- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.821
Kek miiiDünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- Tam buğday ekmeğiyle tost
- Domates
- Taze nane
- 6 çiğ köfte
- 1 lavaş
Gün içinde
- 1 dilim havuçlu kek
- 2,5 lt su
- 2 bardak tilya kürü
- 45 dk leslie
Geçmiş olsun orticim, neyin vardı?Çiklatimm rahatsızdim biraz takipteydim tabi ama aktif olamadım malesef.
Olmaz mı canım ben de gözlerim daha tam açılmadan kendimi tartida buluyorum.
Alışkanlık çikilatamYok cnm hiç kullanmıyorum artık fındık ezmesine de 2 yk kadar bal koydum
Cezalar sıfırlandı kuzum bu hafta henüz hiç ceza yok
Cezalar sıfırlandı ya cnm 1. Olduk diye
Aaa ama senin sporlarınla gaza gelmeye ihtiyacım var özlem daha çok buralarda ol
Kosunun dakikası 4 puan hedefcim
Evet canım bir zamanlar burdaki sayfalara yetisemezdim ama sürekli ilk 3'teydik :) maalesef sayfa sayısı ile orantılı.
Kuzum cidden bi seyler yiyesin varmış galiba o fındık ezmesi çok olmuş bence malum icinde bal ve tahin var cok aşırı masum degil. Bi de yufkadan cips o yüzden sana bi 40 puan ceza kesiyorum :)
O zaman sana da bi 60 puan ceza keselim @Cikilatacanavari
Evet cidden güzel bi sürpriz oldu
Neyse artık o günler geride kaldı inşallah canımcım
Askolsun sibelcim ben sana takılıyorum ama sırf senin iyiliğin için :) kacamaklarina rağmen güzel kilo veriyorsun. Düşün bir de kaçamak olmasa seni tutabilir miyiz :)
Sporun ve menunle puanları topladın canım tebrik ederim
Tüm güzel dilek ve duaların için aminnnn canım.hepimiz bi donem bole kotu seyler yasiyoruz bende begeimi 8 haftalikken kalp atislarinida duymustum icimde olmus 1 ay o sekilde yasamisim icimde 1 ay sonra kanama ve sanciyla gttim 13 haftalik olmasi lazmdi ama 8 haftalikken olmus icimde insana cok koyuyo ama Allahtan gelen bsey smdi alistik artik rabbim dusmanimin basina bile vermesin aci seyler bunlar cunku artik onumuze bakma zamani rabbim butun cocuklarimiza uzun saglik hayirli omurler versin bizleri onlarsiz onlar bizlersiz birakmasin heleki bu dunyada hic bi cocuk öksüz kalmasin sahipsiz kalmasin
bana braz uzaksin ama bende tuzladayim canim ben kayinvalidem ve kaynatamla birlikte oturdugum icin 5 sene once emlak konutlarindan ev aldik yari borcumuz bitti bile hala borc oduyoruz ama kira vemiyoruz en azindan bosa gitmiyo suanda benim oturdugum yerden smdi ev almaya kalksak hayatta alamazdim heryer artik cok bahali rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
wawwww superrrmis dahada motive edici olucaktir bu bizim ocin
Bu arada 60 puan cezama boynum kıldan ince bi kac gune yayabilirim ama dimi
Hoşgeldin aramıza. Sağlıkla bol kilo vermelerHerkese merhaba. Bende aranıza katilmak istiyorum mümkünse. Fakat ilk etap da ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Ay canım benim. Güzel Allahım sizin de gözlünüze göre verir inşallah. Bendede 1 tüp tıkladıydı vs. Amannn neler neler. Tüp bebek için araştırma işine girmişken ikinci aşılama tutmuş. Ben ikincisi de tutmayacak gözüyle bakıp tamamen aklımdan çıkarmıştım. O stres üstümden kalkmıştı suzicim, ben ona bağlıyorum. Oğlumda da aynısı oldu. Kızımın kardeşi olsun çok istedim. Yine aşılama yaptıracaktık ama tüm o ilaçlar, çekilen sıkıntılar aklıma gelince aynı şeyleri yaşamak istemedim sil baştan. Çok şükür dedim Allah bir evlat verdi bana, kısmetim demek ki bunkadarmış, ona sağlık doğayım versin diyip olayı sonlandırdım aklımda. Ve 2-3 ay sonra hamile kaldığımı farkettim ki hiç ihtimal bile vermiyordum.Oy canım benim bizimde hikayelerimiz benziyor. İnsan başına gelince aslında ne kadar çok insanın aynı sorunları yaşadığını anlıyor. Sen mutlu sona ulaşmışsın. Acılar artık geride kalsın. Yavrularına sizinle uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bende çok iyi kilo verdiğim dönemde hamile kalmıştım. Herşey o kadar güzeldi ki. Kalp atışı oluşmayana dek. Sonra tepetaklak oldum ve verdiğim kilonun çoğunu geri aldım. Bu kadar uzun süre uğraşınca insan bazen aman olmasın ne yapayım diyor. Sonra da diyorum ki biz elimizden geleni yapalım ki ilerde pişman olmayalım. Bakalım ne olacak sürecin sonuna yaklaştığımı düşünüyorum. Hayırlısı...
Karatayla ilgili bir paylaşım yapmıştım ama gerilerde kaldı. Özetle öğünler arasında en az 4-5 saat olacak. Yiyeceklerin glisemik indeks değerlerine göre yenilme- yenilmemesine dikkat ediliyor. Bu tabloyu İnternet’ten çok rahat bulabilirsin. Aslında sağlıklı beslenme de diyebiliriz.Karatayda nelere dikkat ediyosun canim? Zorluyor mu?
Evet aynen öyle bebeğimmmFanycim, kiloların nedenlerinin hatırladığımız ya da hatırlamadığım psikolojik durumlara bağlı olduğuna çok inanıyorum ben. Gerçekten zor zamanlar yaşamışsın ama şükür ki geçmiş. Şimdikiler tatlı uğraşlar.
YeemeeeeeeSelam kizlar. Mutlu haftasonlari. Yarin ogleden sonra misafirlerim gelecek bebek gormeye. Hazirlik yapiyorun onlara. Yari yemeyecegim bunu diye diye hazirladim. Insallah yemeyecegim yarin. Tutacagim kendimi
Aaaa bende çekiyim hemen yarınBen de yarın şekersiz günlere başlayacağım inşallaah kazasız tamamlarım. Var mı eşlik etmek isteyen? Sabah bir foto çektim ilerde kıyaslama yapmak için.
Yaaa benimde öyle. Bizim vücut tipleri böyle işte. Altta bişi yok ama maşallah yüzücü gibi omuz, biracılar gibi göbek, halterciler gibi kol.Ya bide internetten L beden bir elbise aldım kumasi esnek değil iki parca elbise. Etek kismi oldu hatta azcık bol bile ama üst tarafin fermuarı bir karış acil kaldı. Uff yani altım M-L arası üstümde XXL mı ne bilemedim.Yoksa bende değilde elbisede mi problem var.
Çok zor gibi görünüyor ama inşallah 2 aya kadar kapanır o fermuar.
Evet öyle Kardelencim. Çok hakkısınnn, bende anne olduktan sonra daha duygusal ve düşünceli oldum sanırım. Evrim geçiriyoruz galibaaaaCanım yaşadıkların çok üzücü gerçekten. Seni çok iyi anlıyorum. Heleki anne olduktan sonra böyle şeylere daha da duyarlı hale geldim. Duyduğum zaman ben yaşamış gibi üzülüyorum. Ama annelik böyle bişey. Sanki evrendeki bütün çocuklar benim çocuğum hepsinin annesi benim. Çok şükür sağlıklı 2 evlat vermiş sana yaradan. O kötü günler geride kalmış. Tek derdimiz kilo olsun sorun değil.
Abovvv ilk kez duyuyorum. Dondurma da kızarır mıymış canım.Keçinin yemediği ot başını agritirmis resmen doğru
Ayvalıga geldik gelmişken ne zamandır merak ediyorum kızarmış dondurma yıyeyim dedim yemez olaydım çok karnım ağrıyor kasım kasım kasiliyor
Evet canım birçok insanda stres etkili oluyor. Dediğin gibi o stresli dönemleri atlattım. Bunda kilo vermeye yoğunlaşmamın da etkisi oldu. Aslında ben eşimle çocuk yapmayacağım haberin olsun diyerek evlendim. Sonra zamanla bende istedim. Özellikle kürtajdan sonra çok sıkıntı yaptım olmamasını. Hamile kalana kadar olursa olur, Olmazsa da olmaz ne yapalım mantığındaydım. Kürtaj beni dağıttı açıkçası. Yani gerçekten bu işin içine girene kadar sanki herkes hemen hamile kalıyormuş gibi geliyordu. Hatta kazara hamile kalırsam diye ilk zamanlar çok korkuyordumAy canım benim. Güzel Allahım sizin de gözlünüze göre verir inşallah. Bendede 1 tüp tıkladıydı vs. Amannn neler neler. Tüp bebek için araştırma işine girmişken ikinci aşılama tutmuş. Ben ikincisi de tutmayacak gözüyle bakıp tamamen aklımdan çıkarmıştım. O stres üstümden kalkmıştı suzicim, ben ona bağlıyorum. Oğlumda da aynısı oldu. Kızımın kardeşi olsun çok istedim. Yine aşılama yaptıracaktık ama tüm o ilaçlar, çekilen sıkıntılar aklıma gelince aynı şeyleri yaşamak istemedim sil baştan. Çok şükür dedim Allah bir evlat verdi bana, kısmetim demek ki bunkadarmış, ona sağlık doğayım versin diyip olayı sonlandırdım aklımda. Ve 2-3 ay sonra hamile kaldığımı farkettim ki hiç ihtimal bile vermiyordum.
Anladığım kadarıyla sende biraz o gerilimi atmışsın üzerinden. İnşallah güzel sonuçlar alır, bebeğinizi ya da bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz canım.
Canımmmm kime yakınım anlamadım.
Karatayla ilgili bir paylaşım yapmıştım ama gerilerde kaldı. Özetle öğünler arasında en az 4-5 saat olacak. Yiyeceklerin glisemik indeks değerlerine göre yenilme- yenilmemesine dikkat ediliyor. Bu tabloyu İnternet’ten çok rahat bulabilirsin. Aslında sağlıklı beslenme de diyebiliriz.
Yemicem insallah. Tutmak gerek kendimiYeemeeeeee
Ben çok severim maalesef. Bende duymuştum kızarmış dondurmayı ve merak ediyorum halaAbovvv ilk kez duyuyorum. Dondurma da kızarır mıymış canım.Dondurma sevsem kesin haberim olurdu bu türden.
Menülerin gayet güzel canımBugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Az peynir
5 zeytin
Salatalik domates
Yesillik
Ogle
Yarim porsiyon kadar sarma
Yogurt
Aksam
Salata
2 lt su
5bin adim
Yağ yaktırıcı bi çay canım tilya kürü. Haklısın kek olmasa daja iyi olurdu. Ama o gün içimde sanki bi canavar vardı. Aşırı yeme istrği ile mücadalemden 1 dilim kekle çıktım bana hayırlı olsun.Kek miiikek fazla olmuş canım zaten yeteri kadarip köfte yemişsin lavaş da var
Tilya kürü nedir canım açıkladıysan da kaçırmışım ben
Akşam yemeği yemiyor Muş’un? Listende hiç süt ürünleri görmedim canım süt ayran yoğurt vs gibi bişey ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?