Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başınız sağolsun canım

Basiniz saolsun canim.mekani cennet olsun.rabbim gunahlarini affetsin.

Yaaa simdi daha çok korktum ama biraz anlatsana canim nasil bir tedavi uyguladilar izledigimde dis etini kesiyorlardi damaktan parca aliyorlar yada baska birsey yapistiyorlardi ve bu tedaviyi olmasak ne zarari var acaba
tatlım benden de 3 tane 20lik diş çekildi. Eğer çektirmezsen dişlerinin yapısını bozacaktır, çünkü kendini sığdırmak için diğerlerini itmeye başlayacak ve ve sıkışmak zorunda kalan dişeler birbiri üstüne binerek çarpık çurpuk bir görünüm alacaktır. O da 20lik diş düzgün çıkıyorsa. Benim bir tanesinde bayaa zorlanmışlardı, özellikle bana bişi anlatma, gösterme, bildiğin gibi yap diyordum. Tavsiyeyle son gittiğim dişçi arkadaşım oldu, ben yaşlarımda bir kadın. Kapatıp gözlerimi, oturuyordum koltuğa. Yapacak birşey yok. Ama E Ersevnur un da dediği gibi iyi bir cerrahın yapması gerekir.

Sana biraz iş çıktı kusura bakma artık çiklatım.
Kafan karışırsa biz yardımcı oluruz
Yok sorun değil anlayamadım açıklık gelince iyi oldu

Benim bin ip var
Sonraki görselde eklemiş olmam lazım ama

Aslinda geceye normal öğün koymak istedim ama vücut saati alışık olmadığından ters tepti ben de bu saatlerde meyve yiyip atak yaparsa da yoğurt yiyorum cnm

Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek
Üzerine krem peynir

Öğle
2 Haşlanmış yumurta
Yeşil salata

Ara
Türk kahvesi
2 kaju, 3 yer fıstığı
1 kupa yeşil çay

Akşam
5 adet köfte
Yeşil salata
1 çay bardağı ayran

Gece
Adaçayı veya yeşil çay yapıcimmm, kararsızım

Su: 2,5 lt bitti
Spor: 45 dk eliptik, 400 ip Cikilatacanavari , Ezgican05 ip cezamdı

İpin sadece 150 si ceza için yeterli

Kizlar menum
Sabah ac karnina limonlu su
Kahvlti
3 bardak sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 incir
1 kayisi
1kk tulum
2 zeytim

Oglen
Bitkincayi
Yesil erik yemeye calistim yiyebildigim kdar

Aksam
kemik corbasi
Icine 2dilim ekmek dogradim

Ezemiyorum yemekleri mecburum
2 litre su
30 dk yuruyus
Hareketli spor yapamiyorum yuzum.davul gibi ve mosmor

bende azalttim zaten az iciyordum am tamamen birakma taraftariyim insallah

Ay canım ya, valla kendimde yaşadım ya çok iyi anlıyorum seni. Yürürken bile zonklardı
Gayet güzel canım menün.

bende azalttim zaten az iciyordum am tamamen birakma taraftariyim insallah
Süper biri de aynı 1 paketi de bence. İnşallah tümden bırakırsın canım. Valla benim 6 sene oldu, ilk zamanlar arıyordum ama şimdi hiiiçç. Darısı başına bebeyim.

Dun aksam bizi grubu okudujtan sonra 10.grubuda okuyayim dedim sondan 2 sayfa okudum yattim sabah da yuruyus yapip tartildim kilomuda bir guzel bizim grup diye paylastim baktim yazisan kisiler farkli ne kadarda yabanci kisi gelmiş sabaha kadar dedim bir baktim baska gruptayim ben şok oan hemen düzelttim sildim resmi

Geçmiş olsun canım. Benim de sağ dizim ağrıyor. Bende kilo almaya yordum ama yine de bir doktora gitmem lazım. Başka şeylerle uğraşmaktan ona gidesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…