Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çarşamba perşembe cezaları için de tekrar baktım ama göremedim
Listede de değilim zaten kilo da veremedim diye moralim bozuldu saldım iki gün kaçamak yaptım canım kaçamak yaptığımı yazdım sadece ceza kesmedi kimse ama cezayı hak ettim yani, günlük spor rutinim var zaten ip mekik squat şeklinde ona devam ederim söz bu sefer Ramazan’a kadar çok dikkat edicem

Kuzum cezaları ordekim le ferah veriyor ben sadece listeleri tutuyorum o yüzden yazılmamış onlar söylerlerse ben yazarım

masallah canim brawoo sana

Kaptanım sizin kilo durumu ne alemde salmadin demi

İnşallah violincim.[/QUOTE][/QUOTE]
Selam kızlar gecen bir kriz tuttu o ara e kg almıştım maalesef listeden izne ayrıldığım kilo ile şimdi arasında 3 kg var onu da vereceğim de bir motivasyon gelmedi ama inşallah gelecek

İnşallah violincim.
[/QUOTE]
Selam kızlar gecen bir kriz tuttu o ara e kg almıştım maalesef listeden izne ayrıldığım kilo ile şimdi arasında 3 kg var onu da vereceğim de bir motivasyon gelmedi ama inşallah gelecek[/QUOTE]
Her hafta birileri detoks yapıyor onlarin birine katılın motivasyon geliveriyor

Bgunku menum

1 kupa nescafe
Sabah 2 haslanmis yumurta
Kb peynir

Arada
1.5 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt

Aksam
4 tane firinda pismis tavuk baget
1 tane salatalik tursusu
1 tane aci biber
Limonlu soda

Arada turk kahvesi yaninda kucuk kare cikilata (bu seferlik gormeyin reglim yahuu bu kadr dayandim bide sporda yaptim kendi kendime cezada verdim )

Su 2.5 lt
3 kupa yesilcay

Spor btun gun yine temizlik az kldi btiricem
20 dakika leslie
15 dakika zumba

İnşallah violincim.
[/QUOTE]
Selam kızlar gecen bir kriz tuttu o ara e kg almıştım maalesef listeden izne ayrıldığım kilo ile şimdi arasında 3 kg var onu da vereceğim de bir motivasyon gelmedi ama inşallah gelecek[/QUOTE]

Bir detoksluk işi var kaptanım ama kilo yerleşmeden sen onu bir halletmesi bence.

Çok iyi gidiyorsun canım iki gümde ne kadar eksin olmuş
Onu yarın gorcez bakalım bugün 500 grm
Hafta sonu kaçamaklariyla aldığım gitti galiba. Acayip yemek yiyesim var aç değilim. Ama alışkanlık. Yasak olanın cazibesi gibi. Nefis doymuyor. Yarinda kabak detoksa devam etcem. Adet öncesi ne gibi değişik olcak bakalım.

Valla canım söz falan deme bilinçaltı bozduruyor . En azından bende öyle oluyor. Hafta sonu için dikkat etcem dedim ördekcime ama tutamadim.gece kalkıp yemek yiyesim geliyor. Çikolata tatlı arıyorum . Umarım sen başarırsin sözünü tutmayı.

Benim de öyle ya alışkanlık tamamen yeme isteği

Bugünkü menüm
Sabah
  • Tam buğday ekmeğiyle tost
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
Öğle
  • 1 yumurta ile omlet
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
  • 1 avuç fındık
  • 3 kuru kayısı
Akşam
  • Az mantı
Gün içinde
  • 2,5 lt su
  • 2 bardak tilya kürü
  • 1 şişe maden suyu
  • 60 dakika leslie
Cikilatacanavari cezamı burdan düşer misin canım

O zamaannn benden sanaaa günlük 100 puandan 200 puan ceza. Var mı arttıran Hadi kolay gelsin bebeyim. Ne kadar ceza o kadar kaçamaklardan caydırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…