Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
1,5 dilim kepekli ekmek
Azıcık tulum peyniri

Ara
Filtre kahve
Yarım dilim kek
(Bunun cezasını yarın yapcam artık)

Öğle
1 kase yoğurt (içine pul biber, zerdeçal ve zencefil attım yarım çk kadar)
4-5 tane salatalık
1 dilim kepekli ekmek

Ara
1 tane hurma

Akşam
1 dilim tavada kontrafile
Mevsim salata

Gece
Bitki çayı

Su: 2 lt bitti
Spor: yok

Canım senin de menülerin çok güzel ama şu numune kaçamaklar olmasa Harika olacak

Aayyyy yarın küçük görümcemle eşi gelecekler akşam. Yemeğeeee. Eşimde bemimde çok sevdiğim bişi yemek istedi. Hüüüüü ağlamak istiyorum
Onlar yicek ben bakacak mıyım?
Canımmmm öbür gün cuma olduğu için bence bakmalısınçok yasak birşey değilse Cuma’dan sonra yersin

Bence menün güzel canım. O yarım dilim kek bozmuş yalnızcs işi. Spor da yapamamışsın sma ysrın telafi edersin sorun yok

Harikasıncumaya bomba gibi geliyoruz bence

Ayy umarım Suzancım. Bu gece çok zor geçti, sonucu olmalı bence.

Tebrik ederim menün için keşke yürüyüşle falan devam etseydin

Şekersiz içecekler abartilmadan içilebilir demiş ben çay nescafe içmiyorum bi türk kahvem var iste

Bisiklet moduna girip olmayınca canım istemedi hiç cikilatam.

Bende hala üşengeç modundayım. Bugün hiiiçççç bişi yapmadım. Bir mutfağı topladım o kadar. Spor da yapamıycam bugün, yarın yürüyüş yaparım hava güzel olursa.

Ne tatlı anlatmışsın şekerim :)

O kek sana hiç yakışmamış Fancycim.

Aayyyy yarın küçük görümcemle eşi gelecekler akşam. Yemeğeeee. Eşimde bemimde çok sevdiğim bişi yemek istedi. Hüüüüü ağlamak istiyorum

Yemek ne? Onu söylersen yorumlayalım ama ama yarın tehlikeli gün.

Günaydın kızlar..
Dün kahvalti icin yumurta haslamistim ama acil çıkmamız gerektiği için yiyememistik.Ama bugün yedim ve 2 h.yumurta ile kahvaltımı aradan çıkarmış oldum.
Bugün de eşimle çıkacaz son dakika uyanacak ve dışarda pogaca yeriz dice artık ona yok demenin vakti geldi.
Neyse uyanınca tartıldım kilom 81.1

Hadi bakalım aldıklarını da ver, kaldığın yerden devam et canım :)
Canm o zaman ilk iznimi istiyorum hakikaten zor gunler geciriyorum bedenen farkindaysan tatli seyler menume girmeye basladi cunku dirayetsiz kaliyorum annem bana geldi onunla alakadarim
Tamam canım, bildirim yapacak mısın peki yarın?
Nasılsın ördeğim iyi misin?
Teşekkür ederim hedefcim, dün çok yorgun ve bitkindim. Hiçbir şey yapasım gelmemişti. Erkenden de uyuyakalmışım. Bugün daha iyiyim neyse ki. Sen nasılsın?
İnşallah bakalım tatlım. Bence bu hafta ilk 3'te olacağız.
inşallahhhh
Yarın cuma olduğu için evet onlar yiyecek sen bakacaksın canım. Ödülünü de cuma tartısında alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…