Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaayyy bende istiyorum yaaaa. Ama benimki hayal, çocuklar büyüyünce de bizde koşacak derman kalmaz. :KK45:
Bizim içinde koşun hedefim :KK15: maşallah :nazar:

Olur olur Fancycim, sonuçta profesyonel koşmayacağız ki. Ben de bir şeye başlayınca bir anda coşuyorum. İlerleyen dönemlerde bir maratona katılıp sonuncu da olsa bitirme hayalim var.

Hay Allah canım ya. Ama senin memülerinde zayıf geliyordu bana bebeğim. Biraz meyve kuruyemiş ya da ne bileyim atıştırmalık ara öğün falan yapsan biraz ekmekte katsan menülerine. Lif çünkü biliyorsun, kabızlığa da iyi gelir. Özellikle muz. Hem kabızlığa hem de ishale iyi geliyor diye biliyorum. O da şişkinlik yapıyordur sende. Vücudun kıtlık dönemine girmiş olabilir az beslenmenden dolayı kendini korumaya almaya çalışıyordur, su tutuyordur vs vs. İzin işi tehlikeli iş canım. Sen biraz menünü zenginleştir bir de öyle dene bakalım ne dersin.

Ara öğün yapmaya çalışıyorum son zamanlarda tatlım ama bilmiyorum tıkandım resmen. Dün akşam karnım 5 aylık hamile gibi şişti. Neden oldu anlamadım da, uyuyunca geçti. Bugün moral bozukluğu ile biraz yedim. Cumaya kadar tartışılmadan güzelce besleneceğim bakalım ama sanırım biraz ruhumu beslemem lazım. Çok şükür, hayatımda pek çok şey harika gidiyor ama kilo olayı beni çok yordu.

Bu arada dogumdan sonra kedime bi pa talon almistim ama beli dugmeye ulasmiyodu gecirmeli kismina takiyodum kapali oldugum ve tunik giydigim icin belli olmuyo bgun ayni pantalonumun icine cok rahat sigdim hatta bol bile geldi
Dunde kendime pa talon aldim 32 beden kot cok mutlu oldum 34 bden aldim ilk anca olur hatta kucuk gelir dye dusunuyodum ama bol geldi 32 yani kumasta 42 cuk oturdu:KK6: yavas yavas insallah 38 36 bedenlere dusersem benden iyisi yok

Ben de 32 beden için çok mutlu oldum geçtiğimiz günlerde. İnsan sonucu görsel olarak fark edince daha mutlu oluyor.

Günaydın herkese:)

Pazartesi günü menüm

Sabah elma sirkeli su, başka da bir şey yemedim sabah. Kahvaltıyı öğlen yaptım.

Kahvaltı: 12:30 1 yumurta, kredi karti büyüklüğünde peynir , 10 zeytin, domates, salatalik, roka ( ekmek yok)

Ara 1 armut ve yarım kase yoğurt

Akşam: 7 adet parmak köfte, domates salatalık

Spor: 300 adet ip atlama 60 Puan Cikilatacanavari Cikilatacanavari 30 puanlık cezam vardı tamamlandı.

Su: 2,5 lt

Ben de menümü yazayım
Sabah
1 hurma
1 bardak sur
Ara
3 tane sarma
3 orta mercimek köftesi
Öğle
Mercimek koftesinin tadı damağımda kaldı o yüzden ondan öğün yaptım
7 tane mercimek köftesi
Aksam
Firinda kabak dolu 1 tabak
1 bardak yoğurt
Ara
10 erik
Su 3lt
6bin adım 45 puan Cezama

Günaydın hanımlarr
Biraz geç girebildim bugün
Hemmen alıntılara geçeyim
Kk nın uygulamasını indirdim ama google üzerinden girmekle pek bi farkı yok gibi geldi.gönderileri hızlı takip etmek ileti geldiğine dair bildirimleri alabilme imkanımız var mı? Ancak google üzerinden girersem görebiliyorum?
Maalesef uygulamada öyle bir opsiyon yok, tarayıcıdan girmekle aynı dedigin gibi
morordek morordek esim Saol sun seviyor gezmeyi her haftasonu nerdeyse memlekete gidiyoruz 4 5 saat mesafe. Kaynanam ankarada bir oraya bir bize. Cumartesi de ızmitte bir doktora götürüyorum çocuğu kotrol oluyor. Bu hafta izmite gittik ordan müstakbel gelin büyükcekmecede oraya geldik temmuzda düğün son görüşmeler. Öyle nevrim döndü bugunde okul piknigi.

Bu sabah sabittim iyi kilo almamişim. .61 100 geldim ve adet oldum. . Bakalım cuma ne olcak. Yuruslerle cezalarımi yaparim inşallah. Bugunde pek iyi bir gün değil kaçamaklı .allahtan metobolizmam iyi nazar değmesin. ..

Bir arkadaş beni atmazsiniz demiş. Atılma ilk önce benle olur herhalde. ..
Anladım canım sürekli menülerinde yoldaydık yoldaydık yazdıgın icin merak etmistim
Ahaha ayrıca evet birazcık kaçamaklar kraliçesi olabilirsin, ikinci de inciitanesi inciitanesi :KK53:
Bugünkü menüm pek içaçıcı değil maalesef. Bu 2-3 gündür rayımdan çıkmış gibiyim resmen. Yani detoksa başladığıma memnun oluyorum genelde çünkü beni yola getiriyor. Bugünkü menüm fancynancy fancynancy morordek morordek

Uyanınca 2 bardak su 2 kayısı
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım simit

12.30 öğlen:
Çiğ köfte
Ayran
1 dilim kaçamak

17.30:
Ton balıklı salata
Kuruyemiş

Yatmadan önce spor yapacağım.
Sporunu yazmamışsın yaptıysan da Suzicim
30 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
14mayıs pzartesi
SABAH(09:30)
3çubuk galeta
1küçük dilim ev keki

ÖĞLE(12:30)
5kaşık yoğurt
1/4 yufka ekmek

İKİNDİ(15:00)
2kare %80bitter

AKŞAM(19:00)
1,5 kase tavuk çorbası
5kaşık yoğurt
1dilim ekmek

20:00de başım çok ağrıdığı için sade türk kahvesi ve 2hurma

✅8000adım atıldı(5bini yürüyüşle)
✅2litre su içildi
✅Akşam insülin hapım alındı
Yatmadan öncede çok acıkırsam tarçınlı süt içebilirim
Yoğurt haricinde menünde hiç protein yok canım hep karbonhidrat almıssın. Çorba içtiğinde bence ekmek yeme. Sebze yemekleri, et ya da tavuk olursa menülerinde daha iyi olur
Ahahaha ördekim onu da yaparsın sen, şşiişttt fancycim bugün 3 mesaj yazmışsın al bakalım sana kotayı dolduramadığın için 50 puento ceza güle güle kullan :rolleyes::KK70:
Ahah bana en sonunda onu da yaptıracaksınız :KK53::KK53::KK53:
Iyi aksamlar herkese. Bugun ku menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis ymurta
Zeytin
Peynir
Salatalik
Domates

Ogle
Yogurtlu semizotu

Ara
Sutlu muzlu yulaf
Malesef 1 dilim kek

Aksam yok

2.5 lt su
Sporda yok. Gunum cok gergin gecti. O keki de o yuzden yedim. Boyle yapmamam lazim biliyorum ama kendime hakim olamadim. Bu iradesizlikle nereye kadar bilmem. Cumaya kadar baska kacamak yok diye kendime soz verdim. Umarim sozumu tutarim
O zaman sana da bi 20 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Bugunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 incecik dilim macar salam
Nescafe

okuldan gelirken kizima gosterisini gzel yaparsa en con istedigi dondurmadan alicagima soz vermistim ve sozumu tuttum bu yazin ilk dondurmasini aldim tabi kendimide tutamadim kucuk cornettoda kendime aldim:eek:

Aksam
Haslanmis 1 tavugun yarim gogusu
2 kasik yogurt
2 salatalik tursusu

2 yesil cay
2.5 lt su
Spor yok malesef yarinda anneme temizlige gidicem gelince halim olursa yapicam spor sözz:KK53:
morordek morordek fancynancy fancynancy

Imm seyyy bisicik daha dicem morordek morordek sabah kalktigimda nolur supriz olsun ve ceza yazmamis ol olurmuuu:eek: ben sucumun farkindayim ama sen fark etmeee olar miii:olamaz:
Benden kaçar mı Didemcim ?? :KK59:
40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Bugünkü menüm fancynancy fancynancy
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Az peynir
  • 3 zeytin
Ara
  • 8 badem
  • 3 kuru kayısı
Öğle
  • 3 kaşık kabak yemeği
  • 3 kaşık yoğurt
  • 5_6 tane bisküvi
Akşam
  • 1 küçük biber dolma
  • 3 kaşık yoğurt
Gün içinde
  • 2 lt su
O zaman sana da 20 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Ördeğim cuma olsun bakalım, o zamana kadar ne olacak ama bayan moralim bozuldu. Bugün resmen canım birşey istemedi. Sporu da az bırakınca insan başlayamıyor tekrar, ondan 1 günden fazla bırakmak istemiyorum. Bugün birsürü işim vardı. 1 2 saat çalıştım ve sonra öylesine günü geçirdim. Enerjim çekilmiş durumda.
Sporu bırakma bence ama ne bileyim 2 saat bisiklet yerine 1 saat sür, daha makul ölcülerde olsun diye demistim hedefcim
Bir de menülerin cidden çok azdı biraz ara ögün falan mı eklesen acaba?

Ben de 32 beden için çok mutlu oldum geçtiğimiz günlerde. İnsan sonucu görsel olarak fark edince daha mutlu oluyor.
kesinlikle ole insallah dahada incelicez gelsi 40 bdenler gitsin 38 bdenler derken bir bakmisiz 36 :halay:

Günaydın hanımlarr

Maalesef uygulamada öyle bir opsiyon yok, tarayıcıdan girmekle aynı dedigin gibi

Anladım canım sürekli menülerinde yoldaydık yoldaydık yazdıgın icin merak etmistim
Ahaha ayrıca evet birazcık kaçamaklar kraliçesi olabilirsin, ikinci de inciitanesi inciitanesi :KK53:

Yoğurt haricinde menünde hiç protein yok canım hep karbonhidrat almıssın. Çorba içtiğinde bence ekmek yeme. Sebze yemekleri, et ya da tavuk olursa menülerinde daha iyi olur

Sporu bırakma bence ama ne bileyim 2 saat bisiklet yerine 1 saat sür, daha makul ölcülerde olsun diye demistim hedefcim

Hic kacarmi senden masallah ama benik cezalarim cogaliyo napicam ben nese bgun zorlada olsa eve gelince sporrr yapicimmmm:KK39:

Aynen öyle yapacağım ördeğim.
Gün içerisinde ya kuru meyve, kuru yemiş ya da smoothie falan tüketeyim biraz diyorum.

kesinlikle ole insallah dahada incelicez gelsi 40 bdenler gitsin 38 bdenler derken bir bakmisiz 36 :halay:

Hic kacarmi senden masallah ama benik cezalarim cogaliyo napicam ben nese bgun zorlada olsa eve gelince sporrr yapicimmmm

O günler de gelir umarım bir an önce

Günaydın hanımlarr

Evet ya haklısın ördeğim birkaç kiloyu veremedim kaç aydın kaçamaklar yüzünden :(
En çok öğle yemeği akşam yemeği arası kaçamak yapıyorum oruç sayesinde kendimi tutmayı öğrenirim belki

Kabak detoksu nasıl birşey canim S Suzi1704
Hemen bende başlarım :kk77:
Canım kusura bakma dün erken yattım. Bugünde çok yoğundum ancak girebildim. Ben bugün başladım 3 gün yapılıyor. İstersen sende yarın başlarsın cuma bitirirsin. Eklediğim resimdeki gibi yapılacak. Aklına takılan olursa sorabilirsin:KK39:

Eklentiler

• DC195808-FA58-4EDC-AEAD-40A698F328CB.webp
    DC195808-FA58-4EDC-AEAD-40A698F328CB.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 89
Back
X