- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.581
Teşekkür ederim canım. Doktor ekmeği yasaklayınca rezil olmamak için kestim ekmegi:) sonra da alıştım zaten
Canım ibrahim saraçoğlunun tarifi. Yağ yaktırıyormuş. İçinde 2 tutam ıhlamur, 1 tutam altın otu, 10 tane kuşburnu var. Kaynayan suya malzemeleri ilave ediyorsun. 7_8 dk kaynıyor. Süzüp suyunu 2 defada içiyorsun. Aç karına ve 6 saat arayla içiliyo.
Bugunku menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Az peynir
Salatalik domates
Ara
Havuc
Ogle
Corba+yogurt
Ara
1 avuc fistik
Havuc
Aksam
Corba
Turlu
Yogurt
2.5 lt su
450 ip
Evet mısır ekmeği olabilir aslında bi de tabi baklagil hafta da 2 gün falan yenmeli aslında. Benim doktor ekmeği tamamen kesti şimdilik bi sıkıntı yaşamadım sh ana kadar ama ekmek dışında alınmadı gereken besinleri alıyorum hepsindenŞu ekmek meselesi... Normalde de kahvaltıda 1 dilim en fazla 2 dilim yerdim zaten hayatım boyunca hiç ekmekçi bir insan olmadım ama şu gluten meselesi çıkınca tamamen kestim. Tabii pirinç, makarna ve unlu hiçbir şey de tüketmiyorum. Geçen hafta kaşıntı, egzama, halsizlik, zihin bulanıklığı gibi şikayetlerle doktora gidince doktor bana; karbonhidratı nereden alıyorsun? diye sordu. Düşündüm, arada baklagil yiyorum dedim ki onu bile yediğim yok aslında... Ama olmaz ki onlar protein ağırlıklı ondan aldığın karbonhidrattan bişey olmaz ki karbonhidrat almalısın, dengeyi bozman da bu gibi şikayetlere sebep olabilir dedi. Neyse şimdi test sonuçlarını bekliyoruz ama karbonhidratın da önemli olduğunu tamamen çıkarılmaması gerektiğini özellikle belirtti. Bana glutensiz ekmek al veya arada bir mısır ekmeği ye dedi.
Teşekkür edeeim kardelen. Faydasını gördün mü veya ne gibi fatdasını gördün? Bağırsakları falan mı çalıştırıyor? Yoksa yağ yakımını mı hızlandırmak için?[/QUOTE
Daha yeni başladım aslına bakarsan. İ. Saraçoğlu ayda 8-10 kilo verdirdiğini söylüyor.. Tabi metabolizmaya göre değişiyormuş bu oran. Ben de egzersizlerle diyetimle metabolizmamı hızlandırıp yağ yakmaya çalışıyorum. İnşallah başarılıolurum bakalım.
Daha yeni başladım aslına bakarsan. İ. Saraçoğlu ayda 8-10 kilo verdirdiğini söylüyor.. Tabi metabolizmaya göre değişiyormuş bu oran. Ben de egzersizlerle diyetimle metabolizmamı hızlandırıp yağ yakmaya çalışıyorum. İnşallah başarılıolurum bakalım.[Teşekkür edeeim kardelen. Faydasını gördün mü veya ne gibi fatdasını gördün? Bağırsakları falan mı çalıştırıyor? Yoksa yağ yakımını mı hızlandırmak için?
Çok güzel menüviolin35 Egzamam var dediğin için senin menülerini özellikle takip ediyorum. :) ve merak ediyorum, 1 ay glutensiz, şekersiz beslensen ne olacak? Bu arada İzmirli misin?
Günaydın pisiciklerimmm
Sanırım herkes halen tatil modunda
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun
Sabahki receller tadımlık olduğu için ceza yazmaya gerek yok bence :) yürüyüşle zaten yakmissindir :)Bugünkü menüm şöyle. Uyanınca 2 bardak su ve 1 muz
11.00 kahvaltı:
Domates
Salatalık
Yumurta
Zeytin
Peynir
Maydonoz
Acuka
1 çay kaşığı portakal reçeli
1 çay kaşığı kabak reçeli
15.00: 2 kuru kayısı, 2 kuru erik, çekirdek
19.30 akşam:
Balık
Salata
Meze
3 litre su
1 Türk kahvesi
1 maden suyu
Tabi ki pamugum yavaş yavaş tamamlarsın :)morordek
Ördekciğim ben 200 ipimi atladım birde ağırlık çalışmaya başladım bugün haberin ola. :))) bari azcık daha zamanım olsun da cumaya kadar bitireyim 1000 ipi, olmaz mı?
Arkadaşlar bu sabahki kilom 61.00’dı haberiniz olsun bomba gibi geliyorum cumaya! :))))
Ciklatim keşke akşam daha doyurucu şeyler yiyip sonrasında incir gün kurusu falan yemeseydin. Nöbet mi vardı o yüzden mi öyle oldu?Menü @fancynancy
Kahvaltı
1dilim tbe
2yk peynirli yumurta
4zeytin
1 cay kasigi pekmez
1 cay kasigi tahin
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi (içinde şeker yok)
Peynir şekersiz çay
Öğlen 14.00 civari
2 kepçe sehriye çorbası
4yk keşkek
1yk nohut yemeği
1 bardak ayran
Ara 5-6 erik
Sade türk kahvesi
Aksam
2-3yk yoğurt
Ara
2 kuru incir
1 badem
Yarım ceviz
3 gün kurusu
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
3bin adım telefon hep yanımda değildi yoksa bu yarısı bile değil ama kaç olduğunu da bilmiyorum
Su 1 litre
Esracim ip atlayayım derken kendini sakatlama sakın :) hepsini ip olarak yapmak zorunda da değilsin demiştim sanırım önceden :)morordek cim bu sabah 100 ip daha atladım 300 oldu ama bugün bir set daha yapmayı planlıyorum. Bundan sonra çok yavaş ilerlemeyeceğim merak etme :))))) başlangıçta çok üst üste atlamak istemedim kötü olmayayım diye. Birde çocukluğumdan kalan bir travmam var. :)))) teyzem böyle kilo vermeye çalışırken sabahları ip atlardı. Sanırım fazla ip atlamış ki bir gün bir baktık iki ayak bileği de şişmiş belim kadar olmuş :))))))) şoka girmiştik, zorlamış kasları artık nasıl ip atladıysa hahahah:))))))))
Cok haklısın ben bu hafta kimler hedefine ulaştı onları yazmadım. Hemen yeni hedef listesi yapalımmorordek, sana da günaydın canım. Bu hafta hedef yazmadım ben. Cumaya hedefim 74 kg Allah nasip ederse
Pamukcum cuma biraz abarttığım için telafi etmek istedim ama aslında durum öğün saatlerinden kaynaklı.hedef38beden Hedefciğim bu kadar az yemeyle tansiyonun düşmüyor mu? Bana derlerdi hiçbir şey yememişsin menün yok diye ama seninki benden beter. Gerçekten menü diye birşey yok!
Yemek saati çok toktum yemek istemedim sonrasında da acıkmadım ama hala mens olamadım ve cnm bişeyler istedi dayanamadım mens olsam geçecek her şey inşallahCiklatim keşke akşam daha doyurucu şeyler yiyip sonrasında incir gün kurusu falan yemeseydin. Nöbet mi vardı o yüzden mi öyle oldu?
Hamile değilsindir di miiii?Yemek saati çok toktum yemek istemedim sonrasında da acıkmadım ama hala mens olamadım ve cnm bişeyler istedi dayanamadım mens olsam geçecek her şey inşallah
Degilimdir diye düşünüyorum ördekimHamile değilsindir di miiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?