Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Yarim dilim ekmek

Ogle
5 kasik kadar kisir

Ara
Elma

Aksam
Patlican yemegi
Cacik

150 ip atlama
15 dk bolgesel egzersiz

Baslangic icin fena degil sanki
Gayet güzel menü ve spor. Zamanla daha da artacaktır sporun

1 tatli kasigi yemistim. Ne olacak benim bu halim bilmem. Tatli seylere dayanamyorum. Aslinda sekersiz bir gun geciricem diye kalkiyorum ama daha kahvaltida sozumu unutuyorum.
Günaydın hanımlar
Güzel bir hafta olsun bol eksiliii
Hani pazartesi bildirimleri nerede yalnızca birkaç kişi yazmış?
Artıda olanlar varsa ekstra dikkat etsinler, cumaya herkesi eksi görmek istiyorummm ona göreeee
Yarin yazsam olurmu kacamak yok ama ben bugun sabah kizi doktora goturdum gec geldim

Sunum çok güzel olmuşafiyet olsun.
Sağol canımmmm

Şimdi menü, spor yazarken etiketleme yapacağız değil mi? Cezalarda siz bizi bulursunuz
Oooooo

İnşallah bakalım şekerim.
1 saatlik eliptik bisiklet seansımın 40. dakikası içerisindeyim.
Harikasınnnn

Eliptik cezan da mı vardı
Yoktu, ip var ama her zaman ip atlayamıyorum canım yerine eliptik yapıyorum canım. Benim daktır atlama dedi ama arada abartmadan atlıyorum böyle.

Menülerin de cok guzel. Hepsi birleşince güzel kg gitmiş

Eline sağlık ciklatim
Balpamuk karabiber ve fancynancy'nin gecen haftaki kg bildirimlerinden dolayı 1000'er ip cezaları var
Evet canim bende yazdim ilk firsatta yapilacakta unutmusum yuruyisteyken alacaktim adami gordum ama param yoktu
Yanimda

Ördekim konuyu netleştirmiş aslında
Ya benim dizkapakcağızlarım yaklaşık 1 cm kadar aşağıdaymış, o yüzden fazla merdiven bile çıkmaya kalktığımda hemen acımaya başlıyor, tabii kilonun da etkisi var bunda. Daktır onu da dedi Bir ara hergün 2000-2500 atlıyordum sonra dizlerim bir ağrıdı ki, yan bağları falan kopardım sandı adam. sonra menüsküsten şüphelendi. Ağrılarım geçti emar istemişti, şimdi gereksiz yere girmeye ne gerek var deyip öteledim. Hayırlısı
O 2500-2700 ler bir hayal tabi şimdi benim için. Böyle çıtırdan 300-500 takılırım, baktım gidiyor 700 e varırım ama fazlası bozar

Masallah 2500 mu .vede gecmis olsun mu diyim cokta zorlama canim..

Mesaj alındı puanlama tamam
Ceza sporlarını belirtiyorlar bana da yazmamak lazım gibi geldi

ben dis eti tedavisi de oldum 20 lik dis de cektirdim cok yakin zamanda bence korkulacak birsey yok ama isinin ehli dis hekimi bulursan cok cok cok iyi olur
Yaaa simdi daha çok korktum ama biraz anlatsana canim nasil bir tedavi uyguladilar izledigimde dis etini kesiyorlardi damaktan parca aliyorlar yada baska birsey yapistiyorlardi ve bu tedaviyi olmasak ne zarari var acaba

Cok tesekkur ederim. Yapicam duzenli olarak.
Rici ederim, ne demek.

ben dis eti tedavisi de oldum 20 lik dis de cektirdim cok yakin zamanda bence korkulacak birsey yok ama isinin ehli dis hekimi bulursan cok cok cok iyi olur
Tatlım ben gidiyorum, kaçan Deniz ve Kum çok pis ispiklerim

Canım benim uyanıklık peşinde o, arada kaynar belki diye

Süpersin hedefcim

Çikilatacım senin bu nöbetlerinde gece meyvelerine bir çare bulsak. Şekerli ya, gece yemeyin diyorlar. Gerçi kim bilir kaçlara kadar uyanık kalıyorsundur.
Nöbetin olduğu günler çantana meyveli activia falan atsan, hem bağırsak sorununa iyi gelir hem de atıştırmalık olur. Nöbet saatlerinde normal öğün gibi bişiler yeme imkanın oluyor mu? Tamamen cahilim sizin sektörde o yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…