Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaayyy bende istiyorum yaaaa. Ama benimki hayal, çocuklar büyüyünce de bizde koşacak derman kalmaz.
Bizim içinde koşun hedefim maşallah

Olur olur Fancycim, sonuçta profesyonel koşmayacağız ki. Ben de bir şeye başlayınca bir anda coşuyorum. İlerleyen dönemlerde bir maratona katılıp sonuncu da olsa bitirme hayalim var.

Ara öğün yapmaya çalışıyorum son zamanlarda tatlım ama bilmiyorum tıkandım resmen. Dün akşam karnım 5 aylık hamile gibi şişti. Neden oldu anlamadım da, uyuyunca geçti. Bugün moral bozukluğu ile biraz yedim. Cumaya kadar tartışılmadan güzelce besleneceğim bakalım ama sanırım biraz ruhumu beslemem lazım. Çok şükür, hayatımda pek çok şey harika gidiyor ama kilo olayı beni çok yordu.

Ben de 32 beden için çok mutlu oldum geçtiğimiz günlerde. İnsan sonucu görsel olarak fark edince daha mutlu oluyor.

Günaydın herkese:)

Pazartesi günü menüm

Sabah elma sirkeli su, başka da bir şey yemedim sabah. Kahvaltıyı öğlen yaptım.

Kahvaltı: 12:30 1 yumurta, kredi karti büyüklüğünde peynir , 10 zeytin, domates, salatalik, roka ( ekmek yok)

Ara 1 armut ve yarım kase yoğurt

Akşam: 7 adet parmak köfte, domates salatalık

Spor: 300 adet ip atlama 60 Puan Cikilatacanavari 30 puanlık cezam vardı tamamlandı.

Su: 2,5 lt

Ben de menümü yazayım
Sabah
1 hurma
1 bardak sur
Ara
3 tane sarma
3 orta mercimek köftesi
Öğle
Mercimek koftesinin tadı damağımda kaldı o yüzden ondan öğün yaptım
7 tane mercimek köftesi
Aksam
Firinda kabak dolu 1 tabak
1 bardak yoğurt
Ara
10 erik
Su 3lt
6bin adım 45 puan Cezama

Günaydın hanımlarr
Biraz geç girebildim bugün
Hemmen alıntılara geçeyim
Maalesef uygulamada öyle bir opsiyon yok, tarayıcıdan girmekle aynı dedigin gibi
Anladım canım sürekli menülerinde yoldaydık yoldaydık yazdıgın icin merak etmistim
Ahaha ayrıca evet birazcık kaçamaklar kraliçesi olabilirsin, ikinci de inciitanesi
Sporunu yazmamışsın yaptıysan da Suzicim
30 puan ceza Cikilatacanavari
Yoğurt haricinde menünde hiç protein yok canım hep karbonhidrat almıssın. Çorba içtiğinde bence ekmek yeme. Sebze yemekleri, et ya da tavuk olursa menülerinde daha iyi olur
Ahahaha ördekim onu da yaparsın sen, şşiişttt fancycim bugün 3 mesaj yazmışsın al bakalım sana kotayı dolduramadığın için 50 puento ceza güle güle kullan
Ahah bana en sonunda onu da yaptıracaksınız
O zaman sana da bi 20 puan ceza Cikilatacanavari

Imm seyyy bisicik daha dicem morordek sabah kalktigimda nolur supriz olsun ve ceza yazmamis ol olurmuuu ben sucumun farkindayim ama sen fark etmeee olar miii
Benden kaçar mı Didemcim ??
40 puan ceza Cikilatacanavari

O zaman sana da 20 puan ceza Cikilatacanavari
Sporu bırakma bence ama ne bileyim 2 saat bisiklet yerine 1 saat sür, daha makul ölcülerde olsun diye demistim hedefcim
Bir de menülerin cidden çok azdı biraz ara ögün falan mı eklesen acaba?

Ben de 32 beden için çok mutlu oldum geçtiğimiz günlerde. İnsan sonucu görsel olarak fark edince daha mutlu oluyor.
kesinlikle ole insallah dahada incelicez gelsi 40 bdenler gitsin 38 bdenler derken bir bakmisiz 36

Hic kacarmi senden masallah ama benik cezalarim cogaliyo napicam ben nese bgun zorlada olsa eve gelince sporrr yapicimmmm

Sporu bırakma bence ama ne bileyim 2 saat bisiklet yerine 1 saat sür, daha makul ölcülerde olsun diye demistim hedefcim
Bir de menülerin cidden çok azdı biraz ara ögün falan mı eklesen acaba?

Aynen öyle yapacağım ördeğim.
Gün içerisinde ya kuru meyve, kuru yemiş ya da smoothie falan tüketeyim biraz diyorum.

kesinlikle ole insallah dahada incelicez gelsi 40 bdenler gitsin 38 bdenler derken bir bakmisiz 36

Hic kacarmi senden masallah ama benik cezalarim cogaliyo napicam ben nese bgun zorlada olsa eve gelince sporrr yapicimmmm

O günler de gelir umarım bir an önce

Evet ya haklısın ördeğim birkaç kiloyu veremedim kaç aydın kaçamaklar yüzünden
En çok öğle yemeği akşam yemeği arası kaçamak yapıyorum oruç sayesinde kendimi tutmayı öğrenirim belki

Kabak detoksu nasıl birşey canim S Suzi1704
Hemen bende başlarım
Canım kusura bakma dün erken yattım. Bugünde çok yoğundum ancak girebildim. Ben bugün başladım 3 gün yapılıyor. İstersen sende yarın başlarsın cuma bitirirsin. Eklediğim resimdeki gibi yapılacak. Aklına takılan olursa sorabilirsin

Eklentiler

• DC195808-FA58-4EDC-AEAD-40A698F328CB.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…