- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.841
20lik dişi çektirdim sorun dişeti tedavisi 29lik diş cekilirken hissetmedim benimde dişi cerrah çekti ama birdaha cagirdilar gidemedimtatlım benden de 3 tane 20lik diş çekildi. Eğer çektirmezsen dişlerinin yapısını bozacaktır, çünkü kendini sığdırmak için diğerlerini itmeye başlayacak ve ve sıkışmak zorunda kalan dişeler birbiri üstüne binerek çarpık çurpuk bir görünüm alacaktır. O da 20lik diş düzgün çıkıyorsa. Benim bir tanesinde bayaa zorlanmışlardı, özellikle bana bişi anlatma, gösterme, bildiğin gibi yap diyordum. Tavsiyeyle son gittiğim dişçi arkadaşım oldu, ben yaşlarımda bir kadın. Kapatıp gözlerimi, oturuyordum koltuğa. Yapacak birşey yok. Ama @Ersevnur un da dediği gibi iyi bir cerrahın yapması gerekir.
Gördüm canim eklemişsinizYok sorun değil anlayamadım açıklık gelince iyi oldu
Sonraki görselde eklemiş olmam lazım ama
Aslinda geceye normal öğün koymak istedim ama vücut saati alışık olmadığından ters tepti ben de bu saatlerde meyve yiyip atak yaparsa da yoğurt yiyorum cnm
Başınız sağolsun canımKızlar bugün ikindi ezanindan bu saate kadar eve giremedim yakınım olmasa da sevdiğim bir abim vefat etti cenaze falan derken Anca bu saat oldu baya da yoruldum ama mesajlar menüler takibimdeydi kaptanımmorordek bugünü yarın telafi edeceğim hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar
Kilonu iyi toparlamışsın canımDun aksam bizi grubu okudujtan sonra 10.grubuda okuyayim dedim sondan 2 sayfa okudum yattim sabah da yuruyus yapip tartildim kilomuda bir guzel bizim grup diye paylastim baktim yazisan kisiler farkli ne kadarda yabanci kisi gelmiş sabaha kadar dedim bir baktim baska gruptayim ben şok oan hemen düzelttim sildim resmiEki Görüntüle 2137650
Selam kızlar nasılsınızzz
wendy yine şeker orucu yapalım mı yarın
Ankanın şeker orucu vol 163636363829
Günaydın herkese,
Pazartesi menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: 1,5 kase pancar çorbası, yarım kase yoğurt
Ara öğün 16:30 gibi: 1 armut, yarım kase yoğurt
Akşam: 1 kase pancar çorbası, 2 yk pırasa yemeği, salata
Kaçamak: 3 küçük yuvarlak çikolata ( Küçük ama:)))
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor: sabah, öğlen akşam ve gece yatmadan önce 50 şer adet toplam 200 adet ip atlama
Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3,5 litre su
Başın sağolsun canımKızlar bugün ikindi ezanindan bu saate kadar eve giremedim yakınım olmasa da sevdiğim bir abim vefat etti cenaze falan derken Anca bu saat oldu baya da yoruldum ama mesajlar menüler takibimdeydi kaptanımmorordek bugünü yarın telafi edeceğim hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar
Çok geçmiş olsun canımKizlar menum
Sabah ac karnina limonlu su
Kahvlti
3 bardak sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 incir
1 kayisi
1kk tulum
2 zeytim
Oglen
Bitkincayi
Yesil erik yemeye calistim yiyebildigim kdar
Aksam
kemik corbasi
Icine 2dilim ekmek dogradim
Ezemiyorum yemekleri mecburum
2 litre su
30 dk yuruyus
Hareketli spor yapamiyorum yuzum.davul gibi ve mosmor
Kendini zorlamadan yapabildigin kadar yap canım
Ördekim konuyu netleştirmiş aslında
Ya benim dizkapakcağızlarım yaklaşık 1 cm kadar aşağıdaymış, o yüzden fazla merdiven bile çıkmaya kalktığımda hemen acımaya başlıyor, tabii kilonun da etkisi var bunda. Daktır onu da dediBir ara hergün 2000-2500 atlıyordum sonra dizlerim bir ağrıdı ki, yan bağları falan kopardım sandı adam. sonra menüsküsten şüphelendi. Ağrılarım geçti emar istemişti, şimdi gereksiz yere girmeye ne gerek var deyip öteledim. Hayırlısı
O 2500-2700 ler bir hayal tabi şimdi benim için. Böyle çıtırdan 300-500 takılırım, baktım gidiyor 700 e varırım ama fazlası bozar
Tamam o halde :)Mesaj alındı puanlama tamam
Ceza sporlarını belirtiyorlar bana da yazmamak lazım gibi geldi
Başın sağolsun canımKızlar bugün ikindi ezanindan bu saate kadar eve giremedim yakınım olmasa da sevdiğim bir abim vefat etti cenaze falan derken Anca bu saat oldu baya da yoruldum ama mesajlar menüler takibimdeydi kaptanımmorordek bugünü yarın telafi edeceğim hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar
Canım her spordan yapmanıza gerek yok tabi ki, yaptığını yazman yeterli Ezgi ona göre puanlıyor :)Ezgi ben dün aksam 40 dakika yurudum
Bugunde sabah 60 aksamda 60 dakika yürüdüm dakka bakarak yürüdüm canim
Sporlarim sadece bunlar var listeyi inceleyeyim bazi sporlarin ne oldugu dahi anlamiyorum önce arastirmam lazim
En kısa sürede iyileşirsin insallah canımKizlar menum
Sabah ac karnina limonlu su
Kahvlti
3 bardak sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 incir
1 kayisi
1kk tulum
2 zeytim
Oglen
Bitkincayi
Yesil erik yemeye calistim yiyebildigim kdar
Aksam
kemik corbasi
Icine 2dilim ekmek dogradim
Ezemiyorum yemekleri mecburum
2 litre su
30 dk yuruyus
Hareketli spor yapamiyorum yuzum.davul gibi ve mosmor
Sana da çok geçmiş olsun SuzancımGünaydınlarrrrrdün akşam giremedim. Midem ve karnım çok ağrıyordu. Akşam yemeği dokundu galiba Uyumuşum, menümü de o yüzden gönderemedim.
Hahah 10. takım kardeş takım neyse kiDun aksam bizi grubu okudujtan sonra 10.grubuda okuyayim dedim sondan 2 sayfa okudum yattim sabah da yuruyus yapip tartildim kilomuda bir guzel bizim grup diye paylastim baktim yazisan kisiler farkli ne kadarda yabanci kisi gelmiş sabaha kadar dedim bir baktim baska gruptayim ben şok oan hemen düzelttim sildim resmiEki Görüntüle 2137650
Anka kaptanımmm hoşgeldinnn
Selam kızlar nasılsınızzz
wendy yine şeker orucu yapalım mı yarın
Ankanın şeker orucu vol 163636363829
Küçük çikolataya küçük ceza olsun o zaman 100 ip atlamaGünaydın herkese,
Pazartesi menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: 1,5 kase pancar çorbası, yarım kase yoğurt
Ara öğün 16:30 gibi: 1 armut, yarım kase yoğurt
Akşam: 1 kase pancar çorbası, 2 yk pırasa yemeği, salata
Kaçamak: 3 küçük yuvarlak çikolata ( Küçük ama:)))
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor: sabah, öğlen akşam ve gece yatmadan önce 50 şer adet toplam 200 adet ip atlama
Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3,5 litre su
Çiğ köftenin miktarı çok değildi diye umuyorum :))Bende dünkü menümü yazıp kahvaltı yapayım. Hiç kahvaltı yapasım da yok
Pazartesi menüm şöylefancynancy
Uyanınca 2 bardak su ve 3 kuru erik
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Maydonoz
12.30 Öğlen
Çiğ köfte
Ayran
Fıstık
17.30 Akşam yemeği
Karışık kebap
Ayran
3.5 litre su
Spor: 1 saat tempolu yürüyüşEzgican05
Teşekkür ederim canım. Hala kahvaltı yapamadım maalesef. Hiç yapasım yok. Kendimi zorlayıp birşeyler yiyeceğim artıkKendini zorlamadan yapabildigin kadar yap canım
Dedigim gibi ben cezaları ip cinsinden kesiyorum ama ona eşdeğer başka sporlar da yapılabilir
Tamam o halde :)
Başın sağolsun canım
Canım her spordan yapmanıza gerek yok tabi ki, yaptığını yazman yeterli Ezgi ona göre puanlıyor :)
En kısa sürede iyileşirsin insallah canım
Sana da çok geçmiş olsun Suzancım
Hahah 10. takım kardeş takım neyse ki
Anka kaptanımmm hoşgeldinnnNasılsın nasıl gidiyor hamilelik? :)
Bizden bir deEzgican05 yapıyor şeker orucu :)
Küçük çikolataya küçük ceza olsun o zaman 100 ip atlamaCikilatacanavari
Çiğ köftenin miktarı çok değildi diye umuyorum :))
Hic sorma benim de istiyor ya evde yapabilir miyim acaba diye düşünüyorumTeşekkür ederim canım. Hala kahvaltı yapamadım maalesef. Hiç yapasım yok. Kendimi zorlayıp birşeyler yiyeceğim artıkÇiğ köftede 4 sıkımlıktı. Bence çok değil ama sağlıklı olmadığı için yediğime pişmanım. Bazen canım çekiyor maalesef
Sagol canmKendini zorlamadan yapabildigin kadar yap canım
Dedigim gibi ben cezaları ip cinsinden kesiyorum ama ona eşdeğer başka sporlar da yapılabilir
Tamam o halde :)
Başın sağolsun canım
Canım her spordan yapmanıza gerek yok tabi ki, yaptığını yazman yeterli Ezgi ona göre puanlıyor :)
En kısa sürede iyileşirsin insallah canım
Sana da çok geçmiş olsun Suzancım
Hahah 10. takım kardeş takım neyse ki
Anka kaptanımmm hoşgeldinnnNasılsın nasıl gidiyor hamilelik? :)
Bizden bir deEzgican05 yapıyor şeker orucu :)
Küçük çikolataya küçük ceza olsun o zaman 100 ip atlamaCikilatacanavari
Çiğ köftenin miktarı çok değildi diye umuyorum :))
Sagol canm benimÇok geçmiş olsun canım
Insallah canim ben 1 haftada 1 paket iciyorum ama tamamen birakicam kafaya koydum zamanla insallahAy canım ya, valla kendimde yaşadım ya çok iyi anlıyorum seni. Yürürken bile zonklardı
Gayet güzel canım menün.
Süperbiri de aynı 1 paketi de bence. İnşallah tümden bırakırsın canım. Valla benim 6 sene oldu, ilk zamanlar arıyordum ama şimdi hiiiçç. Darısı başına bebeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?