- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.861
Ben de yılbaşı gecesi bıraktım günde 1 paket iciyordumInsallah canim ben 1 haftada 1 paket iciyorum ama tamamen birakicam kafaya koydum zamanla insallah
Yapabilirsin canım. Ben daha önce günüm için yapmıştım herkes çok beğendiHic sorma benim de istiyor ya evde yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum
Dışarıda yapılanların içindeki katkı maddeleri yüzünden sağlıksız. Evde yapıldığında bi zararı yok bence.Teşekkür ederim canım. Hala kahvaltı yapamadım maalesef. Hiç yapasım yok. Kendimi zorlayıp birşeyler yiyeceğim artıkÇiğ köftede 4 sıkımlıktı. Bence çok değil ama sağlıklı olmadığı için yediğime pişmanım. Bazen canım çekiyor maalesef
Ben hamileyken evde yapmıstım ciklatım, baya da güzel olmustu. Dur bulup tarif atayım.Hic sorma benim de istiyor ya evde yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum
Kiloları verince keselenecek göbek de kalmayacakİşten gelindi
Yürüyüş kıyafetleri giyilir ve 30 dk yürüyüş cepte
250 ip atlama cezası da tamamlandi artık bici bici yapıp göbeği keseleme vakti geldi
Ahah evet aynı tarif sanırım ben de blenderdan geçirmiştimYapabilirsin canım. Ben daha önce günüm için yapmıştım herkes çok beğendinefis yemek tariflerinden almıştım tarifi. Rondoda veya blenderda yapılıyor. Saatlerce yoğurmuyorsun yani. Hem de dışarda satılandan sağlıklı. Tavsiye ederim
ŞaşırmadımAynı tarif.
Evet olalımmmmmm. Yakışır bizeBu haftaki yükselen yıldızlarda yokuz
Çünkü bir önceki haftaya göre derecemiz düşmüştü (yedincilikten sekizinciliğe).
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2579#post-55698827
Hadi bu hafta en çok yükselen yıldız biz olalımmmmm
Dun aksam bizi grubu okudujtan sonra 10.grubuda okuyayim dedim sondan 2 sayfa okudum yattim sabah da yuruyus yapip tartildim kilomuda bir guzel bizim grup diye paylastim baktim yazisan kisiler farkli ne kadarda yabanci kisi gelmiş sabaha kadar dedim bir baktim baska gruptayim ben şok oan hemen düzelttim sildim resmiEki Görüntüle 2137650
Çok sevindim hemen yapmak istiyorumYapabilirsin canım. Ben daha önce günüm için yapmıştım herkes çok beğendinefis yemek tariflerinden almıştım tarifi. Rondoda veya blenderda yapılıyor. Saatlerce yoğurmuyorsun yani. Hem de dışarda satılandan sağlıklı. Tavsiye ederim
Hamilelik insana neler yapıyor annem de sanliurfadayKen canı boza isteyip yapmisen hamileyken evde yapmıstım ciklatım, baya da güzel olmustu. Dur bulup tarif atayım
Ayyy ağzından bal damlıyor ordekimKiloları verince keselenecek göbek de kalmayacak
Bugun yapma planım içerisinde bide bugün dinlenen cikolatamdan yicem böyle bir şeyler uretince çok mutlu oluyorum ben
İhmal etme canım git en kısa zamandaGeçmiş olsun canım. Benim de sağ dizim ağrıyor. Bende kilo almaya yordum ama yine de bir doktora gitmem lazım. Başka şeylerle uğraşmaktan ona gidesim yok
Sende ihmal etmeeeee20lik dişi çektirdim sorun dişeti tedavisi 29lik diş cekilirken hissetmedim benimde dişi cerrah çekti ama birdaha cagirdilar gidemedim
Boza mı?? Vay beeHamilelik insana neler yapıyor annem de sanliurfadayKen canı boza isteyip yapmis
Ben de yapınca mutlu oluyorum ama yapana kadarki üşengeçlik yüzünden yapamıyorum çoğu zamanBugun yapma planım içerisinde bide bugün dinlenen cikolatamdan yicem böyle bir şeyler uretince çok mutlu oluyorum ben
Günaydınlar herkese mutlu günler olsun
Günaydın kızlar..
Günaydınlarrrrrdün akşam giremedim. Midem ve karnım çok ağrıyordu. Akşam yemeği dokundu galiba Uyumuşum, menümü de o yüzden gönderemedim.
Aynenn yaaa gruppp artik çok dikkat edelim bacilarBu haftaki yükselen yıldızlarda yokuz
Çünkü bir önceki haftaya göre derecemiz düşmüştü (yedincilikten sekizinciliğe).
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2579#post-55698827
Hadi bu hafta en çok yükselen yıldız biz olalımmmmm
Günaydın herkese,
Pazartesi menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: 1,5 kase pancar çorbası, yarım kase yoğurt
Ara öğün 16:30 gibi: 1 armut, yarım kase yoğurt
Akşam: 1 kase pancar çorbası, 2 yk pırasa yemeği, salata
Kaçamak: 3 küçük yuvarlak çikolata ( Küçük ama:)))
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor: sabah, öğlen akşam ve gece yatmadan önce 50 şer adet toplam 200 adet ip atlama
Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3,5 litre su
Oooo kimler buradaymışgünaydın kızlar, selam hepinize
olur kaptanım, senin topiğe geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?