- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.161
Bende tartılıyorum ama hala aklımdaki rakamla karşılanabilmiş değilimBir de bu hafta tartılmadım ben hiç. O yüzden bir korku doluyum. Normalde günde 3-4 kere tartılırdım da.
O da son derece etkili bir detoks. Ben de yapmıştım bir ara ama 1-2 gün devam edebilmiştim.
Aaa. 3. gün 2. güne göre mi yoksa başlangıç kilona göre mi +200 çıktın?
Canım şu bisküvileri yemeyinnnnn. Onun yerine Tam buğday ekmek veya çok tahıllı yesen daha sağlıklı olur kanımca.Carsamba menü
Sabah 9 buçuk
yogurtlu pancar havuc salata
Peynir
6tane Altınbaşak ince yulafli bisküvi
Ihlamur kuşburnu altinotu çayi
11de turk kahvesi 3hurma 10findik
13 30 yarım armut 1ceviz
17 ıhlamur kuşburnu altinotu cay
18 30 semizotu yemegi
5 küçük top köfte
Yogurtlu salata
4 altinbasak form bisküvi
Su 1bucuk 2yi bulur geceye
Spor henuz yok inşallah yuruycem birazdan yazarim.
Yaprak sarmalar pirinçli miydi bulgurlu mu? :)Günaydın herkese:)
Salı günkü menümü paylaşıyorum.
Kahvaltı: 1 kk büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, salatalık, 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, az yağlı salata ve 3 adet yaprak sarma
Ara öğün: Yok
Akşam Saat 17:30 : 1 tabak yaprak sarma, 1 kase yoğurt
Saat 7 gibi 4 adet yaprak sarma
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor: 100 tanesi ceza için olmak üzere toplam toplam 300 adet ip atlama
Su: 1 lt si detoks olmak üzere toplam 3 litre su
Geçmiş olsun Suzancım. Son haftalarda ben de telefondan muzdarip oldum birkaç kez. İnsanın eli kolu bağlanıyor ciddenBugün can sıkıcı başladı benim içinönce telefonumu evde unuttum sonrada okuldan çıkarken arabanın altını kaldırıma vurdum allahtan gözle görünür bir hasar yok. Eve de şimdi geldim. Telefonsuzlukta çok kötü valla. İnsan kendini boşlukta hissediyor. Nerdeyse herşeyi telefonla hallediyorum
Güzel sonuçlar bekliyoruz hedefcimBugün çok heyecanlıyım. Kabak detoksu yapıyorum ve alacağım sonucu çok merak ediyorum.
Aynen canım minimum 2 hafta izinde olman gerekiyor kurallar gereği. Sonrasında tekrar girebilirsin listeye.morordek kaptanim hayirli olsun ben izne ayrilmak istiyorum 1 hafta ama 2 hafta oluyormus.
Oo süper görünüyor :)
Teşekkür ederim canım. Aynen telefonsuz çok zorYaprak sarmalar pirinçli miydi bulgurlu mu? :)
Geçmiş olsun Suzancım. Son haftalarda ben de telefondan muzdarip oldum birkaç kez. İnsanın eli kolu bağlanıyor cidden
Güzel sonuçlar bekliyoruz hedefcim
Aynen canım minimum 2 hafta izinde olman gerekiyor kurallar gereği. Sonrasında tekrar girebilirsin listeye.
Oo süper görünüyor :)
CaNim ben ekspresste peynir ve yoğurt konusunda pek kasmadimBugünkü menüm 10 dk sonra spor yapacağım planım 500 ip 15 dk bölgesel 20 dk kardiyo antrenmanı menüde yazmayan bir fincan Tarçınlı sekersiz türk kahvesi içildi spordan önce. Toplamda 3.5 lt su olacakk şimdi 3 lt. Sporu tamamladığımda onaylarım
Eki Görüntüle 2138311
Biz seni eksiyle bekliyorduk amaMerhaba Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah :)
İzindeyim diye biraz ölçüsüz takıldım birkaç gündür akraba gezmelerinde geri çeviremedim maalesef ama artık daha dikkatli olucam haftaya artıyla gelmek istemiyorum gruba
Aslında vazgecmeyecektim ama kısmet midir nedir bugün sütçü süt bırakmamış bana mecbur kaldım alış verişeCanım bence evde yoğurt yapıyorsan ondan vazgeçme bence. Hazır yoğurtlar o kadar tehlikeli koruyucular içeriyor ki evdeki yoğurt un yerini hiçbirşey tutamaz bence. Sen bilirsin yine de
Sonuçlara göre seni de dukanella yapacağız o zamanHadi bakalım Allah muvaffak etsin diyetinizi. Güzel sonuç alırsanız bende deneyeceğim
hemen yapayım ben bunu sabah hindi füme koyar arasına yerim aceleyle çıkarsam pratik olurCaNim ben ekspresste peynir ve yoğurt konusunda pek kasmadim
Evde yapılanlar bence de daha sağlıklı yoğurdun yağlı yerini yemezsen sorun olmaz dukan kreple gelince yulaf kepeği varmı
Malzemeler
1.5 kaşık yulaf kepeği
Yarım çay bardağı süt
1 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu bunu kullanıp kullanmamakta serbestsiniz
Yulaf kepeği ne sütü ekleyip 5-10 dakika bekle sissin
Sonra yumurta ve kabartma tozunu ekleyip cirp yağının fazlasını aldığın yapışmaz tavada krep gibi dökerek pisir
Hindi füme ve az yağlı peynirde olur içinde daha tok tutar benceAslında vazgecmeyecektim ama kısmet midir nedir bugün sütçü süt bırakmamış bana mecbur kaldım alış verişe
Sonuçlara göre seni de dukanella yapacağız o zaman
hemen yapayım ben bunu sabah hindi füme koyar arasına yerim aceleyle çıkarsam pratik olur
Çok güzel olmuş menünüz. Tam diyetlik ve gayet dengeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?