- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.801
Oncelikle hoşbulduk. Yaklaşık 6 yıldır 73 kiloyum. 5 ay once dogum yaptım. Hamileligimin ilk 5 ayında 5 kg verdim ve doguma kadar verdigim 5 kg yu geri alarak kendi kilomla dogum yaptim. Yani hamileligimde hic kg almadım diyebilirim. Dogum yaptım 68kg ya düştüm ve 5 aydir eski kiloma geri döndüm. Bir ay once diyetisyene gittim ve bugün tartıldım 2 kg vermişim . Suan guncel kg 71.65. 35 yaşındayım .3 oglum var. 1.59 boyum ve hedefim 58kgHoşgeldin ben büşra kaptan yardimcisiyim biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun hedefin nedir kilolarını nasıl aldın daha önce bir diyet yaptın mi
Hoş geldin canımOncelikle hoşbulduk. Yaklaşık 6 yıldır 73 kiloyum. 5 ay once dogum yaptım. Hamileligimin ilk 5 ayında 5 kg verdim ve doguma kadar verdigim 5 kg yu geri alarak kendi kilomla dogum yaptim. Yani hamileligimde hic kg almadım diyebilirim. Dogum yaptım 68kg ya düştüm ve 5 aydir eski kiloma geri döndüm. Bir ay once diyetisyene gittim ve bugün tartıldım 2 kg vermişim . Suan guncel kg 71.65. 35 yaşındayım .3 oglum var. 1.59 boyum ve hedefim 58kg
HosbuldukHoş geldin canım
Tesekkur ederim :)Hosbulduk
Geçmiş olsun ciklatimKeçinin yemediği ot başını agritirmis resmen doğru
Ayvalıga geldik gelmişken ne zamandır merak ediyorum kızarmış dondurma yıyeyim dedim yemez olaydım çok karnım ağrıyor kasım kasım kasiliyor
HoşgeldinnnHerkese merhaba. Bende aranıza katilmak istiyorum mümkünse. Fakat ilk etap da ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Çok memnun oldum zamanla tanışırsın herkesleOncelikle hoşbulduk. Yaklaşık 6 yıldır 73 kiloyum. 5 ay once dogum yaptım. Hamileligimin ilk 5 ayında 5 kg verdim ve doguma kadar verdigim 5 kg yu geri alarak kendi kilomla dogum yaptim. Yani hamileligimde hic kg almadım diyebilirim. Dogum yaptım 68kg ya düştüm ve 5 aydir eski kiloma geri döndüm. Bir ay once diyetisyene gittim ve bugün tartıldım 2 kg vermişim . Suan guncel kg 71.65. 35 yaşındayım .3 oglum var. 1.59 boyum ve hedefim 58kg
Ya merakima yedim yoksa tatlı veya dondurma diye yemedim daha önce denemedim sırf o yüzden bida yememGeçmiş olsun ciklatim
Vücudunu şekerden temizlemistin ne güzel, tepki vermiştir bence. Ah ah.. İnsanın canı çekmiyor diyorlardı ama öyle olmadı mı?
Hoşgeldinnn
Ben takım kaptanıyım. 28 yaşındayım ve 1 oğlum var. Kuralları okuyup kabul etmişsin zaten. Başlangıç ve hedef kilonu da kaydettim. Bundan sonra bol bol paylaşım bekliyoruz. Günlük menulerini paylaşmaya baslayabilirsin :)
En kısa sürede hedefine ulaşacaksın umarımm :)
Tabiki yarindan itibaren paylasmaya başlarım. Cok tesekkur ederim yardimlarin icin :)Çok memnun oldum zamanla tanışırsın herkeslemorordek kaptanımız o gelene kadar genel birkaç kuralımiz var bizim onlardan bahsedeyim her akşam menümüzu içtiğimiz suları ve sporumuzu yaziyoruz kaçamak yaptıysan kaçamağa göre cezalarimiz oluyor zamanla alışırsın 2 hafta deneme süresi olacak sonrasında yeterli katılım sağlamış olursan listede olacaksın şimdilik bu kadar
Cok memnun oldum. Kurallari okudum ve biraz da yazismalara goz attim cok aktif ve sıcak bir ortamınız var. Burada cok zevkli bir diyet macerasi geçireceğimi düşünüyorum . Hepimize Allah kolaylik versin. Başarılar herkeseGeçmiş olsun ciklatim
Vücudunu şekerden temizlemistin ne güzel, tepki vermiştir bence. Ah ah.. İnsanın canı çekmiyor diyorlardı ama öyle olmadı mı?
Hoşgeldinnn
Ben takım kaptanıyım. 28 yaşındayım ve 1 oğlum var. Kuralları okuyup kabul etmişsin zaten. Başlangıç ve hedef kilonu da kaydettim. Bundan sonra bol bol paylaşım bekliyoruz. Günlük menulerini paylaşmaya baslayabilirsin :)
En kısa sürede hedefine ulaşacaksın umarımm :)
Oy oy işte nefis durmuyor. Çok geçmiş olsun. Nane limon falan mı icsen .ya belkide hava su carpmistir . 23 nisanda bizde pikniğe gitmiştik mekanda değişik bir semaver verdiler kömürle yanıyor sıcak tutuyordu. O çarptı herhakde o gün fena olmuştüm ben. Yarınsı günde ablam 3 gün midesi fena olmuştu. Niye yazdimsa bünye alışkın olmayınca bazı şeyler carpiyor demek istedim . Birde işte bu yüzden öyle şekersizlik hamursuzluk olayina girmek istemiyorum eninde sonunda yiyorum. Hayatın akışında denge diyorum menümü yazcam cezami alcam.Keçinin yemediği ot başını agritirmis resmen doğru
Ayvalıga geldik gelmişken ne zamandır merak ediyorum kızarmış dondurma yıyeyim dedim yemez olaydım çok karnım ağrıyor kasım kasım kasiliyor
Şimdi daha rahatım şükür cnm ama uzun süre hiç düşünmüyorum yemeyiOy oy işte nefis durmuyor. Çok geçmiş olsun. Nane limon falan mı icsen .ya belkide hava su carpmistir . 23 nisanda bizde pikniğe gitmiştik mekanda değişik bir semaver verdiler kömürle yanıyor sıcak tutuyordu. O çarptı herhakde o gün fena olmuştüm ben. Yarınsı günde ablam 3 gün midesi fena olmuştu. Niye yazdimsa bünye alışkın olmayınca bazı şeyler carpiyor demek istedim . Birde işte bu yüzden öyle şekersizlik hamursuzluk olayina girmek istemiyorum eninde sonunda yiyorum. Hayatın akışında denge diyorum menümü yazcam cezami alcam.
ilaçlara rağmen geçmeyen baş ağrım vardı canım.Sağol düşündüğün için.
Ya bide internetten L beden bir elbise aldım kumasi esnek değil iki parca elbise. Etek kismi oldu hatta azcık bol bile ama üst tarafin fermuarı bir karış acil kaldı. Uff yani altım M-L arası üstümde XXL mı ne bilemedim.Yoksa bende değilde elbisede mi problem var.
Çok zor gibi görünüyor ama inşallah 2 aya kadar kapanır o fermuar.
Aramıza hoşgeldinOncelikle hoşbulduk. Yaklaşık 6 yıldır 73 kiloyum. 5 ay once dogum yaptım. Hamileligimin ilk 5 ayında 5 kg verdim ve doguma kadar verdigim 5 kg yu geri alarak kendi kilomla dogum yaptim. Yani hamileligimde hic kg almadım diyebilirim. Dogum yaptım 68kg ya düştüm ve 5 aydir eski kiloma geri döndüm. Bir ay once diyetisyene gittim ve bugün tartıldım 2 kg vermişim . Suan guncel kg 71.65. 35 yaşındayım .3 oglum var. 1.59 boyum ve hedefim 58kg
Aahhh ahhh aynı dertten muzdaribiz.Ev sahibi olmadan istanbulda pek sefa surulmuyor. Ama vaz da geçilmiyor. Nasip kısmet kayınpeder pek düşünmemiş. Bu günleri. 80 lerden beri iyi kötü biyer edinseydi kendide rahat ederdi bizde.
vuuuuu harikayıızzzz, benim bu aralar motivasyonum güzel Şeymacım, takımdaki fıstıklarımız da sağolsun, onların da çok etkisi var tabii. Oh oh, hadi bakalım. Bu hafta da gitsin kilolar, gelsin motivasyonlarrr.
Yükselen Yıldızlar Nedir?
1.likten yukarı çıkamayacağımıza göre artık hedefimiz buradan inmemek olmalı
Haydi kızlar size güveniyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?