Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördekim haklı. Böyle diyetler ilk başta güzel kilo verdiriyor ama beslenmen normale dönünce geri geliyorlar. Ben buna bumerang etkisi diyorum artık. He korumayı başaranları canı gönülden tebrik ediyorum tabi ama en güzeli düzenli beslenip az da olsa geri gelmeyecek şekilde beslenmek. Takılmalarda duraksamalarda bünye şaşırtmak için olabilir ama 2 en fazla 3 gün bence.

Ayyy bendeee gece 4ü geçiyordu uyuduğumda. Baktım uyuyamıyorum güzel ve çirkinin en son çekilen filmini açıp izledim. Sonra oğlum uyandırdı tam dalmışken. Sonra da 07:30 alarmı başladı. Sarhoş gibiydim tüm gün, hala toparlayamadım

Kahvaltı
2 tane sigara böreği
Çeyrek simit
1 tavada yumurta
Krem peynir 1 tane üçgen
Beyaz peynir
3-4 zeytin
(Arkadaşımdayım da, sağolsun yapmıştı dayanamadım yedim sigara böreğinden)

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Bulgur
Yoğurt
Tavuk göğüs haşlanmış

Ara
Filtre kahve sekin kakaolu protein sütünden ekledim içine fena olmadı.

Akşam
Tavuk suyu çorba
3 yk pilav ve 1 but

Gece:
Maden suyu
Mistik chai

Su: 1,5 lt bitti daha içerim.
Spor: halim yok ama yapmayı deneyeceğim.

Sütlaç olmasaymış iyiymiş onun yerine tarçınlı süt veya yoğurt yeseydin keşke canım

Yorum yapmadın ördeğim morordek bugün geçer not alabildim mi
Evet canım bugünkü menünü beğendim
Ilk 2 satırda kayboldum yaa
Simit sigara böreği
Spor yapmayı dene bence de Ferahcimmm
Bu menude de tam güzel dedim beğen butonuna bastım sütlacı gördüm beğenimi geri aldım
Bir de 30 puan ceza kestim Cikilatacanavari

Canım sabah 3 km yürüdüm öğlenden 7 km yürüdüm yağışlı olunca 10 km de kapattım günü servisle işe gelip gidiyorum o yüzden işe gidip gelirken yürüme fırsatı olmuyor ama gün içinde tamamlıyorum bu arada işlerinizde 2 bina bağlantılı gün içinde 2-3defadiğer binaya gidip geliyorum 7 kat merdivenden in 300 m civarı da git bunun dönüşü de var asansör kullanmıyorum mümkün olduğu kadar fırsatları değerlendiriyorum

Ne kadar önemli kaptanım her şeyi fırsata çevirmek. Ben izindeyken kilomu öyle korudum. Oldukça yedim ama çok gezdik. 20.000 altında kalmadık. Yürüyüş olmasa o yemeğe muhtemelen +10 kg çıkardım.

İyi akşamlar menümü yazıp yatıyorum.
@fancynancy Dün gecenin aynısını yaşayamam tekrar.

Uyanınca 1 bardak su

08.30
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

15.00
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
Kuruyemiş
1 kase yoğurt

3 litre su
2 Türk kahvesi
1 maden suyu

50 ip atlama

İkram edilen doğumgünü pastası reddedilmiştir

Uykusuz geçen günler çok zor oluyor ama güzel bir şekilde atlatmışsın gibi duruyor. Tebrikler :)
Aynen canım bugün çok zorlandım ama günü iyi kurtardım
Aynen canım. Ben uzun zaman sonra ilk defa böyle oldum. Sersem gibiydim ama yarına birşeyim kalmaz.

fancynancy doğum gününü kutlamaya yetiştim galiba . Nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere sevdiklerinle. Yeni yaşın sana istediğin inceliği getirsin ...
Çarşamba menü
Sabah 10 1dilim hindi füme
Kuruyemiş
Yeşil çay
Öğle 3 te
Mercimek çorbası
Nohut
Karışık pilav bu ikili yarım tabakti
Yogurt pulbiberli sumak lı
Ara karpuz
Aksam 6
1 küçük bardak mısır
10da cacık
Kuruyemiş
Su 2 buçuk
Spor 40 dk yürüyüş .40 puan Cikilatacanavari

iyiki dogdun canim mutlu yillarr

Böyle bir şeyleri reddettiginde insanın içi çok huzurlu oluyor tebrik ederim cnm
Dikkat et tatlim mısır kalorili bir besindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…