Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarrrrr
Güzel musmutlu bir gün olsun sevgili takımımmmm

Ördekim yazmış yaaa, kaptanımızın dediğini uygula sen canım. O çiğköfteyi görmemişim bak ben

İp atlamak kısa sürede daha çok kalori yaktırıyor diye atliyim diyorum arada canım. Canım çekiyyooo kızlardan napim

Ama senin Miniminnacik bebişin var vakit bulunca postu sermen lazım normal olan o
Öyle oluyor cikilatım ya, bir de teze çalışıyorum işte. Teze çalışırken bi yandan da buraya bakıyorum. Genelde annem sağolsun ilgileniyor bebişle :)
Yok yok vallahi olmaz, senin verdiğin ceza daha güzel, fazla spor göz çıkarmaz

Tartida bugün 86 gördüm ucundan beni çok mutlu etti 88de çok takilmistim 87 de öyle olacak sanmıştım
Süpersiiinnnnn

Şimdiden afiyet olsun canım. Ah şu üşengeçlik olmasa en güzeli yapabildiğin herşeyi evde yapmak. Bazen yapıyorum da bazen de işte tembellik ben

Sağol canım. Düne göre daha iyiyim. 7.00 de uyandım ama az önce kuru erik ve kayısı yedim. Şimdide yumurtayla bakışıyoruz birazdan yerim artık
İyi bari şekerim. İyi olalım hepimiz, sağlıklı olalım ki diyetimizi, sporumuzu güzelce yapabilelim.
Bende çok acıktım yaaaa, öğleyi bekliyorum valla.

İyi bari şekerim. İyi olalım hepimiz, sağlıklı olalım ki diyetimizi, sporumuzu güzelce yapabilelim.
Bende çok acıktım yaaaa, öğleyi bekliyorum valla.
Aynen iyi olalım hepimiz. Gerçekten hastalıklar insanın düzenini de bünyesini de altüst ediyor. Sana da şimdiden afiyet olsun. Ben çok acıktığımda ya su içiyorum yada Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…