- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.661
Spor salonuna gitmesem de bende evde yapacağım. Benim elim armut mu topluyorHahaytt akşam yine spordayim tatlim
Kapışma yok ördekim 1. Belli zaten
Eki Görüntüle 2150827
@karabiber01 @hayalalemivebensi_bel @Mehlikatun @balpamuk hedef38beden
bu haftaki hedeflerinizi alayım hanımlar
Kızlar bu arada diyetten ayrı kardeş takımımız 10. takım kitap okuma konusu açmıştı, uzun süredir pek giren olmadığından yazmamıştım ben de. Okuduğunuz kitaplar hakkında konuşmak isterseniz bekleriz :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-hem-zayifliyor-hem-okuyor.1061414/
Doğru ya söylemiştin tartılmadığını.Ördeğim; izne çıktığımdan beri tartılmıyorum. Yarın günahımı çıkarıp, rakamla beraber hedefimi de yazayım. Sonra da tam moda geri döneyim.
Kitaplar aslında ne çok şeye iyi geliyor değil miAyy, ne güzel bir konu olmuş.
İzne ayrılırken psikolojik olarak fena durumdaydım. Resmen kitap okuyarak toparlandım.
Doğru ya söylemiştin tartılmadığını.
Tamam o halde yarınki tartıya göre hedefini de yazarsın hedefcim
Kitaplar aslında ne çok şeye iyi geliyor değil mi
Kesinlikle katılıyorum sana hedefcimAnlaştım ördeğim
Kesinlikle öyle. Çoğu zaman yemeklerde doyurmaya çalışıyoruz ruhumuzu ama aslında en iyi ilaç kitaplar oluyor. Koşuşturmacaya ara verip kendimize zaman ayırmak çok çok iyi geliyor.
Şimdi pilav gibi yaptım en son Maydonoz dereotu koycam. Biraz çok oldu 1 çay bardağı yaptım yemek konusunda ayırt etmemaslinda haklisin bende endiselenmiyo degilim ama bol su iciyorum bilmiyorum sende bole diynce arada kaldim 2 sene oncede 3 ay 9lu cay kullandim hepsinden birer cimcik koyuyodum bi zarari olmadi zatem 9lu cayin icindekilerin cogu bunda da var bilemedim
onunla salatalar yapiliyo kısir yapiliyo mesela kırmizi pancar slatasina cok yakisiyo denemelisi
Ruhumuzu yemeklerle doyurduğumuz fikrine gönülden katılıyorum. Kimisi üzülünce yiyemez falan. Ben özellikle üzgünken yemeğe sarılıyorum. Mutlu günlerde zaten yemek yemek bir kutlama görevi görüyor. Ne çok isterdim kafamı dağıtmak için spor veya kitap okumak gibi aktiviteler yapmayı. Alışkanlıkları çocukluktan edinsek şuan bu kadar zorlanmazdık. Artık 37 den sonra ne kadar düzeltirsemAnlaştım ördeğim
Kesinlikle öyle. Çoğu zaman yemeklerde doyurmaya çalışıyoruz ruhumuzu ama aslında en iyi ilaç kitaplar oluyor. Koşuşturmacaya ara verip kendimize zaman ayırmak çok çok iyi geliyor.
O halde hoşgeldin diyelim :)) ne güzel bir enerjin varMerhaba arkadaşlar yanlış görmediysem bu takımda boşluk var kabul ederseniz aranıza gelmek veeee zayıflamak istiyorum
Ben oldum olası kilolu olanlar kervanındanım ergenlikte başladım rejimlere ilk rejimim ortaokulda erkek arkadaşımın beni Bülent ersoy a benzetmesiyle başladı :))) şimdi gülüyorum ama ozmanki ergenlikle bunalıma girmiştim tabi :) neyse hayatım hep böyle diyetlerle geçti durdu 3yıl önce evlendim 8ay sonra hamile kaldım hamileliğinde 25 kg alan ablamdan çok korktuğum için 8 kilo aldım oğlum 4 kg doğdu zaten dogumun ilk haftasında hamile kalmadan önceki kilodan bile zayıftım :)) oğlum deli gibi emiyordu emdikçe kilolar gitti :) ama halı hazırda doğum bende kötü etki yapmasada eski kilom bir türlü gitmiyor şuan 71kg yim boy 1,64
Deli gibi spor yapan veee 10 yıldır aynı kiloda olan bir eşim var saat geç oldu mu akşam yemeği bile yemez ona baktıkça iyice kendime kızıyorum çünkü adamda karşısında fit birisini istiyor haliyle
Esasında azimliyimdir kilo vereceğim dedim mi veririm ama kafada bu kararı vermem zor oluyor o yüzden buraya katılmak istedim
Görüş ve kabullerinizi beklerim efeniiimmorordek
Dönem sonu tabi yoğundur sizin işler de :)İyi akşamlar. Öğleden sonra sınav okumaktan beynim sulandıbitmedi ama ben bittim. Birazdan sporumu yapacağım. Menüyü de spor bitince toptan yazarım.
O halde hoşgeldin diyelim :)) ne güzel bir enerjin var
Kilo vermek için doğru yerdesin :) ilk sayfada kurallarımız yazıyor, onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kaydetmem için hedef kilonu da öğrenebilir miyim?
Ben takım kaptanıyım, geçen haftalarda doğum kilolarımı verdim, ikinci kez mezun oldum :) maalesef ben senin gibi dikkat edemedim hamilelikte 18 kiloya yakın aldımay neyse ki şu an eski halime dönebildim. Eminim sen de hedefine ulaşacaksın bizimle
Dönem sonu tabi yoğundur sizin işler de :)
Hosgeldinn grubumuzaTeşekkür ederim kaptanımbismillah diyorum o halde :)
Kurallarımızı okudum kabul ediyorum :)
Hedef kilom 60doğum kilolarınızı verdiğiniz için ayrıca sizi tebrik ederim yeni gelen bebekle rejim cidden sıkıntı..
Hoşbuldum :)Hosgeldinn grubumuza
Merhaba hoşgeldin. Hamilelikte 8 kilo aldıysan gayet rahat verirsin kalan kilolarını bence.Merhaba arkadaşlar yanlış görmediysem bu takımda boşluk var kabul ederseniz aranıza gelmek veeee zayıflamak istiyorum
Ben oldum olası kilolu olanlar kervanındanım ergenlikte başladım rejimlere ilk rejimim ortaokulda erkek arkadaşımın beni Bülent ersoy a benzetmesiyle başladı :))) şimdi gülüyorum ama ozmanki ergenlikle bunalıma girmiştim tabi :) neyse hayatım hep böyle diyetlerle geçti durdu 3yıl önce evlendim 8ay sonra hamile kaldım hamileliğinde 25 kg alan ablamdan çok korktuğum için 8 kilo aldım oğlum 4 kg doğdu zaten dogumun ilk haftasında hamile kalmadan önceki kilodan bile zayıftım :)) oğlum deli gibi emiyordu emdikçe kilolar gitti :) ama halı hazırda doğum bende kötü etki yapmasada eski kilom bir türlü gitmiyor şuan 71kg yim boy 1,64
Deli gibi spor yapan veee 10 yıldır aynı kiloda olan bir eşim var saat geç oldu mu akşam yemeği bile yemez ona baktıkça iyice kendime kızıyorum çünkü adamda karşısında fit birisini istiyor haliyle
Esasında azimliyimdir kilo vereceğim dedim mi veririm ama kafada bu kararı vermem zor oluyor o yüzden buraya katılmak istedim
Görüş ve kabullerinizi beklerim efeniiimmorordek
Evet bu hafta özellikle çok yoğun olacağım. Tabi gruba girmeyi aksatmayacağım ama bu hafta bittim benO halde hoşgeldin diyelim :)) ne güzel bir enerjin var
Kilo vermek için doğru yerdesin :) ilk sayfada kurallarımız yazıyor, onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kaydetmem için hedef kilonu da öğrenebilir miyim?
Ben takım kaptanıyım, geçen haftalarda doğum kilolarımı verdim, ikinci kez mezun oldum :) maalesef ben senin gibi dikkat edemedim hamilelikte 18 kiloya yakın aldımay neyse ki şu an eski halime dönebildim. Eminim sen de hedefine ulaşacaksın bizimle
Dönem sonu tabi yoğundur sizin işler de :)
Canım akşam yemeğine kadar güzeldi menün ama akşam patates ve makarna olmamış bence. Birinin yerine yoğurt yeseydin daha iyi olabilirdiBugünkü menümmorordek
Kahvaltı:2dilim tam tahilli ekmek
1.5yumurta
1tk bal ve krem peynir
1domates,1/2 salatalık
4zeytin,1/2 kk beyaz peynir
Ara:1/2greyfurt
Öğle: domates
1 kase yeşil mercimek salatası(şiddetle tavsiye edilir)
Ara:1bardak sut,2ceviz,2gun kurusu
Aksam:5adet köfte,4elma dilim patates
Salata
5-6kasik makarna
3lt su,2 t.kahvesi,1buyuk bardak yesilcayli soda,1bardak nane limon,7bardak cay
Spor tamamlayınca yazicam
Alacak bütün erkekler bir gün kilo alacakHoşbuldum :)
Dakika bir gol bir eşime koca bir dilim revani koydum kendime koymadım ben yemeyip onu yedirdiğimde çok mutlu oluyorum :))) ama adam ne yaparsa yapsın kilo almıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?