- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.321
Moralini bozma canım benim de oluyo bazen. Bi gün ötekini tutmuyo. Yarın daha eksi çıkacaksın. Hem ramazanda zorluyo bizi. Şişkinlik kabızlık... Sakın salma canım sabredersen daha iyi sonuçlar göreceksin.Hafta içi o kadar eksi çıktım ki dedim bu hafta 2 kilo falan gidecek heralde elde var -200 vücudum benimle dalga geçiyor
Sağol canım inşallah.Maşallah bu hızla yakındır canım.
Yarın akşama doğru çok gecikmeden tekrar tartılır mısın senden rica etsem canım? Belki daha az cıkarsınTartildim canim ama 80.3 geldimartidayim yani
Tebrik ederim kardelencim cok iyi bir sonucVeeeeee 84,5
(86,4/ 84,5/ 1,9/ %2,20)
Teşekkür ederim canımYarın akşama doğru çok gecikmeden tekrar tartılır mısın senden rica etsem canım? Belki daha az cıkarsın
Tebrik ederim kardelencim cok iyi bir sonuc
Yok canım 21 gün çok değil de psikolojik olarak kısıtlanırmıyım diye düşündüm. Ama bende deneyebilirim en azından grup ruhu adına :))Esracım anlaşılan şekerimizi yeriz cezamızı da yaparız diyor bu hatunlar :)) ordek boş durmasın bol bol ceza kessin diye herhalde
Şaka bir yana birkaç kişi emziriyor canım, onlar belki o sebeple iradelerine güvenememiş olabilirler
H hayalalemiveben ve S Suzi1704 genelde şekersiz besleniyor menülerden gördüğüm kadarıyla. 21 gün mü çok geldi hanımlar
Geçtiğine sevindim canım :)
Tebrikler canımHerkese iyi aksamlar hayirli guzel iftarlar olsun.
Bu haftaki kilom 69.8 kg. Gecen haftaya göre 900 gr daha gitmisim çok şükür. 70 in altını gördüm ya simdi asil bakalim 60 in altını görebilecek miyim.
Tebrikler canımKilo bildimi de yapayım geçen haftaya göre eksi 800.
Eki Görüntüle 2149968
Bence yarın daha eksi geleceksin83.9/83.7/0.2/%0.23
Süper süper süper canımVeeeeee 84,5
(86,4/ 84,5/ 1,9/ %2,20)
Herkese iyi aksamlar hayirli guzel iftarlar olsun.
Bu haftaki kilom 69.8 kg. Gecen haftaya göre 900 gr daha gitmisim çok şükür. 70 in altını gördüm ya simdi asil bakalim 60 in altını görebilecek miyim.
Kilo bildimi de yapayım geçen haftaya göre eksi 800.
Eki Görüntüle 2149968
Merhaba kızlar...2 saat önce tartildim kilom 80.5.
Aslında dün 79.9'u görmüstüm ama günüm çok hareketliydi gündüz en aşağı 1,5 saat kadar yürümüştüm. Onun etkisindendir. Kabızlıkta devam ediyor..
83.9/83.7/0.2/%0.23
Veeeeee 84,5
(86,4/ 84,5/ 1,9/ %2,20)
Evet katılabilirsin tabi kiGrubunuza katilabiliyor muyum?
Canım probiyotik tablet almayi düşünüyorum.Ne yapacaz bizim şu kabizliklari kuzum ya
Fevzi 'nin sattığı şeyleri bilmiyorum ama diğer bahsettiklerin etkisi olmuyor malesef. Ancak bazı bitki çayları var onlar etki ediyor ama onları da devamlı içmek zararlı.Yogurt tüketiyor musunuz kızlar bağırsaklar için gerekliymis. Yeşilçay. Limonlu su. Cevizli sirkeli sular. Günde 1 elma kuru meyveler . Belki ara öğünsuz diyet en az 6 saat bişey yememek. Çay azaltıp suyu artırmak . Biri zeytin çekirdeği yutmaktan bahsetmişti doktorlardan. Ne kadar etkili bilmiyorum ama Fevzi ozgonul Simbiyotik biseyler satıyor işe yarar miki. Bence cevizli su deneyin belki etki eder aç karna güzelde oluyor. Aklıma gelenler.
Evet kefir çok iyi gerçekten. Bende vardı ama öldü maalesef. Facebook’ta kefir kardeşliği diye bir grup var. Orada ücretsiz paylaşılıyor. Ben Facebooku kapattığım için girmiyorum. İstersen bir bakCikilatacanavari Aslında canlı kefir mayası bulabilsek o da ise yarayabilir. internette satanlar var ama güvenemedim.
Tamam canimYarın akşama doğru çok gecikmeden tekrar tartılır mısın senden rica etsem canım? Belki daha az cıkarsın
Tebrik ederim kardelencim cok iyi bir sonuc
Veeeeee 84,5
(86,4/ 84,5/ 1,9/ %2,20)
Tebrikler canım güzel sonuç.
60 lı kiloları görmeye başlamışsın çok sevindim senin adına. Ben de bi 70li kiloları görmeye başlasam çok mutlu olucam.
Hayal 900 gr çok güzel sonuç bencede azar azar olsun kalıcı olsun önemli olan bence.Tebrikler ..
Vuhuuu harikasın bebegimVeeeeee 84,5
(86,4/ 84,5/ 1,9/ %2,20)
Şimdi koysam sahurda yesem olur mu ki?Akşamdan yogurda koyup sabah aç karna yesen 1 hafta falan dene bakalım istersen
Salmiyorum da daha eziyet ediyorum kendime sporda falanMoralini bozma canım benim de oluyo bazen. Bi gün ötekini tutmuyo. Yarın daha eksi çıkacaksın. Hem ramazanda zorluyo bizi. Şişkinlik kabızlık... Sakın salma canım sabredersen daha iyi sonuçlar göreceksin.
Kuzum keşke fırsatım olsa malesef ki nobetteyim inşallah haftaya güzel gelirimCikilatacanavari canım sen de yarın aksama dogru tartılma imkanın varsa tartıl, belki sen de daha cok eksi görürsün belli mi olur :)
Ben bi ara yapacaktım ama uğraşıp sonra başka işlerim çıktı o kaldı bı ara bakcam ona daCikilatacanavari Aslında canlı kefir mayası bulabilsek o da ise yarayabilir. internette satanlar var ama güvenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?