- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.381
Geçen haftaki kilomu unutmuşum o zaman kaptanım.hafta sonu tartıldığımı hatırladım demek ki. Bu hafta 400 gram vermişimM melampusefe canım üstteki mesajı düzenledim ama görmemiş olabilirsin belki diye tekrardan yazıyorum
Gecen haftaki kilon 65,8'miş? Yanlış mı oldu ne oldu?
Oh sevindim bi an artı geldin sanmıştımGeçen haftaki kilomu unutmuşum o zaman kaptanım.hafta sonu tartıldığımı hatırladım demek ki. Bu hafta 400 gram vermişim
Olsun canım telafi etmişsin. Detoks kurbanı olmamışsın. Eminim haftaya güzel kilolar vereceksinGünaydın herkese. Benim kilom sabit maalesef. Detoks sonrası artı gelmiştim. Ancak onları verebildim.
Tebrikler canım çok iyi64.5 kg ciktim bugun. Fark 700 gr. Yuzde 1.07 canim
Evet ya haftasını olan iftarlar yüzünden oldu hepsi pzartesi 59,1dim ancak bu kadar düşebildimTamam canım sağlık olsun
Tekrardan hoşgeldin
Ben takım kaptanıyım bu arada, 29 yaşındayım, 1 yaşında bir oğlum var. Emzirenler tayfasındayım yani :) O yüzden iştahını anlayabiliyorum ama bu iştah açıklığını sağlıklı şeyler yiyerek frenleyebilirsek kilolar da gidecektir. Evet, canın tatlılardan çekecektir ama en azından onları tadımlık bırakabilirsek süper olur. İnsallah hedefine en kısa sürede ulasacaksın
Spora gel hele
Eline sağlık canım
Evet cezan yolda cidden
60 puan cezaCikilatacanavari
Liste hayal oldu desene
Tebrikler canım64.5 kg ciktim bugun. Fark 700 gr. Yuzde 1.07 canim
Sağol canım az daha oluyordumOlsun canım telafi etmişsin. Detoks kurbanı olmamışsın. Eminim haftaya güzel kilolar vereceksin
Olsun canım haftaya güzel bir eksi ile geleceğine ben eminim. Menülerin çok iyi çünküSağol canım az daha oluyordum2 gündür çok erken bitirdim yemeyi ondan sabit çıktım. Aslında dün +100 düm. Dedim bugüne eksi gelirim ama olmadı
Tebrikler canım çok iyi
Tebrikler canım
Tebrik ederim cnm devamını bekliyoruz64.5 kg ciktim bugun. Fark 700 gr. Yuzde 1.07 canim
Tebrik ederim cnm devamını bekliyoruz
Tamam canım sağlık olsun
Tekrardan hoşgeldin
Ben takım kaptanıyım bu arada, 29 yaşındayım, 1 yaşında bir oğlum var. Emzirenler tayfasındayım yani :) O yüzden iştahını anlayabiliyorum ama bu iştah açıklığını sağlıklı şeyler yiyerek frenleyebilirsek kilolar da gidecektir. Evet, canın tatlılardan çekecektir ama en azından onları tadımlık bırakabilirsek süper olur. İnsallah hedefine en kısa sürede ulasacaksın
Merhabalar hoşbuldum.istahi bı kontrol edebilsem herşey mükemmel olabilir:)basaricam ama sizinle beraber
Spora gel hele
Eline sağlık canım
Evet cezan yolda cidden
60 puan cezaCikilatacanavari
Liste hayal oldu desene
Evet sağlık olsun canım. Dediğin gibi haftaya daha güzel olacakOlsun canım haftaya güzel bir eksi ile geleceğine ben eminim. Menülerin çok iyi çünkü
Günaydın :)) ne sebeple olursa olsun insan tartıda eksiyi görünce mutlu oluyorGünaydın:)ben dunku mesajimda 74 kg oldugumu yazmıştım ama üç gün önceki yok halimdi.biraz önce aç tartildim 73 kg bugunku tartim
Canım oruçluysan akşamüstü bir daha tartıl bence. Mutlaka daha az çıkarsın
Aynen:)insallah hepimize bol eksilerEvet sağlık olsun canım. Dediğin gibi haftaya daha güzel olacak
Günaydın :)) ne sebeple olursa olsun insan tartıda eksiyi görünce mutlu oluyoribre hep aşağı olur umarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?