Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek bilmem kaçıncı kez 57,5hedefini koyuyorum kendimi daha önce gelmek kısmet olmadı inşallah bu hafta gelebilirim bayrama kadar yol almak istiyorum artık bir aydır yerimde sayıyorum zaten
Dipnot:bu hafta 2si dışarda 1i evde olmak üzere 3iftar davetim var inşallah en az hasarla atlatabilirim

bence istersen basarirsin bu sfer hedefledgin kiloya inicegine inaniyorum ben

canım çok zor verilen kilolardasın ama yapabilirsin. kendine inan ve harekete geç yoksa aynı yerde saydıkça güven sorunu oluşabilir. bence bu hafta aş 57.5 u. daha önce kilo verdin yine verirsin

Bi 82.5 çok yakışır bana

Yakışmaz mı yaaaa
Unutma beni en birinci ben olcam ikisine de benim adım yazılmalı
Hadi o zaman sporlar yapılsın
Hedefi tutturursan yüzde 1.si zaten olursun
Dünkü menün yediklerinin ölçüsüne de dikkat ediyorsun gibi değildi ama

84 canım. Ben de bu hafta küçük tuttum hedefi.

Evdeki atlatılır canım da deplasman zor.
Çok dikkat et

Ben de hepsini burda öğrendim
Ben kilo vermeyi de burda öğrendim

Ben de hepsini burda öğrendim
Ben kilo vermeyi de burda öğrendim
Ahaha
morordek 1 Haziran hedefim 78.9..
Ördeğim demekki iyice yerleşmiş bu fazlalıklar! Hangi ara 80ni devirip 84lere kadar çıktım hiç farkında değilim. Hem de sürekli tartilmama rağmen..
Ah Özlemim ah
Ben senin insülin direncinin kilon üzerinde çok etkili oldugunu düsünüyorum. Adamakıllı bi sekilde düzeltebilsen aslında ucacak gidecek kilolar

ayy insallahh

bnde cok seviyorum meltem zumba var 3 videosunu ezberledim youtube dan aciyorum yapiyorum yeni yaban 2 video daha ezberledim karisik yapiyorum cok zevklii
Zumba videosu 3 ya da 4 dakika canım. Ard arda 3 -4 videosunu mu yapıyorsun yoksa daha uzunu var mi?

Bu kadın jillian ile leslie arası bişey o yüzden seviyorum
peki etkisini ne gibi goruyosun vucudunu sklastirma etkisi varmi izledimde baya gzel yapmadan hosuma gtti aksam yapablirim

Yakışmaz mı yaaaa

Hadi o zaman sporlar yapılsın
Hedefi tutturursan yüzde 1.si zaten olursun

Dünkü menün yediklerinin ölçüsüne de dikkat ediyorsun gibi değildi ama
ama dunku menum haric demistim kaptanicem

valla bende hepsini burda gordum jilliani hic yapmadim sınav var benik omuzlarim sorunlu sınav cekemiyorum ama bu videoda guzel geldi bana

Zumba videosu 3 ya da 4 dakika canım. Ard arda 3 -4 videosunu mu yapıyorsun yoksa daha uzunu var mi?
aynen canim 5 video ezberimde var suanda ard arda acip yapiyorum zaten suanda en fazla 25 dakika dayanabiliyorum cogunlukla 15 20 dakika leslie yapip ardindan 20 dakimada zumba yapiyorum bitiyorum oncede ne gzel 50 dakika zumba yapardim banamisin demezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…