- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.601
Evet haklısın karbonhidrat yemisim sadece,farkinda bile degilim ustelik,yarın öyle deneyeyim,teşekkür ederimAhaha çok çakal gördüm seni
Dondurma ne kadar?
Ah ah irmik tatlısına kadar her şey güzeldi
Bu saatte tatlı olmaz şekerim ya
Öğle menüne protein eklersen acıkmanı engeller diye düşünüyorum. Bugün çorba ve dolma yemişsin örneğin, karbonhidrat ağırlıklı olduğu için acıkmana sebep olmuş olabilir. Yoğurt ekleyebilirsin menüne. Acıktıgında da ara öğünde yine yoğurt ya da süt tuketebilirsin, akşam çok yemeni engeller
Sende bebek emziriyorum dii mi.bendede aynı şeyler oluyo... hatta tatlı yememek için kendimi zor tutuyorum
İkinizde emzirdiğiniz için tatlı isteği olması normal bence. Gerçi benim öyle bir durumum olmadığı halde istiyor daEvet canım emziriyorum,yemicem diye suya yüklendim 4 lt ictim,yatana kadar 1lt odaha icerim o kesin,bu defa da odem olucak diye korkuyorum
Emzirenlere cezaları da emzirme olarak mı kessem
Dakikası 5 puan olsun hemi de
O zaman tarif istiyorumİkinizde emzirdiğiniz için tatlı isteği olması normal bence. Gerçi benim öyle bir durumum olmadığı halde istiyor daşaka bir yana bu durumu avantaja çevirirseniz çok güzel kilo verebilirsiniz bence. Tatlı ihtiyacını kuru ve taze meyvelerden alırsanız faydası olabilir. Birde ben acıktığımda ya su içerim yada Türk kahvesi. Yanlış hayırlamıyorsam @parkbyull ve @Cikilatacanavari nın hurmayla yapılan çikolata tarifleri vardı. Ben bugün evdekilerle denedim. Gayet güzel oldu. Eşim içinde ne olduğunu anlamadı
Emzirme dışında cezam varmıEmzirenlere cezaları da emzirme olarak mı kessem
Aaa şahane düşündün kuzum  zira ben de kaçamak yapanlardanım bugünEmzirenlere cezaları da emzirme olarak mı kessem
Arkadaşlar da yazar tariflerini ama ben aklımda kaldığı kadarıyla uydurdum.O zaman tarif istiyorum
Teşekkürler saglikli bı atıştırmalık olacagi kesin,deneyecegim mutlakaArkadaşlar da yazar tariflerini ama ben aklımda kaldığı kadarıyla uydurdum.
1 yerli muz
10 hurma
5 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kakao
1 avuç ceviz
Kayısı ve hurmaları suda 10 dakika beklettim. Süzüp, ceviz hariç bütün malzemeleri blenderdan geçirdim. Sonra ceviz iri kalsın diye en son koyup biraz daha blenderdan geçirdim. 1 saat buzlukta bekletip aşağıya aldım. Tadı çok güzel ama kayısıları biraz daha yumuşatmalıymışım. Çünkü blenderı zorladı ve pek parçalanmadı. Bir dahakine sıcak suda daha uzun süre tutacağım.
Didemcim ödem attirici çay dediğin ne,nasıl biseyBgunku menum
Iftar
3 hurma
1 kepce tarhana corbasi
Cacik salata
3 kasik bulgur pilavı
3 kucuk findik byuklugunde sulu kofte
Kucuk bi kase et döner
Avuc ici kadr bile degil pide
Arada
nescafe
2 kupa odem attirici cay
Suana kadr 9 bardak su sahurda 2.5 lt gecer
Sahuruda bu sekilde planliyorum
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates
4 bardak su
2 bardak odem attirici cay
Spor 44 dakika zumbaaaaaa
44 dakika zumba 132 puan yapiyo kaldi 68 puanCikilatacanavari
morordek
Oooooo harikasınKocaman bi aferim bana 44 dakika zumba yaptim
Rica ederim Evet gerçekten güzel oldu. Bana biraz fazla tatlı geldi. Bir dahakine ya hurma ya da kayısı kullanacağım. Sende denedikten sonra kararını verirsinTeşekkürler saglikli bı atıştırmalık olacagi kesin,deneyecegim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?