- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.561
HarikasınArkadaşlar bu sabahki kilom 61.00’dı haberiniz olsun bomba gibi geliyorum cumaya! :))))
Bugünkü menüm
Sabah
Ara
- Tilya kürü 1bardak
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Az krem peynir
- 2 zeytin
- Domates, salatalık, marul
Akşam
- 1/2 muz
- 1 avuç fındık
- 1 bardak tilya kürü
- 1 avuç leblebi
2 lt su
- Az mercimek çorba
- 3 yemek kaşığı ıspanak yemepi
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 dilim tam buğday ekmeği
15 dk leslie
200 ip atlama
1 haşlanmış yumurta beyazı kahvaltıda var. Ben yazmayı unutmuşum. 10 aylık kızım yumurtanınn sarısını yiyor beyazı bana kalıyo.Gayet güzel bir menü olmuş canım . Yumurtayı sevmiyor musunuz yumurta çok iyi protein kaynağıdır ve diyetisyen ve doktorların en önce önerdiği bir besindir
Canim benim 450 tane kaldi ip atlamam yarin 23 nisandan gelince tamamlarim cuma aksami esim isten geldi onun köyune gittik 11 bucuk gibi geldik bu geceBu arada yapılmayan cezalar vardı yanlış hatırlamıyorsam... Şimdi bi onlara bakayım.
Cikilatamın yukarıda attıgı listeye görebalpamuk Deniz ve Kum ve si_bel 'in eksik cezaları bulunmakta. karabiber bir kısmını yapmıştı ama bitiremedi sanırım. Diğerlerinde durum nedir?
Arkadaşlar, biliyorsunuz bunları menülerinize göre ya da bir önceki haftanın kg durumuna göre kesiyoruz. Yapmayacak mısınız, yoksa yetiştiremediniz mi? Ceza listesinde yer almak istemiyor musunuz? Duruma göre hareket edelim.
Ben ipimi yeni aldim ondan kaldıMutlaka ip olarak yapman gerekmiyor. 1400 ip = 4,5 saat yürüyüşe eş değer
Tabi ki bir anda yapamayabilirsin ama yaptıkça Cikilatacanavari'ni etiketlersen düşer :)
Pamukcum 1000 ip geçen hafta artı gelenlere kestiğim cezaydı. Her gün 100 ip atlasan bitmişti şimdiye
Allahtan menülerden ekstra ceza yemedin
Bugünkü menüm
Sabah
Ara
- Tilya kürü 1bardak
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Az krem peynir
- 2 zeytin
- Domates, salatalık, marul
Akşam
- 1/2 muz
- 1 avuç fındık
- 1 bardak tilya kürü
- 1 avuç leblebi
2 lt su
- Az mercimek çorba
- 3 yemek kaşığı ıspanak yemepi
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 dilim tam buğday ekmeği
15 dk leslie
200 ip atlama
Menümü yazayım
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 yumurta
1 dilim peynir
Yarım simit
Akşam
1 kasrı çorba
Yarım dilim ekmek
1,5 saat yürüyüş
Benimde oğlanın ateşi çıktı öğleden sonra, midesi de ağrıyordu sanırım. Gösterip duruyordu. Birkaç defa da kustu yavrum.Tabii ki kucağımdan indirdiğimde ağladığı için ne onlara ne kendime yemek falan yapamadım. Bir çorba yapabildim et suyuna çocuklara onu içerebildim. Bugün de kötü geçti yaaaaa.
Canım ibrahim saraçoğlunun tarifi. Yağ yaktırıyormuş. İçinde 2 tutam ıhlamur, 1 tutam altın otu, 10 tane kuşburnu var. Kaynayan suya malzemeleri ilave ediyorsun. 7_8 dk kaynıyor. Süzüp suyunu 2 defada içiyorsun. Aç karına ve 6 saat arayla içiliyo.kardelelen321 kardelenciğim biraz uzak kalınca kaçırdım sanırım, zahmet olmazsa “tilya kürü” nedir öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?