Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin aramıza o zaman. İnşallah hedeflerine ulaşırsın dilediğin gibi

Ayrıca yine takım cok sessiz...
Günlük 5 mesaj kuralını unutmayalım arkadaslar lütfen.
Beni mesaj sayılarını da takip etmeye mecbur bırakmayın :)
Ahahaha ördekim onu da yaparsın sen, şşiişttt fancycim bugün 3 mesaj yazmışsın al bakalım sana kotayı dolduramadığın için 50 puento ceza güle güle kullan

İnşallah canımmmm

Süpersin o zaman canım, iradeni tebrik ediyorum. Dediğin gibi güzel motive olmuşsun.

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 parça İzmir tulum
Çay

Ara
Türk kahvesi
1,5 çay kaşığı fıstık ezmesi

Öğle
Ton balığı ve 3 yk makarna

Ara
Filtre kahve sütlü
1 hurma

Akşam
Izgara urfa (evde yapıldı)
1 büyük kase mercimek çorbası

Su: 2 lt
Spor: 40 dk yürüyüş ve 500 ip Cikilatacanavari

Iyi aksamlar herkese. Bugun ku menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis ymurta
Zeytin
Peynir
Salatalik
Domates

Ogle
Yogurtlu semizotu

Ara
Sutlu muzlu yulaf
Malesef 1 dilim kek

Aksam yok

2.5 lt su
Sporda yok. Gunum cok gergin gecti. O keki de o yuzden yedim. Boyle yapmamam lazim biliyorum ama kendime hakim olamadim. Bu iradesizlikle nereye kadar bilmem. Cumaya kadar baska kacamak yok diye kendime soz verdim. Umarim sozumu tutarim

Bugun ki menum

Uyaninca 1 bardak su
Kahvalti da 2 dilim ekşi mayalı organik tam buğday ekmeği ve 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Bir catal helva

Arada türk kahvesi

Öğlen ton balıklı salata

Ara öğün de sadece su. Çünkü benim minikten fırsat bulup birşeyler atistiramadim

Aksam 1 porsiyon etli bezelye yemeği
Yogurtlu havuc salata

Iki bardak çay
Yatarken süt içeceğim

Gün icinde 2 lt su

Cok güzel öneriler bence. Et yanında yoğurt olayını bilmiyirdum. Iyi oldu. Diger konu insülin direcleri olanlar icin meyve yaninda yogurt yenmesi okayi benimde doktorum nedenini söylememişti ama bu sekilde uygulamami söylemişti. Tesekkur ederiz paylasim icin

Iyi geceler kizlarrr dun menumu yazamadim yogun bi gunde bgunde daha fazla yogundu kizimin sene sonu gosterisi vardi cok gzeldi

Dunku menum

Sabah
2 haslanmis yumurta
3 salcali soslu kucuk sosis
2 kucuk kare kasar peynir
Cay

Arada nescafe
1 kucuk Muz

Aksam disaridaydik alisveris yaptik baya gezdik fln
Saat 5 gibi 1 porsiyon iskender
Zero

Eve geldim hic bsey yemedim o saaten sonra islerim vardi zaten malum hafta sonu cocuklarj yika et fln derken sadece
1 lt odem attirici cay ictim
Su 2.5 lt

Spor yok malesef morordek fancynancy

Bugunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 incecik dilim macar salam
Nescafe

okuldan gelirken kizima gosterisini gzel yaparsa en con istedigi dondurmadan alicagima soz vermistim ve sozumu tuttum bu yazin ilk dondurmasini aldim tabi kendimide tutamadim kucuk cornettoda kendime aldim

Aksam
Haslanmis 1 tavugun yarim gogusu
2 kasik yogurt
2 salatalik tursusu

2 yesil cay
2.5 lt su
Spor yok malesef yarinda anneme temizlige gidicem gelince halim olursa yapicam spor sözz
morordek fancynancy

Bu arada bu sabahki bildirimi kacirdim sanirim ama genede yazayim kilom 73.9 du sabah bu haftaki hedefime -400 gr kaldi insallah daha fazlasi gider bakalim

Bu arada dogumdan sonra kedime bi pa talon almistim ama beli dugmeye ulasmiyodu gecirmeli kismina takiyodum kapali oldugum ve tunik giydigim icin belli olmuyo bgun ayni pantalonumun icine cok rahat sigdim hatta bol bile geldi
Dunde kendime pa talon aldim 32 beden kot cok mutlu oldum 34 bden aldim ilk anca olur hatta kucuk gelir dye dusunuyodum ama bol geldi 32 yani kumasta 42 cuk oturdu yavas yavas insallah 38 36 bedenlere dusersem benden iyisi yok

Ördeğim cuma olsun bakalım, o zamana kadar ne olacak ama bayan moralim bozuldu. Bugün resmen canım birşey istemedi. Sporu da az bırakınca insan başlayamıyor tekrar, ondan 1 günden fazla bırakmak istemiyorum. Bugün birsürü işim vardı. 1 2 saat çalıştım ve sonra öylesine günü geçirdim. Enerjim çekilmiş durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…