Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kilo bildirimi yapmıştım sabah erkenden uyanarak işe gitmeden önce blgisayarı açıp bildirim yaptım ama bildirimim hesaplamaya dahil edilmemiş.
bu durumda zaten motive kalmıyor haklısınız...

üzgünüm bluebottle görmemişim bildirim yaptığını gerçekten çok yoğun çalışıyorum kaç gündür mesajları bile gelip okuyamadım özellikle bildirimini hesaplamaya dahil etmemiş değilim . cuma günü bildirimleri sağolsun kardeş takım yaptı .onlarda olmasa şu zorlu bir kaç hafta geçemezdi zaten çok şey borçluyum kardeş takıma sağolsunlar bense kontrol dahi edemeden geç kalma telaşından hemen paylaşıma sundum . haklısın motivasyon bendede kalmadı hiçbir arkadaşımızdada kalmadı o yüzden diyorum kaptanlık görevini en iyi şekilde yerine getirecek biri varsa aranızda görevi devredeyim çünkü ben artık yapamıyorum yoksa yapabilecek bişeyim yok mecburen kapanacak takım
 

takyoncum senin ne kadar azimle kilo veridiğini hepimiz biliyoruz bizlerede moral kaynağısın takım kapansa dahi merak etme seni alacak bir sürü takım var devam etmek isteyen arkadaşlar diğer takımlarda devam edebilirler . ama başta ben kaptanlığı yürütemiyorum malesef iş yoğunluğumdan dolayı . ve takım olaraksa herkez yeteri kadar ilgi gösteremiyor takımımıza kaptanlığı yapabilecek biri çıkarsa ne ala tabiki yürür o zaman kimse ayrılmak zorunda kalmaz .
 

adigenisse takımın kapatıılması aslında arkadaşlardan birinin kaptanlığı üstlenmesiyle engellenebilir . çünkü ben yaklaşık 3 haftadır ciddi bir iş yoğunluğuyla boğuşuyorum . ve cuma bildirimlerini ya geç saatte paylaşıma sunuyorum yada çoğunlukla kardeş takımın büyük yardımıyla hazırlayıp onlar paylaşıma sunuyor . ha bu hafta düzene girer işlerim ha önümüzdeki hafta derken bir ay oldu hala devam ediyor daha uzun bir süre böyle devam edeceğede benziyor. geçen hafta artık pes ettim olmuyor çünkü yapamıyorum artık takımı sizler gibi yeni gelecek motivasyon yüklü üyeleride zor durumda bırakmak istemiyorum . yerime kaptanlık yapacak biri var ise devrederim yoksa yarışmaya devam etmek isteyen üyeler başka takımlarla devam edebilir .
 

amonracım en çokta gelen iki yeni arkadaş için üzülüyorum ve kendimi suçlu hissediyorum ama inanınki çok stres yaşıyorum bildirim günleri bir yandan iş bir yandan aklım takımda yetişemediğim için kaptanlığı bırakmaz zorundayım . eğer kaptanlığı yapabilecek biri çıkarsa zaten kapanmaz takım herkez aynı ve belki daha yüksek motivasyonla devam eder .
 
ferihancım nerelerdesin işin çok yoğun galiba mağlum pazartesi sendromu herhalde :) izin kağıdımı unutmuşum geldim ben ama kapıda kaldım aç kapıyı :)))))


canım benim çok tatlısın hala listen çok iyi daha ne kadar devam edeceksin diyete manken oldun eşin kıskanıp dışarı çıkartmayacak benden söylemesi . kapı açık canım ama artık biri çıkıp ben kaptan olurum yada kimse kaptan olamam dediği takdirde takımla ilgili şeyler herkezin kafasında netleşir artık . kalliste ablamda büyük ihtimalle onu bekliyor .
 
bir şey sorucam bizim grup kaç kişi :uhm:

şekerle ilgili yazı içinde çok teşekkür ederim canım evet şeker ihtiyacını keşke tatlılardan değilde meyveden ekmekten alabilsek ama yapamıyoruz çoğu kez yinede dikkat etmek lazım bilerek yapmak başka birde bilmeden tüketmek başka sağol canım
 

takyoncum çok üzgünüm :çok üzgünüm: sizi gerçekten boynu bükük bırakmak istemezdim . şimdi geçmişi okudum senin ve yeni arkadaşların dışında kimse takımın kapanmasıyla ilgili bir yorum yapmamış banu sadece haklısın kendi adıma bişey yapmadım ama devam etmek için ben başka takım bakarım demiş o kadar sence hala bu takımın başka bir kaptan liderliğinde bile olsa devam etme şansı varmı yinede kaptan olmak istersen yada başka biri kaptan olmak isterse kapanmaz takım ama benim artık umudum kalmadı . ve şunu içtenlikle söylüyorum işlerim yoğun olmasaydı hala her cuma bildirimleri rahatlıkla yapabilecek durumda olsaydım yinede kapanmasını istemezdim yeni üyeler çağırırdım vs ama şimdi yapamıyorum üzülerek söylüyorum ama yetişmiyor yetişmeyincede ben çok üzülüyorum malesef .
 




fisfisfis eee napıcaz şimdi?
 
fisfisfis eee napıcaz şimdi?


birinin kaptan olarak elini taşın altına koyması lazım yada takım kapanacak kimse tamam ben kabul ederim kaptanlık görevini demiyor malesef evet iş yoğunluğuyla sürdürülmesi zor bir şey ama yapabilecek kaptan olmak isteyen biride çıkmadı dahada çıkmazsa mecburen kapanacak takım cuma yarışmasında devam etmek isteyen kişiilerde diğer yer olan takımlara geçiş yaparlar .
 

Ben yeni geldim niçin kaptanlığa kimse yanaşmıyor, çok mu zor? kaptanın görevleri neler?
 
canım ben kaç gündür daha yeni girebiliyorum siteye ve girer girmez de tüm geçmişi okudum. İlk defa bu hafta cuma gününe yetişemedim bildirimleri kontrol etmek için ve geç kalmışız sanrıım. Neyse önemli olan bu değil elbette. Takım olarak toparlanamadık ben de kabul ediyorum hatta tam olarak yardımcılık görevini bile sürdüremiyorum.Ben de takımı bir süre tatil edelim derim 1 ay 2 ay ne kadar sürerse zaten forumdan ayrılmıyozu belki toparlanmamıza yardım eder.Hatta gider diğer takımları gezeriz, motivasyonu görür silkelenip kendimize geliriz.

çayı yıllardır şekersiz içerim canım ve şiddetle tavsiye ederim sen de benim gibi tiryakisin anlaşılan ve şekersiz içmelisin asıl çayın tadı öyleymişa.s
 
Ben yeni geldim niçin kaptanlığa kimse yanaşmıyor, çok mu zor? kaptanın görevleri neler?
hayır canım hiç de zor değil aslında
benim ve ferihanın iş yoğunluğu fazla, zamanında müdahale edemiyoruz bazen
ama ondan daha önemlisi takım olarak motivasyonumuzu kaybettik ve çaba sarf etmiyoruz birbirimize destek veremiyoruz bu da vakit ayırabilmekle ya da başka özel şeylerle ilgili herkesin bir açıklaması mutlaka vardır. Takyon ve sen harika gdiiyorsunuz bence yürütebilirsiniz.
 
ferihancım ve kalliste ablam eğer kimse çıkmazsa son ihtimal takım kapanmasın diye kaptanlığa adaylığımı koyarım ama takdir edersinizki hesaplamalarla ilgili hiçbir şer bilmiyorum öğrenmem lazım kimse çıkmazsa ben aday olurum napalım yeterki takım kapanmasın
 

arkadaşım hesaplamalarda eğer öğretirseniz ben yardımcı olurumolumunekankayizsmile
 


ferihanın yoğun ama benim internete bile artık giremediğimi okumamış olmalısınız sanırım. sabah işe gitmeden buraya uğrayıp kilomu yazıyorum ama yazmadığım söyleniyor bu da benim açımdan bi motivasyon kırıcı durum. neyse herkesin canı sağolsun..yeter ki kalpler kırılmasın...

bu arada benim sağladığım faydaları gemiş mesajlarımda görebilirsiniz. insanlara sağlık spor beslenme ile ilgili yazdığım mesajlar sizin de faydanıza olur okursanız..son zamanlarda girememe nedeniimi de bi kaç kez söyledim, işimdeki internet sorunu (sanırım artık bu sayfaya erişimi engellediler)ndan dolayı akşamları bi kaç kez girebildim ve sabah erken girip bildirim yaptım.girebildiğim dönemde kimse rica etmemesine rağmen girip listeyi hazırlayıp eklediğim de oldu. velhasılı, sorumlu bir insanım, hayatımın hiç bir döneminde sorumsuz olmadım ve sorumluluğumu yerine getirdimçhatta foruma girip gruba başlamadan önce kuralları okuyan ilk kişi olduğum için de beni tebrik ettiniz..

herneyse, arkadaşlar bunu yazıp aranızdan ayrılıyorum. bugün hamile olduğumu öğrendim.:CüvCüv: çok mutlu ve heyecanlıyım. dolayısıyla kilo verme dönemimi yaklaşık 10 ay sonrasına atmış bulunuyorum.

benben takyon ferihan kaptan ve diğerleri, hepinize tanıdığıma memnun oldum. umarım en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız. ben de dönüşte bi gruba tabi kabul edilirsem girerim. görüşmek üzere..kendinize iyi bakın..
 
Son düzenleme:

ferihanncım sen de kusura bakma ben de senin durumunu bilmiyordum. çok ince kalpli nazik güzel ruhlu bi insansın bunu görebiliyorum. çok emeğin geçti, lütfen hakkını helal et. umarım döndüğümde buradan mezun olmuş olursun canım kaptanım olumunekankayizsmile
hamileliğim olsa bile internete girebilseydim çok içten söylüyorum sana destek olurdum. malesef işyerinden giriş yapamıyorum.
kendine iyi bak hoşçakal :gitme:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…