- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.301
Haklısın ördeğim. Bende durumlar fena olunca genelledim sanırsam.
Çok fena bırakmış durumdayım. Hafta sonu da geçsin artık, pazartesi toparlanacağım inşallah.
MTB ayakkabının faydasını gördün mü Sibelcim?
Başka faydasını da mı görmedin? Yoksa sadece kiloyu mu etkilemiyor?
Amin canim. Insallah sende guzel vereceksin süreklilik onemli.Tebrik ederim cnmDarısı başımaa
Ne yapacaz bizim şu kabizliklari kuzum ya
Buradayım cankuş. Çok yoğundum yazamadım, diyete de dikkat edemedim.Günaydınlar
Hanımlar cidden çok sessizsiniz
Deniz ve Kum M melampusefe nerelerdesiniz 2-3 gündür menü yazdığınız yok?
İlle sopa elimde mi dolaşayım yahu?
Kilo bildimi de yapayım geçen haftaya göre eksi 800.
Eki Görüntüle 2149968
İkisini de yemeklere koyuyorum hep çare olmuyorZeytinyağını ve keten tohumunu deneyin bence cok etkisi var
Geri uyanmak zor olur diye canim sonradan ayikip kahvalti hazirlamak zor geliyorO kadar hayatta duramam ya
Gece topluca yazarsın cnm
Tartildim canim ama 80.3 geldimartidayim yani
Kuru meyve, taze meyve yiyebiliyor muyuz canımÖnce bir şekerden arınalım da ramazanı öyle atlatalım. Ramazandan sonra rahat oluruz şekersizliğe alışırsak. Mümkün olduğunca ekmek ve pilavı da az tüketmeye çalışın. Ben egzamamdan dolayı hiç tüketmiyorum zaten karnonhidratı.
Akşamdan yogurda koyup sabah aç karna yesen 1 hafta falan dene bakalım istersenİkisini de yemeklere koyuyorum hep çare olmuyor
Voov süperVeeeeee 84,5
(86,4/ 84,5/ 1,9/ %2,20)
Tebrikler canım güzel sonuç.Herkese iyi aksamlar hayirli guzel iftarlar olsun.
Bu haftaki kilom 69.8 kg. Gecen haftaya göre 900 gr daha gitmisim çok şükür. 70 in altını gördüm ya simdi asil bakalim 60 in altını görebilecek miyim.
Çok güzel canım tebrikler .Kilo bildimi de yapayım geçen haftaya göre eksi 800.
Eki Görüntüle 2149968
Yogurt tüketiyor musunuz kızlar bağırsaklar için gerekliymis. Yeşilçay. Limonlu su. Cevizli sirkeli sular. Günde 1 elma kuru meyveler . Belki ara öğünsuz diyet en az 6 saat bişey yememek. Çay azaltıp suyu artırmak . Biri zeytin çekirdeği yutmaktan bahsetmişti doktorlardan. Ne kadar etkili bilmiyorum ama Fevzi ozgonul Simbiyotik biseyler satıyor işe yarar miki. Bence cevizli su deneyin belki etki eder aç karna güzelde oluyor. Aklıma gelenler.Ne yapacaz bizim şu kabizliklari kuzum ya
Maşallah bu hızla yakındır canım.Tebrikler canım güzel sonuç.
60 lı kiloları görmeye başlamışsın çok sevindim senin adına. Ben de bi 70li kiloları görmeye başlasam çok mutlu olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?