Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canım takımım nasılsınız?
cumartesi geldim ama sistemde sorun var galiba giremedim.haftasonu arkadaşa memleketnden koli geldi.tabi hamur işleri tatlılar,köfteler bn kendimi tutamadım. biraz vicdanımı rahatlatmak için kendi kendime hareket yaptm merdiven inip çıktım.dün arkadaşımla yürüyüşe başladık koşu yolunda tam 3 km yürüdük=)) bundan sonra hergün yürümeyi düşünüyorum hem rahatlatıyo.inşallah yeme düzenimi de oturturum ve bu hafta kilo verebilirim:)
ferihancım çok geçmiş olsun canım.takyoncum kızına Allah acil şifalar versin..diğer takım arkadaşlarıma da sevgilerimi sunuyorumm hoşçakalınn..

günaydın arkadaşlar nasılsınız?

özel sebeplerimden dolayı zor bir haftasonu geçirdim, kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.düzeliceğime inanıyorum bi kaç gün içerisinde. haftasonu çok yemesem de malesef pilates yapamadım. moral olarak kendimi çok kötü hissettiğim için hiç bişey yapmak gelmedi içimden, ev temizliğini de halletmedim. dualarınıza ihtiyacım var. bugün yeşilçaya başladım uzun zamandır unutuyordum marketten almayı. yeşilçayın diyetteki faydasını görürüm inş.

bana dua edin..kendinize iyi bakın..

merhaba arkadaşlar umarım hepiniz güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir . herkeze huzurlu sağlıklı bol kilo verilen bir hafta dilerim . ben bu sabah itibariyle yine eski diyetime geri döndüm inşallah bozmadan devam ederim sabah lor peynir ve bir haşlanmış yumurta yedim . şimdide çay içtim öğlen light ton balığım var yanımda sanırım tok tutar beni akşamda yine yumurta peynir yada yoğurt duruma göre değişir artık yerim yoğurt yemeyi pek uygun bulmuyorum en azından bu hafta çünkü kh değeri yoğurtta 250 gr . 12 kh olarak var ben bu hafta 0 kh yapmayı düşünüyorum başarabilirsem bakalım zaten olmazsa en azından akşamları bir kase yoğurt yerim .

takyoncum kızın ne durumda hastaneye gittinizmi umarım iyileşmiştir canım Allah acil şifalar versin .

arescim canım ahh biliyorum okulda yurtta çok zordur o memleketten gelen kolideki yiyecekleri yemeden durmak ama nolursun azcık sabır canım hiç olmazsa tat sadece biliyorsun kilolar zaten gitmiyor iyice yerleşmesin bari değilmi .

bluebottlecim canım moral bozukluğu insanlar için herkezde var biliyorsun Allah dermansız dert vermesin kimseye hepsi geçiyor inşallah sende bir an önce çözersin problemini inşallah canım . zalimi yazmış yukarıda moral çok önemli diye gerçekten öyle insanın morali bozuk olunca yemeye saldırıyor illaki rahat olmaya çalış canım öpüyorum .

zalimicim çok teşekkür ederim canım desteğin için öpüyorum .

reyhan ablam diyetin nasıl gidiyor bende bu sabah kesin olarak başladım inşallah bozmayacağım bu haftayı hayırlısıyla atlatırsam karbonhidrat almadan gerisi kolay olur diye umuyorum . sen neler yiyorsun ablacım .öpüyorum seni .

Herkese selamlaarr.
Geldim ben de.
Çoookkkk yoğun ve yorgun bi hafta sonundan sonra pazartesi sendromuyla başladık güne.
Oğlum kreşe gitmek istemedi, ağladı yine hala aklım onda..
Hafta sonum temizlikle geçti el attım her yere çok yoruldum..
Takyoncum çok geçmiş olsun, benim oğlan da azıcık üşütmüş burnu akıyor hafif bir ateş var şükür keyfi ve iştahı yerinde, çocuklar sağlıklı olsunlar yoksa herşeyi atlatıyor insan..
Bluecum böyle keyifsiz günlerimiz oluyor işte arada çok takılmamaya çalış nasıl olsa geçip gidecek umarım kısa sürer..

Kızlar benim kg olarak tartıda çok oynamam yok hatta 1 kg almış olarak vücudum şekilli ve düzgün duruyor pilatesin çok işe yaradığını düşünüyorum, düzenli ve istikrarlı yapmadan da bu kadar etkili olduysa düzenli yapsam harika olacak, başlamak isteyenler, merak edenler lütfen deneyin ve görün...

benbencim merhaba canım oğlun sevmedimi kreşi hay allah genelde arkadaşları olunca alışınca onlara severdi çocuklar ama niyeyse çok açılamadı herhalde inşallah en kısa sürede alışır canım alıştıktan sonrada gelmek istemezler eve anlatır dururlar arkadaşlarını yaptıklarını o günler gelir inşallah sende rahatlarsın biraz canım .

platesin faydalı olmasına sevindim ne kadar inceldin acaba ölçüyormusun canım .

öğlen yemeği olarak light ton balığımı yedim . saat 12 gibi biraz açlık hissettim biraz daha dayanmak için su ve sade neskafe içtim ve 14:30 a kadar dayandım sonrada tonbalığı gayet güzel oldu akşamada tavuk yiyecekmişim bugün inşallah günü 0 kh ile kapatıcam dualarınızı eksik etmeyin . öpüyorum hepinizi canım takımım bu cuma iyi kilo vermeliyim inşallah .

selam canlar.

kardeş takımdan size kucak dolusu sevgiler getirdim.
inşallah herkesler iyidir.
ferihancım güzel dileklerin için teşekkürler hayatım.ağrı kesici aldıktan sonra daha iyiyim canım sağol. seninde sıkıntıların üstüste geliyor. Rabbim beterinden korusun cümlemizi dilerim.
bu arada,nişanlılık nasıl gidiyor,inşallah herşey yolundadır.
protein diyetinemi başladın hayatım. Allah tamamına erdirsin inşallah. dilerim sağlıklı olarak istediğin kiloya gelirsin canım. açıkçası bu diyeti beğeniyorum. hadi yap bitir bende gaza geleyim haftaya yapayım canım. lütfen sakın bozma. ben yapacağına inanıyorum,sende kendine inan, gereksiz besinlere inanma bacım. opuyorumnanaktan

benbencim ve ferihanncım çok teşekkürler, en kısa zamanda toparlanırım inş.

arkadaşlar, yeşil çayı poşet çayda içiyorum. siz de böyle mi kullanıyorsunuz? faydası olur değil mi?

canım anladığım kadarıyla çalışıyorsun,bende senin gibiyim. çoğu şeyi hafta sonuna sığdırmaya çalışıyorum tabi yeterli gelmiyor.sağolsun eşimin yardımını görmesem halim kötü olurdu. oğluşuna geçmişolsun,inşallah hayırlısı ile çabucak geçer hastalığı,ama ayakta çabuk atlatır. maşallah prense. sana düşkün herhalde,inşallah kreşe kısa zamanda alışır.
canım sorun herne ise hayırlısı ile atlatmanı dilerim. Rabbim kimselere dermansız dert vermesin. güzel günler diliyorum canım. :Saruboceq:
canım yediklerin kötü olmuş ama yürüyüşe başlaman çok güzel.. yediklerin yerleşmeden vücuduna yakmışsındır dilerim ki 3 km yürümeyle fazlasıda gitmiştir inşallah. ama şuda bir gerçek ki 1 öğünde 500 kalori rahat alabiliyoruz ama 20 dk yürüyüş sadece 117 kaloriymiş. :çok üzgünüm:
canım bunlar ilişkilerin tuzu biberi,keyfini çıkar hayatım. takmamaya çalış eğer yapabiliyorsan onun yerine kendini koymaya çalış,inan anlamak daha kolay oluyor.gerçi sebebinizi bilmiyorum ama haklı sebeplere tepki gösteren bir insandır dilerim. öbür türlüsü çok zordur diye düşünüyorum. :teselli:

canım çok geçmişolsun prensese inşallah şimdi iyidir. Rabbim yavrularımızı korusun. onların tırnağı kırılsa bizim içimiz yanar. seni çok iyi anlıyorum.inşallah düzelecektir canım. :Saruboceq:

selamlarrrrrrrr.
nasilsiniz güzeller?
ferihancigim diyetine güzelce baslamissin canim benim insallah istikrarla istedigin kiloya inersin kisa zamanda. biliyorsunki bu diyet sana cok yariyor. sikinti cekmeden sefasida sürülmüyor ferihancigim. bu birkac gün sikinti cekersin ama sonra alisirsin canim.
bende bes gün diyetine basladim bugün caresizlikle.. ne yapacagimi bilemedim en kisa ve etkili bu geldi bana.. bugün bir kilo patates haslayip giristim diyete artik bakalim hayirlisi

hepinize çok teşekkür ederim dostlarım Allah razı olsun çok şükür kızım biraz daha iyi allerjik bronşit yenilenmiş havalar kuruyunca tetiklemiş alerjiyi akciğerlerde biraz iltihaplanma var dedi doktor antibiyotik tedavisine başladık bugün iştahsızlık ve öksürmesi devam ediyor hala ama 3 güne kadar ilaçlar etkisini gösterir diye umuyorum

bluecim canım sorunun herneyse inşallah biran önce hallonulur dualarım seninle canım arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun kalbini ferah tut üzme kendini:1hug:

selamlar arkadaşlar bugün diyet listemi yazmıycam çünkü hastanedeydim tüm gün çok dengesiz beslendim hatta hiç beslenmedim :)

günaydın canım takımım hepinizi güzel bir gün geçirmenizi dilerim bıktınız benim diyet bozmalarımdan biliyorum ama söylemezsemde içim rahat etmeyecek malesef dün bütün gün çok güzel geçirmeme rağmen akşam anneciğimin güzel yemeklerini görünce bozdum diyeti ekmek hamurişi gibi şeyler yemedim ama sonuçta bozdum sadece protein almalıydım ama ben hem karbonhidrat hem protein aldım işte en büyük yanlış ikisi karıştığında direk yediklerimiz yağ olarak vücuda yerleşiyor malesef bu sabah yeniden istikrarımı bozmadan devam ettim diyete kahvaltıda bir haşlanmış yumurta biraz lor peynir yedim yanımdada öğlen yemeği için çok az yağda haşlanmış tavuk getirdim . akşamada ya tavuk yerim yada yine protein takviyeli başka bişey yazarım yarın ne yediğimi artık bozmak istemiyorum diyetimi yeniden eskisi gibi hafta en azından bir kilo vermiş olmak istiyorum .

takyoncum canım tekrar geçmiş olsun inşallah bir kaç güne kadar ilaçlarını kullanır ve iyileşir canım zaten rahatsızlığını biliyor olman iyi önlemini çok sorun yaşamadan almış oldun ne zor değilmi çocuğun hasta olması ne yediğini biliyorsun ne içtiğini Allah yardımcın olsun kimsenin evladını ve sevdiklerini hasta etmesin dermansız dert vermesin .

canım takımım hepinzi çok öpüyorum ben kaçamak yapsam bile sizler beni motive edin ve bu cuma hepimiz kilo verelim şöyle listenin ilk sıralarına bu hafta yerleşelim artık takım olarak değilmi .

canım sevdi gün içinde güzel vakit geçiriyor ama bu zamana kadar hep ev ortamında rahattı şimdi bambaşka bir yer alışamadı hala bir de bana çok düşkü.İncelmeyi cm bazında yapmadım canım çünkü düzenli yapmadığım için kendime kızıyorum ve ölçmüyorum bile düzene girnice öncesi ve sonrası ölçümlerim olacak inşallah.aklinialirimsmile

benbencim ve ferihanncım çok teşekkürler, en kısa zamanda toparlanırım inş.

arkadaşlar, yeşil çayı poşet çayda içiyorum. siz de böyle mi kullanıyorsunuz? faydası olur değil mi?
Ben de sallama çay içiyorum, faydasını görüyorum bağırsaklarım daha fazla çalışıyor.

sağol adcım çalışıyorum sabah iş akşam ev yoruluyorum ama oğlum keyifli olsun yorgunluk da geçiyor böyle kreşe bırakırken ağlayınca bitiyorum işte, biraz da bana düşkünlüğü var geçecek inşallah bu süreç de..

merhaba arkadaşlar,
benbencim inşallah oğlun en kısa zamanda alışır kreşe. yazık çocuklara ya çalışan anne çocuklarına çok üzülüyorum. bizim çocuklar da böyle büyüyecek ne yazık ki.

iyi olmaya çalışıyorum ben de. en kısa zamanda toparlanacağıma inanıyorum. bugün kendimi iyi hissedersem akşam evimi bi süpürüp silmem lazım. pilates olmayacak o yüzden. bugün sabah 1 dilim ekmek + peynir yedim. saat 10 buçuk gibi de 1 elma yedim. şimdi öğlen 1 saat kadar sonra yiyeceğim. akşam da ıspanak kavurması yemeyi planlıyorum.
görüşmek üzere..

benbencim oğlun en kısa sürede alışıcak inşallah hem biraz sana düşkünlüğüde geçer rahat edersin canım . iyi olsunda nasıl olsa zamanla düzene girer .

bluecum canım menün harika bu şekilde devam ediyorsan bu cuma kesin bir kilo gider inşallah verelim kiloları incelelim inşallah bende artık azimle devam edicem inşallah .

slm kızlar
haftasonundan beri sesim çıkmıyo grip olmuşum.hem de adet oldum.hepsi üst üste geldi.biraz da stresliyim diyette ipin ucunu kaçırdımm.çok tatlı yiyorum.dün yürüdüm ama çok değil.bugün çıkcam koşu yoluna.keşke imkan olsa da pilates yapabilsem.spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.birazdan yeşil çay hazırlıcam kendime...

iyi akşamlar arkadaşlar
ferihancım teşekkür ederim gülüm evet aynen öyle valla şu kız iyleşene kadar kendime gelemiyorum
bugün kahvaltıda
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 k k yağsız peynir yedim
öğlen
yarım tabak patlıcan yemeği yedim
akşam
3 adet köfte ve salata yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…