Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm şöyle. Uyanınca 2 bardak su ve 1 muz

11.00 kahvaltı:
Domates
Salatalık
Yumurta
Zeytin
Peynir
Maydonoz
Acuka
1 çay kaşığı portakal reçeli
1 çay kaşığı kabak reçeli

15.00: 2 kuru kayısı, 2 kuru erik, çekirdek

19.30 akşam:
Balık
Salata
Meze

3 litre su
1 Türk kahvesi
1 maden suyu

fancynancy Ferah’cım bi alıntılayamadım yazdıklarını yaa...

Diyecektim ki; herşeyin başı önce mideyi küçültmek. Mideyi küçültmedikçe hangi diyeti uygularsan uygula yine başa dönüyorsun. Evet kabul ediyorum ki en sancılı kısmı da bu kısım. Ama biraz acıya katlanırsan sonrası çok iyi gidiyor, istikrarlı gidiyor işte buna odaklanarak acını içine göm birkaç gece:))))) Ben dukanda porsiyonların ölçüsü serbest olmasına rağmen bile yemiyorum ki midem büyümesin. Mide nasıl alışırsa öyle gidiyor.

Glutensiz beslenmeyi ben eşime de önerdim “ben sevmem öyle şeyleri boşver böyle iyiyim” dedi :)))))))))) halbuki bi deneseler rahat edecekler çünkü enerjiyi de çok arttırıyor glutensiz beslenme.

Bugünkü menüm
Sabah
  • Tilya kürü 1bardak
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • Az krem peynir
  • 2 zeytin
  • Domates, salatalık, marul
Ara
  • 1/2 muz
  • 1 avuç fındık
  • 1 bardak tilya kürü
  • 1 avuç leblebi
Akşam
  • Az mercimek çorba
  • 3 yemek kaşığı ıspanak yemepi
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su

15 dk leslie
200 ip atlama

Menü fancynancy
Kahvaltı
1dilim tbe
2yk peynirli yumurta
4zeytin
1 cay kasigi pekmez
1 cay kasigi tahin
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi (içinde şeker yok)
Peynir şekersiz çay
Öğlen 14.00 civari
2 kepçe sehriye çorbası
4yk keşkek
1yk nohut yemeği
1 bardak ayran
Ara 5-6 erik
Sade türk kahvesi
Aksam
2-3yk yoğurt
Ara
2 kuru incir
1 badem
Yarım ceviz
3 gün kurusu
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
3bin adım telefon hep yanımda değildi yoksa bu yarısı bile değil ama kaç olduğunu da bilmiyorum
Su 1 litre

Gayet güzel bir menü olmuş canım . Yumurtayı sevmiyor musunuz yumurta çok iyi protein kaynağıdır ve diyetisyen ve doktorların en önce önerdiği bir besindir

fancynancy pazar menü
Kahvaltı öncesi ıhlamur kuşburnu, cay
10da 2dilim kızarmış ekmek
Taze soğanli omlet
3yk menemen
Dereotu maydanoz domates biber
3zeytin
13 15 fındık
15te kabak yogutlu salata yarim kase
Küçük kase süt kaynağı tarçınlı yogurt mayaladim uzerini sevmiyorum yogurt içinde suzdum. Kalan kaymak tarçınlı yedim
17 kuşburnu ıhlamur altınotu cayi
20de 3yk bulgur pilavı döner. .
Su 2lt.
Spor yarım saat yürüyüş.

Gayet güzel bir menü olmuş canım . Yumurtayı sevmiyor musunuz yumurta çok iyi protein kaynağıdır ve diyetisyen ve doktorların en önce önerdiği bir besindir
1 haşlanmış yumurta beyazı kahvaltıda var. Ben yazmayı unutmuşum. 10 aylık kızım yumurtanınn sarısını yiyor beyazı bana kalıyo.

Canim benim 450 tane kaldi ip atlamam yarin 23 nisandan gelince tamamlarim cuma aksami esim isten geldi onun köyune gittik 11 bucuk gibi geldik bu gece

Ben ipimi yeni aldim ondan kaldı

kardelelen321 kardelenciğim biraz uzak kalınca kaçırdım sanırım, zahmet olmazsa “tilya kürü” nedir öğrenebilir miyim?

Menümü yazayım

Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 yumurta
1 dilim peynir
Yarım simit

Akşam
1 kasrı çorba
Yarım dilim ekmek

1,5 saat yürüyüş

hedef38beden Hedefciğim bu kadar az yemeyle tansiyonun düşmüyor mu? Bana derlerdi hiçbir şey yememişsin menün yok diye ama seninki benden beter. Gerçekten menü diye birşey yok!

morordek cim bu sabah 100 ip daha atladım 300 oldu ama bugün bir set daha yapmayı planlıyorum. Bundan sonra çok yavaş ilerlemeyeceğim merak etme :))))) başlangıçta çok üst üste atlamak istemedim kötü olmayayım diye. Birde çocukluğumdan kalan bir travmam var. :)))) teyzem böyle kilo vermeye çalışırken sabahları ip atlardı. Sanırım fazla ip atlamış ki bir gün bir baktık iki ayak bileği de şişmiş belim kadar olmuş :))))))) şoka girmiştik, zorlamış kasları artık nasıl ip atladıysa hahahah:))))))))

Ay ferahcımmm mert yine mi hasta oldu yaa... ne çekti yavrucak. Sen de tabii! Çok geçmiş olsun... bir an önce iyileşir inşallah. Üşüttü mü ki acaba?

fancynancy Ferah’cım herkes benim menüm bu kadar eksik değildi yazmış valla brnde 1 gün atlamıçımdır en fazla diye düşünüyorum. Gerçekten o kadar değildi :))) ama olsun iyi oldu çünkü ip atlamaya başlamama vesile oldu bu ceza. O yüzden teşekkür ederim güzel birşeye sebep oldun :))) Bundan sonra seni etiketleyeyim bende menülerimde. Hatta hepimiz etiketlersek sana da zorluk olmaz.

kardelelen321 kardelenciğim biraz uzak kalınca kaçırdım sanırım, zahmet olmazsa “tilya kürü” nedir öğrenebilir miyim?
Canım ibrahim saraçoğlunun tarifi. Yağ yaktırıyormuş. İçinde 2 tutam ıhlamur, 1 tutam altın otu, 10 tane kuşburnu var. Kaynayan suya malzemeleri ilave ediyorsun. 7_8 dk kaynıyor. Süzüp suyunu 2 defada içiyorsun. Aç karına ve 6 saat arayla içiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…