Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • Tam buğday ekmeğiyle tost
  • Domates
  • Taze nane
Öğle
  • 6 çiğ köfte
  • 1 lavaş
  • 1 dilim havuçlu kek
Gün içinde
  • 2,5 lt su
  • 2 bardak tilya kürü
  • 45 dk leslie

Bugünkü menüm fancynancy
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • Tam buğday ekmeğiyle tost
Öğle
  • 1 dilim patatesli börek
Akşam
  • 1 avuç fındık
  • 1 küçük elma
Gün içinde
  • 2 lt su
  • 300 ip atlama

Kek miii kek fazla olmuş canım zaten yeteri kadarip köfte yemişsin lavaş da var
Tilya kürü nedir canım açıkladıysan da kaçırmışım ben
Akşam yemeği yemiyor Muş’un? Listende hiç süt ürünleri görmedim canım süt ayran yoğurt vs gibi bişey ekleyebilirsin

Çiklatimm rahatsızdim biraz takipteydim tabi ama aktif olamadım malesef.

Olmaz mı canım ben de gözlerim daha tam açılmadan kendimi tartida buluyorum.
Geçmiş olsun orticim, neyin vardı?

Alışkanlık çikilatam

Tüm güzel dilek ve duaların için aminnnn canım.
Allah’ın izniyle bizde birşeylerin ucundan tutup kendi evimizi istiyoruz ama kısmet. İnşallah başarırız.

Ay canım benim. Güzel Allahım sizin de gözlünüze göre verir inşallah. Bendede 1 tüp tıkladıydı vs. Amannn neler neler. Tüp bebek için araştırma işine girmişken ikinci aşılama tutmuş. Ben ikincisi de tutmayacak gözüyle bakıp tamamen aklımdan çıkarmıştım. O stres üstümden kalkmıştı suzicim, ben ona bağlıyorum. Oğlumda da aynısı oldu. Kızımın kardeşi olsun çok istedim. Yine aşılama yaptıracaktık ama tüm o ilaçlar, çekilen sıkıntılar aklıma gelince aynı şeyleri yaşamak istemedim sil baştan. Çok şükür dedim Allah bir evlat verdi bana, kısmetim demek ki bunkadarmış, ona sağlık doğayım versin diyip olayı sonlandırdım aklımda. Ve 2-3 ay sonra hamile kaldığımı farkettim ki hiç ihtimal bile vermiyordum.
Anladığım kadarıyla sende biraz o gerilimi atmışsın üzerinden. İnşallah güzel sonuçlar alır, bebeğinizi ya da bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz canım.

Karatayda nelere dikkat ediyosun canim? Zorluyor mu?
Karatayla ilgili bir paylaşım yapmıştım ama gerilerde kaldı. Özetle öğünler arasında en az 4-5 saat olacak. Yiyeceklerin glisemik indeks değerlerine göre yenilme- yenilmemesine dikkat ediliyor. Bu tabloyu İnternet’ten çok rahat bulabilirsin. Aslında sağlıklı beslenme de diyebiliriz.

Ben de yarın şekersiz günlere başlayacağım inşallaah kazasız tamamlarım. Var mı eşlik etmek isteyen? Sabah bir foto çektim ilerde kıyaslama yapmak için.
Aaaa bende çekiyim hemen yarın
Benim glütensiz işi zor. 10undan sonra şekersiz 21 güne teşebbüs edeceğim yine unutmazsam

Yaaa benimde öyle. Bizim vücut tipleri böyle işte. Altta bişi yok ama maşallah yüzücü gibi omuz, biracılar gibi göbek, halterciler gibi kol.

Evet öyle Kardelencim. Çok hakkısınnn, bende anne olduktan sonra daha duygusal ve düşünceli oldum sanırım. Evrim geçiriyoruz galibaaaa

Abovvv ilk kez duyuyorum. Dondurma da kızarır mıymış canım. Dondurma sevsem kesin haberim olurdu bu türden.

Evet canım birçok insanda stres etkili oluyor. Dediğin gibi o stresli dönemleri atlattım. Bunda kilo vermeye yoğunlaşmamın da etkisi oldu. Aslında ben eşimle çocuk yapmayacağım haberin olsun diyerek evlendim. Sonra zamanla bende istedim. Özellikle kürtajdan sonra çok sıkıntı yaptım olmamasını. Hamile kalana kadar olursa olur, Olmazsa da olmaz ne yapalım mantığındaydım. Kürtaj beni dağıttı açıkçası. Yani gerçekten bu işin içine girene kadar sanki herkes hemen hamile kalıyormuş gibi geliyordu. Hatta kazara hamile kalırsam diye ilk zamanlar çok korkuyordum

Canımmmm kime yakınım anlamadım. Alıntı eksikliği olmuş gibi

Bakayim canim. Ara ogun yok bu durumda degil mi?

Yemicem insallah. Tutmak gerek kendimi

Yağ yaktırıcı bi çay canım tilya kürü. Haklısın kek olmasa daja iyi olurdu. Ama o gün içimde sanki bi canavar vardı. Aşırı yeme istrği ile mücadalemden 1 dilim kekle çıktım bana hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…