Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yaşadıkların çok üzücü gerçekten. Seni çok iyi anlıyorum. Heleki anne olduktan sonra böyle şeylere daha da duyarlı hale geldim. Duyduğum zaman ben yaşamış gibi üzülüyorum. Ama annelik böyle bişey. Sanki evrendeki bütün çocuklar benim çocuğum hepsinin annesi benim. Çok şükür sağlıklı 2 evlat vermiş sana yaradan. O kötü günler geride kalmış. Tek derdimiz kilo olsun sorun değil.

Bence de öyle canım insan morali bozukken daha çok yiyor

Merhaba kızlar haftasını evde işlerle geçti pek yazamadım buraya menümü yazayım hemen unutmadan:
Kahvaltı: karışık tost ,salatalık domates, şekersiz vişne suyu,çay
Ara:sütlü kahve,1parça çikolata, yarım elma,yarım ayva
Akşam:etli nohut yemeği, bulgur pilavı ,yoğurt,salata
Ara:zencefil çayı

Selam kizlar. Mutlu haftasonlari. Yarin ogleden sonra misafirlerim gelecek bebek gormeye. Hazirlik yapiyorun onlara. Yari yemeyecegim bunu diye diye hazirladim. Insallah yemeyecegim yarin. Tutacagim kendimi
Canım yaptıysan salata türlerine dadan. Onlardan çok yiyince diğerlerine yer kalmaz. Ben günlere gittiğimde öyle yapıyorum.

Ben de yarın şekersiz günlere başlayacağım inşallaah kazasız tamamlarım. Var mı eşlik etmek isteyen? Sabah bir foto çektim ilerde kıyaslama yapmak için.
Harika fikir özlemcim. Katılmak isteyen arkadaşlar olur herhalde. Şekersiz günlerde neye dikkat ediliyor bilmiyorum ama ben Karatay yaptığım için şekersiz günler gibiyim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…