- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.801
Gayet güzel menü ve spor. Zamanla daha da artacaktır sporunBugunku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Yarim dilim ekmek
Ogle
5 kasik kadar kisir
Ara
Elma
Aksam
Patlican yemegi
Cacik
150 ip atlama
15 dk bolgesel egzersiz
Baslangic icin fena degil sanki
bu arada buda çok pahalı bir ip değil canım benim. kızımı uyutuyordum da düzgün yazamadım. 30 lira falandı galiba ben aldığımda.Bu nasil güzel bir ip nerden aldin bende bakayim şimdi ucuzunu alacagim ama
1 tatli kasigi yemistim. Ne olacak benim bu halim bilmem. Tatli seylere dayanamyorum. Aslinda sekersiz bir gun geciricem diye kalkiyorum ama daha kahvaltida sozumu unutuyorum.
Yarin yazsam olurmu kacamak yok ama ben bugun sabah kizi doktora goturdum gec geldimGünaydın hanımlar
Güzel bir hafta olsun bol eksiliii
Hani pazartesi bildirimleri nerede yalnızca birkaç kişi yazmış?
Artıda olanlar varsa ekstra dikkat etsinler, cumaya herkesi eksi görmek istiyorummm ona göreeee
Olur tabi kiYarin yazsam olurmu kacamak yok ama ben bugun sabah kizi doktora goturdum gec geldim
Belirli bir magaza adi varmi direk o magazaya gideyimbu arada buda çok pahalı bir ip değil canım benim. kızımı uyutuyordum da düzgün yazamadım. 30 lira falandı galiba ben aldığımda.
Çok sagol canımOlur tabi ki
Sağol canımmmmSunum çok güzel olmuşafiyet olsun.
OoooooŞimdi menü, spor yazarken etiketleme yapacağız değil mi? Cezalarda siz bizi bulursunuz
Harikasınnnnİnşallah bakalım şekerim.
1 saatlik eliptik bisiklet seansımın 40. dakikası içerisindeyim.
Yoktu, ip var ama her zaman ip atlayamıyorum canım yerine eliptik yapıyorum canım. Benim daktır atlama dedi ama arada abartmadan atlıyorum böyle.Eliptik cezan da mı vardı
Benim bin ip var
Evet canim bende yazdim ilk firsatta yapilacakta unutmusum yuruyisteyken alacaktim adami gordum ama param yoktuMenülerin de cok guzel. Hepsi birleşince güzel kg gitmiş
Eline sağlık ciklatim
Balpamuk karabiber ve fancynancy'nin gecen haftaki kg bildirimlerinden dolayı 1000'er ip cezaları var
Gayet güzel menü ve spor. Zamanla daha da artacaktır sporun
İp atlayabiliyor musun canım sen? Dizin daha iyi mi?
İp cezasını eliptik olarak da yapmış olabilir? :) Çünkü ben ip olarak kessem de dizi ağrıdığından bazen eliptik olarak yapıyordu. Konuya açıklık getirmesi için fancynancy'e bağlanalım
Deneyeyim bakalim tesekkurBen yaptım canım kabak detoksunu. Regli iken yapabilirsin ama ödemden dolayı az verebilirsin. Buna takılmadan yaparsan yap derim bence. Ben regliye yakın yapmıştım.
Masallah 2500 mu .vede gecmis olsun mu diyim cokta zorlama canim..
Ördekim konuyu netleştirmiş aslında
Ya benim dizkapakcağızlarım yaklaşık 1 cm kadar aşağıdaymış, o yüzden fazla merdiven bile çıkmaya kalktığımda hemen acımaya başlıyor, tabii kilonun da etkisi var bunda. Daktır onu da dediBir ara hergün 2000-2500 atlıyordum sonra dizlerim bir ağrıdı ki, yan bağları falan kopardım sandı adam. sonra menüsküsten şüphelendi. Ağrılarım geçti emar istemişti, şimdi gereksiz yere girmeye ne gerek var deyip öteledim. Hayırlısı
O 2500-2700 ler bir hayal tabi şimdi benim için. Böyle çıtırdan 300-500 takılırım, baktım gidiyor 700 e varırım ama fazlası bozar
Mesaj alındı puanlama tamamGüzel zoru :)
Katmamak lazım sanki? Malum cezalar kaçamak için veriliyor. Normal spora ek olarak yapılmasını bekliyoruz. Ama çok karışacaksa sayabilirsin de..
Kızartma mııı? Ama neyse ki miktarı az olmuş. Hadi buna da ceza yazmayayım.. AmaEzgican05 menüye 100 puan ver :)
Yaaa simdi daha çok korktum ama biraz anlatsana canim nasil bir tedavi uyguladilar izledigimde dis etini kesiyorlardi damaktan parca aliyorlar yada baska birsey yapistiyorlardi ve bu tedaviyi olmasak ne zarari var acababen dis eti tedavisi de oldum 20 lik dis de cektirdim cok yakin zamanda bence korkulacak birsey yok ama isinin ehli dis hekimi bulursan cok cok cok iyi olur
Simdi yazinca hatirladimm nasilda unutmusum daha once yazmistinizDecathlon dan almıştım canım.
Rici ederim, ne demek.Cok tesekkur ederim. Yapicam duzenli olarak.
Tatlım ben gidiyorum, kaçanben dis eti tedavisi de oldum 20 lik dis de cektirdim cok yakin zamanda bence korkulacak birsey yok ama isinin ehli dis hekimi bulursan cok cok cok iyi olur
Canım benim uyanıklık peşinde o, arada kaynar belki diyeEtiketlemeyi cezalarda yapabilirsiniz ceza sonuçta garanti olsunmenülerle sporları bir arada yazın benim için yeterli ben sayfalarınıza tek tek girip bakıyorum paylasimlariniza kaçırmamak için :))
Mutlaka deneyeceğim evde hazırlayıp is yerine götürebilirim is yerinde pek sağlıklı tercih bulunmuyor hep önceden yanıma alıyorum zaten güzel fikir
Süpersin hedefcimMenümü yazayım.
Kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı+ tarçınlı limonlu su
Çok Geç Kahvaltı:
- 2 dilim ekmek
-2 yumurta
-1 dilim peynir
- Bol maydanoz, domates ve salata
Akşam:
Fırında tavuk
Ayran
Spor: 1 saat eliptik
Çikilatacım senin bu nöbetlerinde gece meyvelerine bir çare bulsak. Şekerli ya, gece yemeyin diyorlar. Gerçi kim bilir kaçlara kadar uyanık kalıyorsundur.Menü
Sabah 1muz
Öğle
2 kepçe etli corba
1 avuç salata
7-8 yogurtlu patates kızartması
Aksam
1dlim tbe
1tabak tavuk sote
1kepce cacık
Ara
1 çilek
1muz
Yarım yeşil elma
Yarım portakal
2 litre su
600 adım
Bu aksam nobetciyim menuler de hastane yüzünden saçma sapan
decathlon şekerim. yazdım sanıyorum ama yazıp göndermedim herhalde. internet mağazasından almıştım bende.Belirli bir magaza adi varmi direk o magazaya gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?