Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ne güzel keşke beni de tutsa Esracım yaaa, benim midemi küçültmem lazım, biraz ucundan kaçınca herşey tepetaklak oluyor. porsiyonlarımı sınırlamalıyım.

Ay deli. Töööbeeee töbeee. Bende diyim. Hepimizin belli bir yaştan sonra omega3 ve B12 desteğine ihtiyacımız var yaa. Bende bazen dün yaptığım bişiyi hatırlamaya çalışıyorum, kalıyorum böyle. Hafıza sıfır... :/

Canım çok geçmiş olsun, inşallah geçer ellerindekiler gibi

ip atlamak çok güzel bir sporrrr gerçekten.

Benimde oğlanın ateşi çıktı öğleden sonra, midesi de ağrıyordu sanırım. Gösterip duruyordu. Birkaç defa da kustu yavrum. Tabii ki kucağımdan indirdiğimde ağladığı için ne onlara ne kendime yemek falan yapamadım. Bir çorba yapabildim et suyuna çocuklara onu içerebildim. Bugün de kötü geçti yaaaaa.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an evvel iyileşir ufaklım.

Canım ben hergün menü paylaştım ama belki geç saate kaldıysam görmemiş olabilirsin

S Suzi1704 Suzicim ben seni tebrik etmeyi unuttum yaaa. Tebrik ederim canımmmmm
Çok teşekkür ederim canım. Arkadaşlarım da bana hep Suzi der hatta bugün aklımdan nickimi suzi yapsam mı diye geçirdim

Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşsin kuzucuk

Bugunku menumu de yazayim

Sabah
2 haslanmis yumurta
Az peynir
Domates
Biraz yufka ekmek(elde acilan ince yufkalardan)

Ogle
Kabak yemegi
Yogurt

Ara
Yarim ayva

Aksam
Balik+salata

3 litre su
400 ip
Süpermiş menü çok dengeli olmuş bi de 400 ip daha yarısını anca yapabiliyorum ben

Yumurta ve yoğurt ta eklerseniz menünüze çok daha iyi olur yağdan vermeniz için protein şart diğer türlü kas tan gidiyormuş

Kesinlikle bendede hafıza sıfır bazen menü yazarken ne yedim sabah oluyorum ...dn iyisi yaziyim diyorum bir öğün yazıyorum sonra onuda unutuyorum

Kiyamam insallah duzelir bir an once.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an evvel iyileşir ufaklım.

Geçmiş olsun canım çocuk hastalanacagin biz hastalanalin .valla cok zor oluyor ekstra naz mizirti. Allah kolay ve şifa versin. ..

Çok sağolun kızlar. Aman ne istediğini de bilmiyor, sürekli bir ağlama halinde. Erkek milleti hasta olunca çekilmiyorlar işte

S Suzi1704 kusura bakma canım benim arada atlayabiliyorum. Suzinin de çok tatlı söylemesi yaaa Ezgican05 ezgicim; suzinin eksik menüsü yok, ben yazmayı unuttum herhalde.

Kızlar beni menülerde etiketler misiniz size zahmet. Atlamam o zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…