Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım. Doktor ekmeği yasaklayınca rezil olmamak için kestim ekmegi:) sonra da alıştım zaten

Şu ekmek meselesi... Normalde de kahvaltıda 1 dilim en fazla 2 dilim yerdim zaten hayatım boyunca hiç ekmekçi bir insan olmadım ama şu gluten meselesi çıkınca tamamen kestim. Tabii pirinç, makarna ve unlu hiçbir şey de tüketmiyorum. Geçen hafta kaşıntı, egzama, halsizlik, zihin bulanıklığı gibi şikayetlerle doktora gidince doktor bana; karbonhidratı nereden alıyorsun? diye sordu. Düşündüm, arada baklagil yiyorum dedim ki onu bile yediğim yok aslında... Ama olmaz ki onlar protein ağırlıklı ondan aldığın karbonhidrattan bişey olmaz ki karbonhidrat almalısın, dengeyi bozman da bu gibi şikayetlere sebep olabilir dedi. Neyse şimdi test sonuçlarını bekliyoruz ama karbonhidratın da önemli olduğunu tamamen çıkarılmaması gerektiğini özellikle belirtti. Bana glutensiz ekmek al veya arada bir mısır ekmeği ye dedi.
 

Teşekkür edeeim kardelen. Faydasını gördün mü veya ne gibi fatdasını gördün? Bağırsakları falan mı çalıştırıyor? Yoksa yağ yakımını mı hızlandırmak için?
 
Gunaydin herkese:)
Pazartesi menüm

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kibrit kutusu peynir , 1 küçük parça kaşar peynir, 10 zeytin, domates, salatalik , kapya ve yeşil biber (Ekmek Yok)

Öğlen: 2 firinda kozlenmis yogurtlu patlican ve salata ( kırmızı lahana havuç salatası )

Ara 17 1 armut

Akşam: yarim kase mercimek çorbası, 1 tabak kurufasulye, yarım kase yoğurt ve salata( marul domates salatalık soğan)

Spor 200 adet ip atlama , 30 dk yürüyüş
2.5 lt su
 
Bugunku menum

Sabah
2 haslanmis yumurta
Az peynir
Salatalik domates

Ara
Havuc

Ogle
Corba+yogurt

Ara
1 avuc fistik
Havuc

Aksam
Corba
Turlu
Yogurt

2.5 lt su
450 ip

Çok güzel menü violin35 Egzamam var dediğin için senin menülerini özellikle takip ediyorum. :) ve merak ediyorum, 1 ay glutensiz, şekersiz beslensen ne olacak? Bu arada İzmirli misin?
 
Evet mısır ekmeği olabilir aslında bi de tabi baklagil hafta da 2 gün falan yenmeli aslında. Benim doktor ekmeği tamamen kesti şimdilik bi sıkıntı yaşamadım sh ana kadar ama ekmek dışında alınmadı gereken besinleri alıyorum hepsinden
 
 
Teşekkür edeeim kardelen. Faydasını gördün mü veya ne gibi fatdasını gördün? Bağırsakları falan mı çalıştırıyor? Yoksa yağ yakımını mı hızlandırmak için?
Daha yeni başladım aslına bakarsan. İ. Saraçoğlu ayda 8-10 kilo verdirdiğini söylüyor.. Tabi metabolizmaya göre değişiyormuş bu oran. Ben de egzersizlerle diyetimle metabolizmamı hızlandırıp yağ yakmaya çalışıyorum. İnşallah başarılıolurum bakalım.[
 
Sabahki receller tadımlık olduğu için ceza yazmaya gerek yok bence :) yürüyüşle zaten yakmissindir :)
morordek

Ördekciğim ben 200 ipimi atladım birde ağırlık çalışmaya başladım bugün haberin ola. :))) bari azcık daha zamanım olsun da cumaya kadar bitireyim 1000 ipi, olmaz mı?
Tabi ki pamugum yavaş yavaş tamamlarsın :)
Arkadaşlar bu sabahki kilom 61.00’dı haberiniz olsun bomba gibi geliyorum cumaya! :))))

Muhteşem misin nesin? Mezun mu edeceğiz seni yoksa?
Ciklatim keşke akşam daha doyurucu şeyler yiyip sonrasında incir gün kurusu falan yemeseydin. Nöbet mi vardı o yüzden mi öyle oldu?
Esracim ip atlayayım derken kendini sakatlama sakın :) hepsini ip olarak yapmak zorunda da değilsin demiştim sanırım önceden :)
morordek, sana da günaydın canım. Bu hafta hedef yazmadım ben. Cumaya hedefim 74 kg Allah nasip ederse
Cok haklısın ben bu hafta kimler hedefine ulaştı onları yazmadım. Hemen yeni hedef listesi yapalım
 
hedef38beden Hedefciğim bu kadar az yemeyle tansiyonun düşmüyor mu? Bana derlerdi hiçbir şey yememişsin menün yok diye ama seninki benden beter. Gerçekten menü diye birşey yok!
Pamukcum cuma biraz abarttığım için telafi etmek istedim ama aslında durum öğün saatlerinden kaynaklı.
Saat 3 gibi kahvaltıdan kalkıyoruz :) 7-8 gibi de akşam. Akşamı çorbadan sonra yemek yiyecektim aç olmayınca zorlamayayın dedim. Saatlerin geçliği de ek öğünleri zorlaştırınca ekstra bir saçmalık oluşmuş.

Bu arada tansiyonum normalde çok düşer spor sonrası made suyu içince iyi geliyor.
 
Ciklatim keşke akşam daha doyurucu şeyler yiyip sonrasında incir gün kurusu falan yemeseydin. Nöbet mi vardı o yüzden mi öyle oldu?
Yemek saati çok toktum yemek istemedim sonrasında da acıkmadım ama hala mens olamadım ve cnm bişeyler istedi dayanamadım mens olsam geçecek her şey inşallah
 
5. Takım 27 Nisan Hedefleri



Üye ismi >> 20 Nisan kg >> 27 Nisan Hedef

balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,4 >>


Cikilatacanavari >> 86,9 >>

ssyykk123 >> 77,5 >>

Ezgican05 >> 54,4 >>

karabiber01 >> 81 >>


si_bel >> 68 >>

0zlem >> 79,9 >>

hedef38beden >> 74,6 >>


hayalalemiveben >> 75,3 >> 74

violin35 >> 66,4 >>

kardelelen321 >> 91,3 >>
 
5. Takım 27 Nisan Hedefleri



Üye ismi >> 20 Nisan kg >> 27 Nisan Hedef
balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,4 >>


Cikilatacanavari >> 86,9 >>86.4

ssyykk123 >> 77,5 >>

Ezgican05 >> 54,4 >>

karabiber01 >> 81 >>


si_bel >> 68 >>

0zlem >> 79,9 >>

hedef38beden >> 74,6 >>


hayalalemiveben >> 75,3 >> 74

violin35 >> 66,4 >>

kardelelen321 >> 91,3 >>
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…