Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemde ne kas canim bayagi yordu beni eskiden 2 gunde bitirirdim evi simdi günde 1 oda en ince ayrintisina kadar yapiyorum

Canim profildeki resmim benim 2009 yılındaki halim oglumu dogurmadan once 57 kiloydum bu gruplar sayesinde basarmistim yine şimdi çok kilo aldim yine başarmak istiyorum surekli kiyafet alirdim insanin kendine güvenide geliyor ama simdi sacimi dahi taramak istemiyorum

Karaciğer testi yaptırdı iç hastalıkları doktoru. Sonuçlar temiz çıktı diyor ama laboratuarların yanılma olasılığı da oluyor tabii. Bu arada alkol tüketimini sordu. Ben zaten alkol tüketmiyorum ama özellikle alkolün egzamayı çok tetiklediğini söyledi. Özellikle de polenden zengin olduğu için kırmızı şarap hiç yaramaz mahveder dedi. Arada bir içmek istersen beyaz şarap içebilirsin dedi. Sabunu merak ettim. Buluşalım bu hafta bende şu kremi vereyim bi denesin eşin. Yaralarım biraz toparlandı gibi ama bu iyileşirken ki soyulma aşaması da çok geriyor beni.

bende ayni durumdayim

Kaç gündür yazamadım yine. Ancak ip atlıyorum, yürüyorum (çok uzun olmasa da başladım) ve diyetime dikkat ediyorum.

Dünkü menüm:

Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-2 kaşık lor peyniri
-2 yudum kefir

Öğle:
-lorlu omlet

Akşam:
-3-4 kaşık bezelye
-türlü yemeği
-kefir

+150 ip atlandı

İyi akşamlar herkese. Biz de bugün piknikteydik. O yüzden yazamadım. Ben yarın kabağa başlıyorum. 2 gün cuma öncesi hem bana moral olur. Hem de gruba zararım olmaz.
Bende bir meylediyorum ama dur bakalım 2 gün di mi?

Dikkat etmediğimiz için geriye gidiyoruz işte canım benim. Aslında çabucak biter de bizim kaçamaklar bitmiyor. Verdikten sonra korumayı da öğrenmeliyiz tatlım.
Bu arada evet suda kızarmış yumurta. Tabi yağdaki gibi olmadı tadı ama kötü de değildi.
Tercihimi sorarsan iki damla yağı seçerim

Bıgünkü menüm:

Sabah:
-glutensiz ekmekle hazırlanmış 2 avuç içi kadar kaşarlı pizza
-2 kaşık lor peyniri
-2 haşlanmış yumurta
-domates

Öğle:
-1 porsiyon sade et döner
-domates-salatalıkla hazırlanmış salata
-tek 1 parça kızarmış patates

Akşam:
-1büyük bardak kefir

+yeşil çay
+kahve

İyi bari sevindim düzelmesine canım. İnşallah daha da iyi olur. Dur yarın kuzumu okula gönderdikten sonra sabunu alayım haberleşelim canım.

Şu mesajını okuyunca kendimi gördüm. Dün geçmiş tartı fotoğraflarıma baktım. 22 martta 61.00’ı görmüşüm şimdi dönüp dolaşıp durduğum yer 62’ler resmen. Nasıl olur da bunca zaman ben hala 60’a inemedim? İşte aradaki 1 güncük kaçamak yüzünden. Pessss diyorum resmen. 1 ay geriye attı beni resmen.....
Bu arada ben kendime bir sprey yağ şişesi aldım. Spreyle fıslatmak daha iyi oluyor aklınızda olsun :))))

İyi bari sevindim düzelmesine canım. İnşallah daha da iyi olur. Dur yarın kuzumu okula gönderdikten sonra sabunu alayım haberleşelim canım.

Yaaa lütfeeennn.... sen hiç uğraşma Ferah. Bana sabunu ve yerini söyle ben alırım. Seninle buluşalım sadece yeter :)))

Yap bence de canım. Kesinlikle işe yarıyor. Aslında 3 gün yapılmalı ben Cuma’dan dolayı 2 gün dedim. Ben 3. Güne de tamamlamayı düşünüyorum.

Hedef sen kabak detoksu yaptın mı bugün? Eğer böyle bezginlik varsa tavaiyem kabak detoksunu 3 güne tamamlamaman. 2 gün yap bırak. Bu tür detoksları ananas ve kabak olmak üzere 2 defa 3’er gün yaptım ben. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum; 3. Gün her zaman halaizlik oluyor bu detokslarda. O halsizliği yaşadıktan aonraki gün ise açlık krizine giriyor sanki vücut ve kaçamak yapmak çok kolay oöuyor. Ben bu detokslardan sonra kendime gelemedim. Açıkçası daha da büyük bir bıkkınlık oldu.... onun için 2 günde bitirmenizi öneririm. Ve diyetisyenim asla spor yapma demişti bu detoksları yaparken. He bu arada belirteyim; detoks sonrası ölçüyü azcık kaçırırsan hoopp geri alıyorsun ve seni böyle 1 ay oyalıyor yeniden. Onun için detoks sonrası çok daha dikkatli olmak gerekiyor ölçülerde de ve tabii ki aala kaçamak yapmamak şart.

Yaaa evet onu bende görmüştüm bi programda hatta alayım bende demiştim ama unuttum. Sen söyleyince hatırladım şimdi.
Yaaa sorma, hain bünye durmadan artı olmak istiyor.

Yap bence de canım. Kesinlikle işe yarıyor. Aslında 3 gün yapılmalı ben Cuma’dan dolayı 2 gün dedim. Ben 3. Güne de tamamlamayı düşünüyorum.
Hımmmm yaaaa salata malzemelerim bozulacak diye aslında mızmızlanıyorum biraz da. Neyse 2-3 gün daha bekleyiversinler. Bende katıldım o zaman aranızaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…