- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.141
İlk gün atak evresine uyuyor Ezgican.
Ben yıllar önce dukan yapmış 1 ay gibi bir sürede 10 kilo vermiştim ki şu anki kilomdan çok azdım. Sonra da uzun süre geri almadım aslında ama artık çok zor geliyor dukanı uygulamak.
Teşekkürler yanlış birşey yapmayayım diye baya okudum ama kafam karıştı biraz bu seferdeNormal şartlarda dukanda hep light ürünler kullanılmalı ama ben normal yağlı yoğurt, süt kullanıyordum. Bir sorun yaşamadım.
Aklına takılan olursa cevaplayabilirim ama tabi okuyunca da ayrı bir hakim olursun konuya.
Canım kaptanimiz morordek oldu artık bu haftadan itibaren ama 2 haftalık izin oluyor rahatsizsinda zaten duzelince devam edebilirsin tabi yinede sen bilirsinKizlar annem misafir geldi pek zaman ayiramiyorumtoplight kaptanim 1 hafta izine ayrilabiliyor muyum
Oyle mi bilmiyordum canim annemde rahatsiz oda diyette aslinda 6 ay once tup mide ameliyati oldu ama o evdeyken yiruyuse vs gidemiyorum yuzum mosmor bu onumuzdeki haftada tedaviyle gecicek dedim annem gidenw kdar izinli olayimCanım kaptanimiz morordek oldu artık bu haftadan itibaren ama 2 haftalık izin oluyor rahatsizsinda zaten duzelince devam edebilirsin tabi yinede sen bilirsin
hedef38beden sabah kolayda ilk gün öğlen akşam ne yiyeceğim hadi aralarda kakaolu süt falan içtim diyelim bide bir sınır yokmu hep sınırsız istediğin kadar falan yazıyor her yerde
Yulaf kepeği 1.5 kaşık ölçülü diğerleri doyana kadar ama zaten protdinde doyurucu oluyor bir tabak yetiyor ama diyelim ki çok acsin biraz daha yiyebilirsinYulaf kepeği haricinde sınırsız Ezgicancım.
Öğle ve akşam için ton balığı(light ve süzülmüş olarak), tavuk yiyebilirsin.
Aslında son derece rahat yapılıyor.
Yulaf kepeği ile de çok fazla şey yapabiliyorsun.
Yulaf kepeği haricinde sınırsız Ezgicancım.
Öğle ve akşam için ton balığı(light ve süzülmüş olarak), tavuk yiyebilirsin.
Aslında son derece rahat yapılıyor.
Yulaf kepeği ile de çok fazla şey yapabiliyorsun.
Yumurta da bir sinir var mı yağ da sınırlama var yumurta sarısı serbest mi?Yulaf kepeği 1.5 kaşık ölçülü diğerleri doyana kadar ama zaten protdinde doyurucu oluyor bir tabak yetiyor ama diyelim ki çok acsin biraz daha yiyebilirsin
Birde yağ kısıtlaması var sp gününde pek gerek kalmıyor zaten yaga
Ben de yazayim bugunku menumu
Sabah
1yumurta
Az peynir
5 zeytib
Salatalik domates
1 dilim ekmek
Ara
Elma
Ogle
Sebze corbasi
Ara
2ceviz+yogurt
Aksam
5 kasik bulgur pilavi
Haslanmis tavuk but
Salata
Ayran
2.5 lt su
200 ip
6500 adim yuruyus
medusa38 Evde yaptığım yoğurdu lor peynirini yiyemiyor muyum hep light ürünlerden bahsediliyor nette bu konuda çok bilgisizim kitabını mı alsam acaba
Bugün çok heyecanlıyım. Kabak detoksu yapıyorum ve alacağım sonucu çok merak ediyorum.
Ben de heycanliyim hurma detoksundayim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?