uyumadım sabaha kadar kustu ateş yok şükür öksürüyor sürekli vallahi elim ayağım tutmuyor o hasta olunca Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
günaydın canım takımım nasılsınız?
cumartesi geldim ama sistemde sorun var galiba giremedim.haftasonu arkadaşa memleketnden koli geldi.tabi hamur işleri tatlılar,köfteler bn kendimi tutamadım. biraz vicdanımı rahatlatmak için kendi kendime hareket yaptm merdiven inip çıktım.dün arkadaşımla yürüyüşe başladık koşu yolunda tam 3 km yürüdük=)) bundan sonra hergün yürümeyi düşünüyorum hem rahatlatıyo.inşallah yeme düzenimi de oturturum ve bu hafta kilo verebilirim:)
ferihancım çok geçmiş olsun canım.takyoncum kızına Allah acil şifalar versin..diğer takım arkadaşlarıma da sevgilerimi sunuyorumm hoşçakalınn..
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
özel sebeplerimden dolayı zor bir haftasonu geçirdim, kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.düzeliceğime inanıyorum bi kaç gün içerisinde. haftasonu çok yemesem de malesef pilates yapamadım. moral olarak kendimi çok kötü hissettiğim için hiç bişey yapmak gelmedi içimden, ev temizliğini de halletmedim. dualarınıza ihtiyacım var. bugün yeşilçaya başladım uzun zamandır unutuyordum marketten almayı. yeşilçayın diyetteki faydasını görürüm inş.
bana dua edin..kendinize iyi bakın..
merhaba arkadaşlar umarım hepiniz güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir . herkeze huzurlu sağlıklı bol kilo verilen bir hafta dilerim . ben bu sabah itibariyle yine eski diyetime geri döndüm inşallah bozmadan devam ederim sabah lor peynir ve bir haşlanmış yumurta yedim . şimdide çay içtim öğlen light ton balığım var yanımda sanırım tok tutar beni akşamda yine yumurta peynir yada yoğurt duruma göre değişir artık yerim yoğurt yemeyi pek uygun bulmuyorum en azından bu hafta çünkü kh değeri yoğurtta 250 gr . 12 kh olarak var ben bu hafta 0 kh yapmayı düşünüyorum başarabilirsem bakalım zaten olmazsa en azından akşamları bir kase yoğurt yerim .
takyoncum kızın ne durumda hastaneye gittinizmi umarım iyileşmiştir canım Allah acil şifalar versin .
arescim canım ahh biliyorum okulda yurtta çok zordur o memleketten gelen kolideki yiyecekleri yemeden durmak ama nolursun azcık sabır canım hiç olmazsa tat sadece biliyorsun kilolar zaten gitmiyor iyice yerleşmesin bari değilmi .
bluebottlecim canım moral bozukluğu insanlar için herkezde var biliyorsun Allah dermansız dert vermesin kimseye hepsi geçiyor inşallah sende bir an önce çözersin problemini inşallah canım . zalimi yazmış yukarıda moral çok önemli diye gerçekten öyle insanın morali bozuk olunca yemeye saldırıyor illaki rahat olmaya çalış canım öpüyorum .
zalimicim çok teşekkür ederim canım desteğin için öpüyorum .
Herkese selamlaarr.
Geldim ben de.
Çoookkkk yoğun ve yorgun bi hafta sonundan sonra pazartesi sendromuyla başladık güne.
Oğlum kreşe gitmek istemedi, ağladı yine hala aklım onda..
Hafta sonum temizlikle geçti el attım her yere çok yoruldum..
Takyoncum çok geçmiş olsun, benim oğlan da azıcık üşütmüş burnu akıyor hafif bir ateş var şükür keyfi ve iştahı yerinde, çocuklar sağlıklı olsunlar yoksa herşeyi atlatıyor insan..
Bluecum böyle keyifsiz günlerimiz oluyor işte arada çok takılmamaya çalış nasıl olsa geçip gidecek umarım kısa sürer..
canım çok geçmişolsun prensese inşallah şimdi iyidir. Rabbim yavrularımızı korusun. onların tırnağı kırılsa bizim içimiz yanar. seni çok iyi anlıyorum.inşallah düzelecektir canım. :Saruboceq:
canım sevdi gün içinde güzel vakit geçiriyor ama bu zamana kadar hep ev ortamında rahattı şimdi bambaşka bir yer alışamadı hala bir de bana çok düşkü.İncelmeyi cm bazında yapmadım canım çünkü düzenli yapmadığım için kendime kızıyorum ve ölçmüyorum bile düzene girnice öncesi ve sonrası ölçümlerim olacak inşallah.aklinialirimsmilebenbencim merhaba canım oğlun sevmedimi kreşi hay allah genelde arkadaşları olunca alışınca onlara severdi çocuklar ama niyeyse çok açılamadı herhalde inşallah en kısa sürede alışır canım alıştıktan sonrada gelmek istemezler eve anlatır dururlar arkadaşlarını yaptıklarını o günler gelir inşallah sende rahatlarsın biraz canım .
platesin faydalı olmasına sevindim ne kadar inceldin acaba ölçüyormusun canım .
Ben de sallama çay içiyorum, faydasını görüyorum bağırsaklarım daha fazla çalışıyor.benbencim ve ferihanncım çok teşekkürler, en kısa zamanda toparlanırım inş.
arkadaşlar, yeşil çayı poşet çayda içiyorum. siz de böyle mi kullanıyorsunuz? faydası olur değil mi?
sağol adcım çalışıyorum sabah iş akşam ev yoruluyorum ama oğlum keyifli olsun yorgunluk da geçiyor böyle kreşe bırakırken ağlayınca bitiyorum işte, biraz da bana düşkünlüğü var geçecek inşallah bu süreç de..canım anladığım kadarıyla çalışıyorsun,bende senin gibiyim. çoğu şeyi hafta sonuna sığdırmaya çalışıyorum tabi yeterli gelmiyor.sağolsun eşimin yardımını görmesem halim kötü olurdu. oğluşuna geçmişolsun,inşallah hayırlısı ile çabucak geçer hastalığı,ama ayakta çabuk atlatır. maşallah prense. sana düşkün herhalde,inşallah kreşe kısa zamanda alışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?