Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mercimek köftesinden öğün yaptım kaçamak sayilmiyordur umarım

Isvec diyetini bende yapmayi seviyorum ama sonun akadar gidemedim malesef

Aynen öyle canim benimde sonu husran oldu

OKUDUM,KABUL ETTİM.

yaaaa çok sevindim atılmadığıma :) ah bu bozmalar olmasa ne güzel olucak.. bütün inancımı yitiriyorum bozunca ama hep bozuyorum. kısır döngü resmen.
Bende bu bizmak zorunda kaldim ama hemen toparlandim psikolojim iyice bozuldu bu diyet konusundan

Şu an önümde bir ton pasta börek sarma var tam çıldırmalik
Cumartesi digum gününde ev sahibi 29 cesit yapmış nerdeyse
Tamam canim

Kk nın uygulamasını indirdim ama google üzerinden girmekle pek bi farkı yok gibi geldi.gönderileri hızlı takip etmek ileti geldiğine dair bildirimleri alabilme imkanımız var mı? Ancak google üzerinden girersem görebiliyorum?

Al benden de o kadar . Acaba ben mi beceremiyorum diyordum

Slm kızlar. Sanırım ben bu diyet moduna girmişim. Hani diyetisyenler tv de söylüyorlar hic denk gelen oldu mu bilmiyorum. 21 gun boyunca kacamaksiz diyet yapabilirsen 21. Gun bunye alışıyormuş ve o düzene göre beyni uyarıyormuş . Gercekten de benim gibi yemek için yaşayan biri için süper bir durum. Cuma günü oğlanın kreşinde anneler günü partisi vardı . Geçen yıldan da bildiğim için daha gitmeden kara kara düşünüyordum acaba oğlanın gösterisini mi izlicem yoksa börekler çörekler zeytinyağlılar dolu sofrayı mı vallahi de billahi de elimi bile uzatmadım. Tabi eşim zorla ağzıma sokmaya çalışıyordu bir kaşık mantıyı ( laf aramızda çok güzel görünüyorlardı ) yemedim vallahi. Hatta bugun de annemle alışverişe gittik o kuşbaşılı pide yedi ben tonbalikli salata

morordek esim Saol sun seviyor gezmeyi her haftasonu nerdeyse memlekete gidiyoruz 4 5 saat mesafe. Kaynanam ankarada bir oraya bir bize. Cumartesi de ızmitte bir doktora götürüyorum çocuğu kotrol oluyor. Bu hafta izmite gittik ordan müstakbel gelin büyükcekmecede oraya geldik temmuzda düğün son görüşmeler. Öyle nevrim döndü bugunde okul piknigi.

Bu sabah sabittim iyi kilo almamişim. .61 100 geldim ve adet oldum. . Bakalım cuma ne olcak. Yuruslerle cezalarımi yaparim inşallah. Bugunde pek iyi bir gün değil kaçamaklı .allahtan metobolizmam iyi nazar değmesin. ..

Bir arkadaş beni atmazsiniz demiş. Atılma ilk önce benle olur herhalde. ..

Bugünkü menüm pek içaçıcı değil maalesef. Bu 2-3 gündür rayımdan çıkmış gibiyim resmen. Yani detoksa başladığıma memnun oluyorum genelde çünkü beni yola getiriyor. Bugünkü menüm fancynancy morordek

Uyanınca 2 bardak su 2 kayısı
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım simit

12.30 öğlen:
Çiğ köfte
Ayran
1 dilim kaçamak

17.30:
Ton balıklı salata
Kuruyemiş

Yatmadan önce spor yapacağım.

14mayıs pzartesi
SABAH(09:30)
3çubuk galeta
1küçük dilim ev keki

ÖĞLE(12:30)
5kaşık yoğurt
1/4 yufka ekmek

İKİNDİ(15:00)
2kare %80bitter

AKŞAM(19:00)
1,5 kase tavuk çorbası
5kaşık yoğurt
1dilim ekmek

20:00de başım çok ağrıdığı için sade türk kahvesi ve 2hurma

8000adım atıldı(5bini yürüyüşle)
2litre su içildi
Akşam insülin hapım alındı
Yatmadan öncede çok acıkırsam tarçınlı süt içebilirim

Di mi bence de öyle yapalım fazlası olunca seviniriz de

Hay Allah canım ya. Ama senin memülerinde zayıf geliyordu bana bebeğim. Biraz meyve kuruyemiş ya da ne bileyim atıştırmalık ara öğün falan yapsan biraz ekmekte katsan menülerine. Lif çünkü biliyorsun, kabızlığa da iyi gelir. Özellikle muz. Hem kabızlığa hem de ishale iyi geliyor diye biliyorum. O da şişkinlik yapıyordur sende. Vücudun kıtlık dönemine girmiş olabilir az beslenmenden dolayı kendini korumaya almaya çalışıyordur, su tutuyordur vs vs. İzin işi tehlikeli iş canım. Sen biraz menünü zenginleştir bir de öyle dene bakalım ne dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…