Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amanınnnn petibör, puding, krep, bezelye, patates. Bütün nişasta ve şekerleri tek güne sığdırmışsın Sibelcim.
Limon tarifini bir yerde daha okumuştum, yapacağım mutlaka.
Öyle oldu ama eskisi kadar çok abartmadan eskiden paketini bitirdim 4 tane yedim. 3 dilim banamisin demezdi. 3 kaşık aldım. Hatta oğlumun artigini bile yemedim öyle demeyin. Bence madalyaligim ya krep evde ekmek yoktu bebelere 2 yumurta 1 yk undan yaptım. Yumurtayı anca böyle yediriyorum. Yemekten daha çok yiycek tim oğlum yedi. Allahtan. Bence bugünün tek abartisi biskuvili pasta. Dedigim gibi ben çok aşırı kısıtlamalar yapma taraftarı değilim. VücuduM çokta unutmasin istiyorum.

Piki, herkes kendi bünyesini daha iyi tanır tabii. Bu şekilde kilo verebiliyorsan sıkıntı yok canım.

Aynen hayat bizim planladığımız gibi gitmiyor maalesef. Gebze bize çok uzak değil ama Kocaeli merkez daha yakın olduğu için oraya gidiyoruz genelde. Söylediğin yerleri ismen duydum ama gitmedim canım

Senin menüleri daha bir alıcı gözüyle takibe alıciimm Canan hoca taktikleri için.
Al tabiki canım ama ilk başladığım zamanlar olmadığı için doyana kadar olayını genelde yapmıyorum. Yediğim birşey zararsızsa doyana kadar yiyebiliyorum yani. Miktar belirtmediğim için öyle düşünerek incelersin canım. Mesela dün yemek yediğimiz yerde salatayı çok beğendim bir daha istedik

Ahahahaa salatayı ikinci kez isteyen de senden başka yoktur bence

Günayyyydın güzellerr.. Geçmişi şimdi okudum öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz çok sağolun kızlar..
hedef38beden Aslında nane yağını daha önce de duymustum ama hiç evde bulundurmak aklıma gelmedi.
---
Neyse bu haftaya arti ile başlamadım. Sabitim 80.5 Cuma günü hep birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah.

Kaç gün yapacaksın canım? Ben de başlamak istiyorum
Aslında ne kadar uzun yaparsak okadar iyi ama en azından 2 haftaya kendimizi şartlandırsak iyi olur.
Harika fikir özlemcim. Katılmak isteyen arkadaşlar olur herhalde. Şekersiz günlerde neye dikkat ediliyor bilmiyorum ama ben Karatay yaptığım için şekersiz günler gibiyim bence
Ben bilmiyorum canım amac şekerden uzak durmak sen de bunu yapıyorsun zaten.
Sağol bebeiim okumussundur canım geçmeyen başağrım vardı neyse ki geçti gitti de kendime geldim çok şükür.
Aaaa bende çekiyim hemen yarın
Benim glütensiz işi zor. 10undan sonra şekersiz 21 güne teşebbüs edeceğim yine unutmazsam
Çek cek öncesi sonrası yaparız bizde.
Neden 10undan sonra?
Yaaa benimde öyle. Bizim vücut tipleri böyle işte. Altta bişi yok ama maşallah yüzücü gibi omuz, biracılar gibi göbek, halterciler gibi kol.
Kaslı olsalar bari yağlı vıcık vıcık olmasından iyidir.

Maşallah canım metabolizman hızlı herhalde, o kadar kaçamağa rağmen çok güzel kilo veriyorsun

Ben de bugün başladım canım şekersizliğe yoldaş kalım birbirimize, hem de yarışalım bakalım hangimiz daha iyi kilo verecek

Harikasın canım

Ya merakima yedim yoksa tatlı veya dondurma diye yemedim daha önce denemedim sırf o yüzden bida yemem
Bence de sana ders olsun ciklatım, yeme öyle cıs şeyler
Eveeet takımımız diye demiyorum çok sevecenizdir Kısa süre adapte olacaksındır zaten

Bu menüye 200 puan ceza
İlk gün için güzel menü canım
Bir Sibel klasiği ile karşı karşıyayız
100 puan ceza Cikilatacanavari
Sporun süper Ferahcım
Şu 2 menüye de bir 100 puan ceza yazalım Cikilatacanavari
Spor mikemmel Tahin-pekmez arada erimiştir zaten miktarı da çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…