- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.541
merhaba kilo bildirimi yapmıştım sabah erkenden uyanarak işe gitmeden önce blgisayarı açıp bildirim yaptım ama bildirimim hesaplamaya dahil edilmemiş.
bu durumda zaten motive kalmıyor haklısınız...
ferihancım bende geçen sefer istememiştim ama artık yapacak bişi yokm sanırım ya takıma yeni kişiler alınacak en az 8 kişi felan yada dediğiniz gibi olacak galiba yaaaaaaaaaa ben ortada kaldım bak :):))
izinden döndüm takımım ama kapıda kaldım :))kapanmadı daha takım dimi ?
arkadaşlar ne oluyor yahu? mafoldumben 2 gün yoktuk takım kapatılma kararı almış galiba ... tüh daha yeni katılmıştım gruba yaaaa kısmete bak :çok üzgünüm: ne olacak şimdi. bu arada kimse bilgi paylaşmıyor , portala uğramıyor diye sitem de bulunanlar var kendi adıma söyleyeyim inanın haftasonu benim bilgisayarı elime alacak fırsatım bile yok . lütfen biraz sabırlı olalım arkadaşlar. Kilo veremeyenler olabilir bu kişinin azimleri ve hedefleri ile ilgili.. ben gruba katıldığımdan beri akşamları nerdeyse aç geziyorum ki daha önce bunu hiç başaramadım...eğer grubu kapatacaksanız lütfen en kısa zamanda bir karar verin çünkü motivasyonumdan bir şey kaybetmek istemiyorum.
kalliste abla beni buraya davet etti
gaza getirdi diyebilirim yıllardır kaybettiğim motivasyonu sorumluluk duygusunu
burda bulacağıma o kadar inandım ki şimdi kapatılacak olmasına üzüldüm
umarım taze kanlar gelir ve kapatılmaz topik
ferihancım nerelerdesin işin çok yoğun galiba mağlum pazartesi sendromu herhalde :) izin kağıdımı unutmuşum geldim ben ama kapıda kaldım aç kapıyı :)))))
Şekerle ilgili bir yazı daha vardı onu da bulursam topiğe ekleyeceğim en kısa zamanda şimdilik hoşçakalın ....
bir şey sorucam bizim grup kaç kişi :uhm:
kalliste ablam ben aday olurdum sırf takım kapanmasın diye ama hiç anlamadığım konu yapamayabilirim diye sesim çıkmıyor başka arkadaş varsa destekler yardımcı oluruz tabi ferihan yada sen inşallah bizi böyle garip boynu bükük bırakmazsınız kimsesiz kaldık galiba :1no2:mafoldumben:a015:
takyoncum çok üzgünüm :çok üzgünüm: sizi gerçekten boynu bükük bırakmak istemezdim . şimdi geçmişi okudum senin ve yeni arkadaşların dışında kimse takımın kapanmasıyla ilgili bir yorum yapmamış banu sadece haklısın kendi adıma bişey yapmadım ama devam etmek için ben başka takım bakarım demiş o kadar sence hala bu takımın başka bir kaptan liderliğinde bile olsa devam etme şansı varmı yinede kaptan olmak istersen yada başka biri kaptan olmak isterse kapanmaz takım ama benim artık umudum kalmadı . ve şunu içtenlikle söylüyorum işlerim yoğun olmasaydı hala her cuma bildirimleri rahatlıkla yapabilecek durumda olsaydım yinede kapanmasını istemezdim yeni üyeler çağırırdım vs ama şimdi yapamıyorum üzülerek söylüyorum ama yetişmiyor yetişmeyincede ben çok üzülüyorum malesef .
fisfisfis eee napıcaz şimdi?
birinin kaptan olarak elini taşın altına koyması lazım yada takım kapanacak kimse tamam ben kabul ederim kaptanlık görevini demiyor malesef evet iş yoğunluğuyla sürdürülmesi zor bir şey ama yapabilecek kaptan olmak isteyen biride çıkmadı dahada çıkmazsa mecburen kapanacak takım cuma yarışmasında devam etmek isteyen kişiilerde diğer yer olan takımlara geçiş yaparlar .
canım ben kaç gündür daha yeni girebiliyorum siteye ve girer girmez de tüm geçmişi okudum. İlk defa bu hafta cuma gününe yetişemedim bildirimleri kontrol etmek için ve geç kalmışız sanrıım. Neyse önemli olan bu değil elbette. Takım olarak toparlanamadık ben de kabul ediyorum hatta tam olarak yardımcılık görevini bile sürdüremiyorum.Ben de takımı bir süre tatil edelim derim 1 ay 2 ay ne kadar sürerse zaten forumdan ayrılmıyozu belki toparlanmamıza yardım eder.Hatta gider diğer takımları gezeriz, motivasyonu görür silkelenip kendimize geliriz.merhaba arkadaşlar kimseler girmemiş dünden beri takıma şimdi yazacaklarıma tüm takım arkadaşlarımız yorum yaparsa sevinriim .
arkadaşlar sizde biliyorsunuzki ramazandan sonra hiçbirimiz toparlanamadık tekrar motivasyon yakalayamadık. takyon harici öyle çok fazla kilo veren arkadaşımızda yok aramızda takyon istikrarlı şekilde üzerindeki fazlalık kiloları verdi son birkaç kilo kalmıştıki izin aldı bir süre yok bende artık yürütemiyorum kaptanlık işini iş yoğunluğum çok fazla takıma gereken ilgiyi gösteremiyorum . takımda herkez yoğun tempoda çalışıyor ve sanırım kaptanlık görevini yerine getirebilecek kişi yok yanılıyorsam düzeltin lütfen bu işi üstlenecek biri varsa aranızda devretmek istiyorum . kalliste ablamla konuştuk o bana daha öncede bu takım düzelmez demişti ben kapanmasını istemediğim için kaptan olmayı kabul etmiştim fakat sizde görüyorsunuzki malesef toparlanamıyoruz bir türlü ve motivasyon eksiğimiz çok fazla hepimizde var bu biz bu takımın kapanmasına karar verdik . eğer aranızdan kaptanlık yapabilecek biri çıkmazsa kapatılacak takım ve kapansada cuma yarışmasına devam etmek isteyen arkadaşlar diğer takımlarla görüşüp yarışmaya onlarla devam edecek . sizleri bilgilendirmek ve yorumlarınızı öğrenmek istedim hepinize bu kadar zaman burada paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim .
çayı yıllardır şekersiz içerim canım ve şiddetle tavsiye ederim sen de benim gibi tiryakisin anlaşılan ve şekersiz içmelisin asıl çayın tadı öyleymişa.scanımm teşekkür ederim bilgilendirdin beni eeee şimdi napacam ben çaysız duramıyorum şekersiz çay içemiyorum acaba günde kaç şeker hakkımız var paylaştırsam bardaklara :)
günde 6 küp şeker çok fazla olurmu kızlarrrr
hayır canım hiç de zor değil aslındaBen yeni geldim niçin kaptanlığa kimse yanaşmıyor, çok mu zor? kaptanın görevleri neler?
ferihancım ve kalliste ablam eğer kimse çıkmazsa son ihtimal takım kapanmasın diye kaptanlığa adaylığımı koyarım ama takdir edersinizki hesaplamalarla ilgili hiçbir şer bilmiyorum öğrenmem lazım kimse çıkmazsa ben aday olurum napalım yeterki takım kapanmasın
Belki bu motivasyonumu azmimi destekler
karşımızda ki birini suçlamak çok kolay oluyor... ben aylar öncesi sizin takıma yeni geldiğiniz zaman aklımdakileri ve bu takımın tüm sorunlarını birer birer yazdım o zaman kapanmasın diye ısrar edildi takım liderliğini ferihana ben zorla kabul ettirdim emrivaki yaptım diyebilirim ... bir de yardımcı seçildi... takım lideri ve yardımcısı sadece listeler için sorumludur bunun dışında takımın toparlanması için yeni fikirler ve günlük kaliteli paylaşım tüm üyelerin sorumluluğundadır.... ama ferihanın dışında kimse ortaya çıkıp şunu demedi yanılmıyorsam ... yanlışsam lütfen düzeltin.. ben de şunu yaptım bu takımın motivesini kazanması için veya hızlandırmak için diyebilecek biri çıksın lütfen...
ferihanın haftalardır iş yoğunluğu belli.. gidip geliyorum kızcağız hep dert yanıyor bu durumdan ama kimse çıkıpta biz de şunu yapalım katkıda bulunalım demiyor değil mi...
dün kü mesajları kontrol ederseniz ferihanın çok zor durumda gelip liste yaptığını ve paylaşıma verdiğini görebilirsiniz...başkalarını motivasyonunuzu kaybettirdiği için suçlamak yerine ben ne fayda sağladım diye sormak gerekir önce...
takım liderliği ve cuma listelerini hazırlamak çok büyük sorumluluk ve stres kaynağı .. biraz anlayış lütfen.. yagılamak yerinede yardım olarak ne yapabiliriz diyebilmek...
üzgünüm bluebottle görmemişim bildirim yaptığını gerçekten çok yoğun çalışıyorum kaç gündür mesajları bile gelip okuyamadım özellikle bildirimini hesaplamaya dahil etmemiş değilim . cuma günü bildirimleri sağolsun kardeş takım yaptı .onlarda olmasa şu zorlu bir kaç hafta geçemezdi zaten çok şey borçluyum kardeş takıma sağolsunlar bense kontrol dahi edemeden geç kalma telaşından hemen paylaşıma sundum . haklısın motivasyon bendede kalmadı hiçbir arkadaşımızdada kalmadı o yüzden diyorum kaptanlık görevini en iyi şekilde yerine getirecek biri varsa aranızda görevi devredeyim çünkü ben artık yapamıyorum yoksa yapabilecek bişeyim yok mecburen kapanacak takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?