Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma menü
Sabah 9 ıhlamur kuşburnu altinotu cay
1 hamburger ekmeginde karışık tost
5 zeytin
Domates salatalık
Biberiyeli yeşil cay
13. Yarım armut
15ihlamur kuşburnu altinotu çayı
Yarim paket okul üzümi 1 avuç
18 dereotu yulaf ezmeli kabak yemeği
1dilim yumurtalı ekmek
1dilim kaşar
Yogurt
21 3hurma 10 fındık
Su 2lt
Spor yok yapcamda ayakkabimin teki kayboldu kedi köpek götürdü herhalde neyseki çok yeni değildi .yarın alcam bir yürüyüş ayakkabısi
Cardio yapabilenlere helal olsun .dun neymiş diye baktım 3 kerede nefessiz bırakıyor beni anca yürüyüş keser. Bugün hava benimhavam değildi birde ayakkabısız kaldım

Teşekkür ederim :)) Sporda evet benmişim menüde S Suzi1704 canım tebrik ederim bütün hafta menülerin çok iyiydi
Çok teşekkür ederim canım. Bende seni tebrik ediyorum spor güzeli
S Suzi1704 canım yanlış gormediysemsen etap 2. Cisi olmusun tebrikler.
Bu haftaki sonuclar için herkesi tebrik ederim daha güzel sonuçlarda alırsınız inşallah

Çoook sevindim Hepimizi tebrik ediyorum nazarlar değmesin motivasyonumuz hiç düşmesin
S Suzi1704 seni de tebrik ederimm canım kaçamaksız menulerinin karşılığını aldın

S Suzi1704 tebrikler azmin neticesi. Başarılarinin devamını diliyorum. .. tebrikler kızlar sonucumuz güzel. Daha nice başarılara...
Hepinize çok teşekkür ederim. Bireyselde derece alacağımı hiç düşünmemiştim. Çok sevindimhem kendi adıma mutlu oldum, hem de takımınızın ismini ilk üçte görmek mutluluk verdi. Hepberaber mücadele verince yapamayacağımız şey yok.

Haftaya 1. Miyiz kızlaaaarrrrr. Hadi bakalım listedeki hatunlar. Ne diyorsunuz?
Bizi kim tutar artık diyoruz

S Suzi1704 canım yanlış gormediysemsen etap 2. Cisi olmusun tebrikler.
Bu haftaki sonuclar için herkesi tebrik ederim daha güzel sonuçlarda alırsınız inşallah
Canim arkadasim senide tebrik ederim dur hediyenide takayim ssyykk

Kızlar resmi sonuçlar henüz açıklanmadı ammaaaaa 2. gibi görünüyoruz
Bu hafta tek kelimeyle

MUH-TE-SEM-SI-NIZ!

sıra 1.likteeeeeee
Sağol canimm benim

Cok cok tebrik ederim cok mutlu oldum

Tebrik ederim balpamukcum direnci kırmıssın :) Umarım bir daha hiç çıkmazsın :)

Benim direncin sebebi belli oldu Şeyma’cım. D vitaminim yerlerde..... En alt aınırın da en altında çıktı. D vitamini metabolizmayı yavaşlatıp kilo vermeyi engelliyor. Bunun için daha önce 4 şişe D vitamini bitirmiştim, iyiydim. Ama şimdi daha beter düşmüş....

Bugün yediklerim:

Bugün tahlil verdiğim için öğlene kadar aç durdum.

Öğlen:
-lorlu omlet

Akşam:
-1 haşlama tavuk göğüs

Ara:
-Yeşil çay
Sende hiç bir şey yememissin canım nasıl uyuycaksin. Dayanabilirsen helal sana.. iyi geceler. ...herkese geçmiş olsun bu arada . 2 ay bendr haftada bir ampul içtim d vitamini bir daha gitmedim ama arada çok halsizlik hissediyorum.

Menü
Tbe kaşarlı sucuklu tost
Öğle
1.5kepce mercimek çorbası
3 orta köfte
1 kaşık kuskus salatası
Ara
1 avuc çiğ kuruyemis
1/3 portakal
Aksam
1.5kase yayla çorbası
1tabak guvecte türlü
3-4yk yoğurtlu pancar salatası
Ara
Yarım avuç çiğ kuruyemis
Biraz muz ve ananas
sade türk kahvesi

D vitamini seviyeme ben de baktiracagim. Ben de zor kilo veriyorum. Egzamamda cok artti. Guneslenme zamanlari da geliyor artik bol bol guneslenmek lazim. Cok gecmis olsun insallah yukselir.

Bizi kim tutar artık diyoruz

Canim arkadasim senide tebrik ederim dur hediyenide takayim ssyykk

Sağol canimm benim
Hediye için çok teşekkürler bireysel derecelerde her hafta takımdan birisi olsa ne güzel olur
Cok cok tebrik ederim cok mutlu oldum
Bende çok mutlu oldum. Teşekkür ederim
Karatayda D vitamininin öneminden hep bahseder. En azından sorunu bulmuşsun geçmiş olsun. Artık gitsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…