Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin allah bağışlasin aslanlarini. En kısa zamanda sağlıkla zayıflarsin inşallah burası iyi geliyor insana

Bakayim canim. Ara ogun yok bu durumda degil mi?

Yemicem insallah. Tutmak gerek kendimi
Söylemeyi unuttum hatta Karatay 2 öğün tavsiye ediyor. Sabah ve akşam. Ama zorlanırsan 3 öğünde yapabilirsin sorun değil. Ben günüme göre 2 veya 3 öğün yapıyorum. Alışınca hiç sorun olmuyor. Ben ilk başladığımda alışana kadar 2 hafta 3 öğün yaptım. Sonra alışınca 2 öğüne geçtim.

Bugünkü menüm şöyle fancynancy
Uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı
11.30 kahvaltı:
2 sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Domates kurusu salatası
Kuruyemiş
Kapya biber
Maydonoz
Domates
Salatalık
Havuç
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez

17.00
Ciğer
Salata
1 bardak Şalgam

3 litre su
2 Türk kahvesi

300 ip atlama
30 dakika jillian

Hoşgeldin o zaman aramıza

Menüne yorum yapıldı mu bilmiyorum canım, gerilerden geliyorum.
Leblebinin beyaz olduğunu düşünüyorum, sarıysa daha yeme, beyaz leblebi ye şekerim. Ayrıca 1 kase de yeme, 1 avuç yeter

Amanınnnn petibör, puding, krep, bezelye, patates. Bütün nişasta ve şekerleri tek güne sığdırmışsın Sibelcim.
Limon tarifini bir yerde daha okumuştum, yapacağım mutlaka.

Aynıymışız yaaa. Bende çocuk istemiyorum diyordum hatta senden bir tık önde olarak. Yıllarca böyle dedikten sonra da böyle şeyler yaşamak. İşte, hayat eğitiyor bizi kaç yaşında olursak olalım.

Bu arada bir önceli mesajım yarım kalmış. Geçen hafta darıca hayvanat bahçesine gittik. Bayramoğluna falan uğrayıp çıtacılarda köfte yedik, belki bilirsin dedim. Ne kadar yakın bilemiyorum tabi size.

Aynen kardelen sporlar güzel. Biraz karbonhidratlı olmuş menü benim gibi
Evet canım yaa.
Haftasonu rehaveti mi desem yoksa uzun süre tatlı yememiş olmanın verdiği zihin açlığı mı bilmiyorum.
Kendimi spora verince dizginleyebiliyorum yalnızca. Ama bende de iki minik prenses var. Onlardan fırsat bulup yapmaya çalışıyorum işte.

Ayy bende nelerden geçtim dün bugün. Anlatılmaz yaşanırrrrr salya sümük ağlayacaktımmm çikolataaaaa diyeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…