- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.901
Selaaammm pisicikSelamm
Evet evet gerçekten bir kedi gördünBir kedi gördüm sankiiii
Kahve içiyorum monicim. Şu kuşhanı hakkıyla yapayım diyorum kısmetseferahım bir ara öğün yapsan
kahvede kesiyo baya açlığı, afiyet olsun canımcımSelaaammm pisicik
Evet evet gerçekten bir kedi gördün
Kahve içiyorum monicim. Şu kuşhanı hakkıyla yapayım diyorum kısmetse
Sağol canım. Bende filtre kahve yaptım kendime en dublesindenAynen iyi olalım hepimiz. Gerçekten hastalıklar insanın düzenini de bünyesini de altüst ediyor. Sana da şimdiden afiyet olsun. Ben çok acıktığımda ya su içiyorum yada Türk kahvesi
Meerrssiii bebeyimkahvede kesiyo baya açlığı, afiyet olsun canımcım
Ama burdaki gibi olmuyor bananeben yine buralardayım kuzumhatta her yerdeyim
kardeş takımız zaten
bu ara diyetisyene ara verdim, çok sıktığım halde 79 u göremedim bir türlü. bende kendimce bir şeyler uygulamaya çalışıyorum bi kaç kilo aldım. belki bundan sonra direnci kırarım diye düşünüyorum yani inşallahMeerrssiii bebeyimsenin nasıl gidiyor diyet?
hatlar karışmış şekerimKaptanımmoni toplam mesaj sayımızı haftasonuna yakın, Cuma günü mü bildiriyoruz?
Sizden öğrenmek istedim.
@miyaww_ belki sen de bana yardımcı olabilir misin bu konuda?
Eksik bir bildirimde bulunmayayım.
Bugün güneşli güzel bir gün.
Hepinize işlerinizde kolaylıklar diliyorum.
Sevgilerimle.
Kaptanım bende de benzer bir direnç durumu oluyor dönem dönem.bu ara diyetisyene ara verdim, çok sıktığım halde 79 u göremedim bir türlü. bende kendimce bir şeyler uygulamaya çalışıyorum bi kaç kilo aldım. belki bundan sonra direnci kırarım diye düşünüyorum yani inşallah
bakalım neler olacak, çünkü gerçekten çok sıkıldım bu durumdan
Aynen canımcım, fazla spordan zarar gelmez. Hepsini bir anda yapmak zorunda değilsin azar azar yaparsınmorordek, öyle olsun kaptanım. çekerim cezamı veririm kiloları:))
Bugün herkes yolu şaşırmış anlaşılanhatlar karışmış şekerim
Ayy benim de canım türk kahvesi çekti şimdi. Yapıyorum hemen. Emzirdiğim için pek içmiyordum ama bugün içesim geldiSağol canım. Bende filtre kahve yaptım kendime en dublesinden
yoğunluktan uğramadım bu ara yoksa ben her gün burdaydımAma burdaki gibi olmuyor banane
Sen neler yaptın nasil gidio kilo isleri
Tebrik ederim canm 1paket miBen de yılbaşı gecesi bıraktım günde 1 paket iciyordum
Yihuuuuu kaptaniçem gelmiiişşşşayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll
Merhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3ayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll
Merhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn
Hosbuldum canimpek bişi yokmuş verirsin sen hemencecik didemcim, hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?