- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.961
Çok teşekkür ederim canım
Tamam canım ekleriz listeye şimdi cepten giriyorum bilgisayardan girince yazarımKaptanım ben de yazmıştım hedefimi. Haftaya cuma hedefim Allah nasip ederse 73 inşallah
Sibelcim seni listeye aldım lütfen kaçamak yapma.4 günlük bir tatil yapcam dikkat edeceğim ama ne olur ne olmaz hedefi tuturamazsam @Ezgican05 başın sağolsun. MevlaM rahmet eylesin.
Sitede sorun var galiba herkes başka bir şeyden şikayetçi. Sonra tekrar dene olmazsa ciklatimYa ben ekleyemiyorum listeyi foto koydurtmuyorne yapmam lazim
Kesinlikle katılıyorum hedefcim. Hafta sonunu sıkı tutsak cumaya çok etkili olur.Ben de genelde pazartesi hedefini genelde artı çıkmamak olarak düşünüyorum ama aslında eksi çıkılsa ne kadar etkili olur cuma sonucuna.
Evet ne yalan söyleyeyim beni kötüye alıştırmıştın, sonucunu görünce çok sevindimBu hafta bana sürpriz oldu aslında. Sabit bekliyordum kendimi ama gaza da getirdi gördüğüm rakam. Haftaya umarım çok çok güzel olur herkes için.
Evet tabi ki çevirebiliriz.Geçen haftadan sonra böyle olduğuna çok üzüldüm. Haftaya daha iyi olacağımı tahmin ediyorum. İp atlama cezasını yürüyüşe çevirebilir miyiz? İpim yok maalesef.
Evet deneme sürecinde olduğun için etkilemiyor ortalamayı. Haftayaki bildirimine göre listeye girme durumuna bakarız. Sen yarın sabah bildir istersen yine de kilonu.Ben bugun tartilamadim yeni tarti aldik ama ogleden sonra aldik. Bu yuzden bildiremedim. Yarin bildiririm gecerli olursa. Zaten deneme surecinde oldugum icin gruplar arasi siralamayi etkilemiyor sanirim.
Bugunku menume gelirsek
Sabah
Haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates
Ara
Havuc
Ogle
Adana kebap
Salata
Ayran
Aksam
Firinda patatesli tavuk
Yogurt
Listeye yeni giren arkadaşlar sağolsunlar bu haftayı kurtardılar. Gelecek hafta hepberaber takımımızı yükseltiriz umarım.Bu arada bu hafta 5. olduk hanımlar
Geçen haftaki 2.likten sonra pek hoş olmadı ama neyse ki çok kötü bir sonucumuz yok
Haftaya daha iyi olacağımıza inanıyorum
Bu aradakardelelen321 bireysel sıralamada 3. oldu, tekrardan coook tebrikler
Bende de öyle oluyor canım uygulama da açılmıyor. Ama Chrome 'dan acildi. Şimdi buradan giriyorum.Ben 2 gundur giremiyorum. Sitye girmeye calisindlca bilgileriniz calinmaya calisiyor gibi bi uyari veriyor surekli.
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canim. Guzel kilo vermissin.
Tamam canım ekleriz listeye şimdi cepten giriyorum bilgisayardan girince yazarım
Sibelcim seni listeye aldım lütfen kaçamak yapma.
Sitede sorun var galiba herkes başka bir şeyden şikayetçi. Sonra tekrar dene olmazsa ciklatim
Kesinlikle katılıyorum hedefcim. Hafta sonunu sıkı tutsak cumaya çok etkili olur.
Evet ne yalan söyleyeyim beni kötüye alıştırmıştın, sonucunu görünce çok sevindim
Evet tabi ki çevirebiliriz.
500 ip = 100 dakika yürüyüş
Evet deneme sürecinde olduğun için etkilemiyor ortalamayı. Haftayaki bildirimine göre listeye girme durumuna bakarız. Sen yarın sabah bildir istersen yine de kilonu.
Bende de öyle oluyor canım uygulama da açılmıyor. Ama Chrome 'dan acildi. Şimdi buradan giriyorum.
iki gün önceye kadar hep uygulamadan giriyordum.Ben chrome dan giriyorum su an. Sabahtan beri aklima gelmedi. Helseydi daha onceden girerdim. Bir de uygulama hala var mi?
Başınız sağolsun canım.kaptanım annemin teyzesi vefat etti iki gündür cenaze evindeyim bugün paketim yenilendi ancak girebildim ama tartılamadım malesef hepinizden çok özür diliyorum puan tablosunu da müsait olduğum ilk fırsatta yayınlayacağım tekrardan çok üzgünüm
Bağırsakları sağlıklı tutmak içinmi lahana turşusu yemek lazimCanım öncelikle geçmiş olsun. Benim gittiğim doktorumun tavsiyesinden bahsetmek istiyorum. Doktorum bana şunu demişti. Vücutta bağırsakları sağlıklı tuttugumuzda bütün vücut dengesi yerine gelir herşey bağırsaklarda bitiyor demişti. Bağırsakların sağlıklı çalışması için de probiyotikleri almamızı önerdi. Özellikle beyaz lahana turşusu ve süt kesiği önermişti. Bağırsaklar bütün vücuttaki sistemi etkiliyor bağırsakları sağlıklı tutun herşey güzel gider demişti. Belki işine yarayabilir bi dene istersen lahana turşusu ve süt kesiği
Hadi bu hafta yeni baslangic olsun ve dahanguzel katilim yapalum bu hafta bende dahil hepimiz bitkin haldeydik
Bağırsakları sağlıklı tutmak içinmi lahana turşusu yemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?