- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.201
Canım senin de menülerin çok güzel ama şu numune kaçamaklar olmasa Harika olacakKahvaltı
1,5 dilim kepekli ekmek
Azıcık tulum peyniri
Ara
Filtre kahve
Yarım dilim kek
(Bunun cezasını yarın yapcam artık)
Öğle
1 kase yoğurt (içine pul biber, zerdeçal ve zencefil attım yarım çk kadar)
4-5 tane salatalık
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 tane hurma
Akşam
1 dilim tavada kontrafile
Mevsim salata
Gece
Bitki çayı
Su: 2 lt bitti
Spor: yok
Sorma sormaCanım senin de menülerin çok güzel ama şu numune kaçamaklar olmasa Harika olacak
Canımmmm öbür gün cuma olduğu için bence bakmalısınAayyyy yarın küçük görümcemle eşi gelecekler akşam. Yemeğeeee. Eşimde bemimde çok sevdiğim bişi yemek istedi. Hüüüüü ağlamak istiyorum
Onlar yicek ben bakacak mıyım?
Köftede ekmek içi yoktu ama yine de bugünkü ekmek mikyarı çok oldu ben de fark ettim.Tatlım menün çok güzel olmuş ama köftende de ekmek içi varsa ekmeğin fazla kaçmış. Akşam ekmek yemeseydin menün çok daha güzel olurdu.
Bence menün güzel canım. O yarım dilim kek bozmuş yalnızcs işi. Spor da yapamamışsın sma ysrın telafi edersin sorun yokKahvaltı
1,5 dilim kepekli ekmek
Azıcık tulum peyniri
Ara
Filtre kahve
Yarım dilim kek
Öğle
4-5 tane salatalık
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 tane hurma
Akşam
Mevsim salata
Gece
Bitki çayı
Kokusuyla yetineceksin artık canım.Aayyyy yarın küçük görümcemle eşi gelecekler akşam. Yemeğeeee. Eşimde bemimde çok sevdiğim bişi yemek istedi. Hüüüüü ağlamak istiyorum
Harikasıncumaya bomba gibi geliyoruz bence
Tebrik ederim menün için keşke yürüyüşle falan devam etseydin
Şekersiz içecekler abartilmadan içilebilir demiş ben çay nescafe içmiyorum bi türk kahvem var iste
Bende hala üşengeç modundayım. Bugün hiiiçççç bişi yapmadım. Bir mutfağı topladım o kadar. Spor da yapamıycam bugün, yarın yürüyüş yaparım hava güzel olursa.
Kahvaltı
1,5 dilim kepekli ekmek
Azıcık tulum peyniri
Ara
Filtre kahve
Yarım dilim kek
Öğle
4-5 tane salatalık
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 tane hurma
Akşam
Mevsim salata
Gece
Bitki çayı
Aayyyy yarın küçük görümcemle eşi gelecekler akşam. Yemeğeeee. Eşimde bemimde çok sevdiğim bişi yemek istedi. Hüüüüü ağlamak istiyorum
Günaydın herkese...
Günaydın herkesecuma öncesi güzel bir gün diliyorum
Herkeslere günaydınGünaydın ince olasicalar
Hadi bakalım aldıklarını da ver, kaldığın yerden devam et canım :)Merhaba Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah :)
İzindeyim diye biraz ölçüsüz takıldım birkaç gündür akraba gezmelerinde geri çeviremedim maalesef ama artık daha dikkatli olucam haftaya artıyla gelmek istemiyorum gruba
Tamam canım, bildirim yapacak mısın peki yarın?Canm o zaman ilk iznimi istiyorum hakikaten zor gunler geciriyorum bedenen farkindaysan tatli seyler menume girmeye basladi cunku dirayetsiz kaliyorum annem bana geldi onunla alakadarim
Teşekkür ederim hedefcim, dün çok yorgun ve bitkindim. Hiçbir şey yapasım gelmemişti. Erkenden de uyuyakalmışım. Bugün daha iyiyim neyse ki. Sen nasılsın?Nasılsın ördeğim iyi misin?
inşallahhhhİnşallah bakalım tatlım. Bence bu hafta ilk 3'te olacağız.
Yarın cuma olduğu için evet onlar yiyecek sen bakacaksın canım. Ödülünü de cuma tartısında alacaksınAayyyy yarın küçük görümcemle eşi gelecekler akşam. Yemeğeeee. Eşimde bemimde çok sevdiğim bişi yemek istedi. Hüüüüü ağlamak istiyorum
Aynen ben çok gaza geldimGünaydın tatlışşş takımımmmm
Bu hafta güzel sonuçlar göreceğimize inanıyorum, herkes tam gaz diyetine odaklanmış durumda. Küçük kaçamakları da hemen telafi edelim, cumaya güzel bir sonuç getirelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?