- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.501
evet bızım takm yanı 13. takım masallahı var
ferıhancım sende bıze gelırsın
kımsenın umuru degıl madem bu kadar duyarsım umursamaz olacaktınız o zman nıe katıldınız katıldıysanızda ben cıkıyorum deyın ve cıkın
herkes yogun gunde 1 kere herkes gırıp yazabılır demı
kapanması bencede en ıyısı
karşımızda ki birini suçlamak çok kolay oluyor... ben aylar öncesi sizin takıma yeni geldiğiniz zaman aklımdakileri ve bu takımın tüm sorunlarını birer birer yazdım o zaman kapanmasın diye ısrar edildi takım liderliğini ferihana ben zorla kabul ettirdim emrivaki yaptım diyebilirim ... bir de yardımcı seçildi... takım lideri ve yardımcısı sadece listeler için sorumludur bunun dışında takımın toparlanması için yeni fikirler ve günlük kaliteli paylaşım tüm üyelerin sorumluluğundadır.... ama ferihanın dışında kimse ortaya çıkıp şunu demedi yanılmıyorsam ... yanlışsam lütfen düzeltin.. ben de şunu yaptım bu takımın motivesini kazanması için veya hızlandırmak için diyebilecek biri çıksın lütfen...merhaba kilo bildirimi yapmıştım sabah erkenden uyanarak işe gitmeden önce blgisayarı açıp bildirim yaptım ama bildirimim hesaplamaya dahil edilmemiş.
bu durumda zaten motive kalmıyor haklısınız...
amonracım kapanmaz inşallah temennimiz o :)ben daha takıma giremeden kapanıyo demek
üzüldüm şimdi:2:
ben de istemem kapatılmasını hem de hiç çünkü kapatılırsa ben çok etkilenirim gereğinden fazla duygusalım da ...
Neyse ben bugünkü programımı anlatayım
Sabah :1 simit, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 1 tane çay
Ara 10:30 : gibi bir tane yarım tost
Öğle : 1 dilim ekmek, 1 kepçe yoğurt, 1 dilim ekmek büyüklüğünde haşlanmış et
Ara 16: 00 : 1 tane elma yiyeceğim
Akşam yemekten önce 18 : 30 - 19: 30 gibi SPOR kaydirigubbakcemile2
Akşam : 4 kaşık yemek, 1 dilim ekmek veya 8 kaşık sadece yemek (kayınvalideciğim akşama ne yaparsa artık )
yatmadan önce de 1 bardak süt içeceğim
hadi hayırlısı boshayallersmile 60 kilo bekle beni geliyorum opuyorumnanaktan
biliyorum arkadaşım ama bu sabah kahvaltı yapamadım yoksa inan çok tatsızve sağlıksız bir kahvaltıydı farkındayım sabah servise giderken 20 dk yürümek zorundayım dünde 17 den sonra birşey yemedim çok acıkmıştım .Ekmek konusunda tavsiyeni dikkate alacağım.....[/QUOTE
.
kalliste abla beni buraya davet etti
gaza getirdi diyebilirim yıllardır kaybettiğim motivasyonu sorumluluk duygusunu
burda bulacağıma o kadar inandım ki şimdi kapatılacak olmasına üzüldüm
umarım taze kanlar gelir ve kapatılmaz topik
selamlar..
doktora gitmeden bir bakayim dedim neler yapiyorsunuz..dönünce bakarim yine.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?