- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.881
Seninki daha hoş olmuş.Her çikolata için 100 ip o zaman kaptanımız görüp kesmediyse tabii.
Ama senin Miniminnacik bebişin var vakit bulunca postu sermen lazım normal olan oBen de yapınca mutlu oluyorum ama yapana kadarki üşengeçlik yüzünden yapamıyorum çoğu zaman
Günaydınlarrrrr
Güzel musmutlu bir gün olsun sevgili takımımmmm
Kendini zorlamadan yapabildigin kadar yap canım
Dedigim gibi ben cezaları ip cinsinden kesiyorum ama ona eşdeğer başka sporlar da yapılabilir
Tamam o halde :)
Başın sağolsun canım
Canım her spordan yapmanıza gerek yok tabi ki, yaptığını yazman yeterli Ezgi ona göre puanlıyor :)
En kısa sürede iyileşirsin insallah canım
Sana da çok geçmiş olsun Suzancım
Hahah 10. takım kardeş takım neyse ki
Anka kaptanımmm hoşgeldinnnNasılsın nasıl gidiyor hamilelik? :)
Bizden bir de @Ezgican05 yapıyor şeker orucu :)
Küçük çikolataya küçük ceza olsun o zaman 100 ip atlamaCikilatacanavari
Çiğ köftenin miktarı çok değildi diye umuyorum :))
Öyle oluyor cikilatım ya, bir de teze çalışıyorum işte. Teze çalışırken bi yandan da buraya bakıyorum. Genelde annem sağolsun ilgileniyor bebişle :)Ama senin Miniminnacik bebişin var vakit bulunca postu sermen lazım normal olan o
Yok yok vallahi olmaz, senin verdiğin ceza daha güzel, fazla spor göz çıkarmazÖrdekim yazmış yaaa, kaptanımızın dediğini uygula sen canım. O çiğköfteyi görmemişim bak ben
İp atlamak kısa sürede daha çok kalori yaktırıyor diye atliyim diyorum arada canım.Canım çekiyyooo kızlardan napim
İnşallahhhh canım.Insallah canim ben 1 haftada 1 paket iciyorum ama tamamen birakicam kafaya koydum zamanla insallah
Favoriye ekledimmm. Kuşhanım bitsin denerim bende.
Allah analarimizdan razı olsunÖyle oluyor cikilatım ya, bir de teze çalışıyorum işte. Teze çalışırken bi yandan da buraya bakıyorum. Genelde annem sağolsun ilgileniyor bebişle :)
SüpersiiinnnnnTartida bugün 86 gördüm ucundan beni çok mutlu etti 88de çok takilmistim 87 de öyle olacak sanmıştım
Öyle oluyor cikilatım ya, bir de teze çalışıyorum işte. Teze çalışırken bi yandan da buraya bakıyorum. Genelde annem sağolsun ilgileniyor bebişle :)
Yok yok vallahi olmaz, senin verdiğin ceza daha güzel, fazla spor göz çıkarmaz
Şimdiden afiyet olsun canım. Ah şu üşengeçlik olmasa en güzeli yapabildiğin herşeyi evde yapmak. Bazen yapıyorum da bazen de işte tembellikÇok sevindim hemen yapmak istiyorum
Hamilelik insana neler yapıyor annem de sanliurfadayKen canı boza isteyip yapmis
Ayyy ağzından bal damlıyor ordekim
Bugun yapma planım içerisinde bide bugün dinlenen cikolatamdan yicem böyle bir şeyler uretince çok mutlu oluyorum ben
bu tarif harikaymışş, şimdi gördüm en kısa zamanda denicem
Sağol canım. Düne göre daha iyiyim. 7.00 de uyandım ama az önce kuru erik ve kayısı yedim. Şimdide yumurtayla bakışıyoruz
Aminn amiiinn gerçekten onlar olmasa ne yapardık bilmemAllah analarimizdan razı olsun
Süper oluyor monişim, önceki yediklerimi hiç aratmadı benim. Dene mutlakabu tarif harikaymışş, şimdi gördüm en kısa zamanda denicem
Bir kedi gördüm sankiiiiSelamm
İyi bari şekerim. İyi olalım hepimiz, sağlıklı olalımSağol canım. Düne göre daha iyiyim. 7.00 de uyandım ama az önce kuru erik ve kayısı yedim. Şimdide yumurtayla bakışıyoruzbirazdan yerim artık
Yaa moni sen niye gittin burdan ben çok özlüyorum senibu tarif harikaymışş, şimdi gördüm en kısa zamanda denicem
ben yine buralardayım kuzumYaa moni sen niye gittin burdan ben çok özlüyorum seni
ferahım bir ara öğün yapsanİyi bari şekerim. İyi olalım hepimiz, sağlıklı olalımki diyetimizi, sporumuzu güzelce yapabilelim.
Bende çok acıktım yaaaa, öğleyi bekliyorum valla.
Aynen iyi olalım hepimiz. Gerçekten hastalıklar insanın düzenini de bünyesini de altüst ediyor. Sana da şimdiden afiyet olsun. Ben çok acıktığımda ya su içiyorum yada Türk kahvesiİyi bari şekerim. İyi olalım hepimiz, sağlıklı olalımki diyetimizi, sporumuzu güzelce yapabilelim.
Bende çok acıktım yaaaa, öğleyi bekliyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?