Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet bızım takm yanı 13. takım masallahı var
ferıhancım sende bıze gelırsın
kımsenın umuru degıl madem bu kadar duyarsım umursamaz olacaktınız o zman nıe katıldınız katıldıysanızda ben cıkıyorum deyın ve cıkın

herkes yogun gunde 1 kere herkes gırıp yazabılır demı
kapanması bencede en ıyısı

merhaba kilo bildirimi yapmıştım sabah erkenden uyanarak işe gitmeden önce blgisayarı açıp bildirim yaptım ama bildirimim hesaplamaya dahil edilmemiş.
bu durumda zaten motive kalmıyor haklısınız...

ferihancım bende geçen sefer istememiştim ama artık yapacak bişi yokm sanırım ya takıma yeni kişiler alınacak en az 8 kişi felan yada dediğiniz gibi olacak galiba yaaaaaaaaaa ben ortada kaldım bak :):))

izinden döndüm takımım ama kapıda kaldım :))kapanmadı daha takım dimi ?

Son düzenleme:

Her takımın iç işleyişi farklıdır diğer takımlardan lütfen konuları bilmeden müdahale etmeyelim..
kimseye duyarsız demeye hakkımız yok, kimseninde bir yere gittiği yok madem çıkacaktınız ben gidiyorum diyerek çıkın da ne demek.. ayrılan kimse yok.. fakat herkesin kendine göre yoğunluğu var ve günlük paylaşım yok sorun bu....

merhaba kilo bildirimi yapmıştım sabah erkenden uyanarak işe gitmeden önce blgisayarı açıp bildirim yaptım ama bildirimim hesaplamaya dahil edilmemiş.
bu durumda zaten motive kalmıyor haklısınız...
karşımızda ki birini suçlamak çok kolay oluyor... ben aylar öncesi sizin takıma yeni geldiğiniz zaman aklımdakileri ve bu takımın tüm sorunlarını birer birer yazdım o zaman kapanmasın diye ısrar edildi takım liderliğini ferihana ben zorla kabul ettirdim emrivaki yaptım diyebilirim ... bir de yardımcı seçildi... takım lideri ve yardımcısı sadece listeler için sorumludur bunun dışında takımın toparlanması için yeni fikirler ve günlük kaliteli paylaşım tüm üyelerin sorumluluğundadır.... ama ferihanın dışında kimse ortaya çıkıp şunu demedi yanılmıyorsam ... yanlışsam lütfen düzeltin.. ben de şunu yaptım bu takımın motivesini kazanması için veya hızlandırmak için diyebilecek biri çıksın lütfen...
ferihanın haftalardır iş yoğunluğu belli.. gidip geliyorum kızcağız hep dert yanıyor bu durumdan ama kimse çıkıpta biz de şunu yapalım katkıda bulunalım demiyor değil mi...
dün kü mesajları kontrol ederseniz ferihanın çok zor durumda gelip liste yaptığını ve paylaşıma verdiğini görebilirsiniz...başkalarını motivasyonunuzu kaybettirdiği için suçlamak yerine ben ne fayda sağladım diye sormak gerekir önce...

takım liderliği ve cuma listelerini hazırlamak çok büyük sorumluluk ve stres kaynağı .. biraz anlayış lütfen.. yagılamak yerinede yardım olarak ne yapabiliriz diyebilmek...

herkese güünaayyydııınnnn kızlar hepinize mutlu huzurlu sağlılı bir gün diliyorum arkadaşlar ben moralim bozuk olduğunda kendimi yemeye veriyorum ve malesef 1 hafta içinde 2 kilo almışım vericem ama kızlar Allah'ın izniyle bu sefer bitirecem kiloları hepinizi öpüyorum hoşçakalın :)

ben işe gidiyorum gün içinde gelirim yine inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlar

arkadaşlar ne oluyor yahu? mafoldumben 2 gün yoktuk takım kapatılma kararı almış galiba ... tüh daha yeni katılmıştım gruba yaaaa kısmete bak :çok üzgünüm: ne olacak şimdi. bu arada kimse bilgi paylaşmıyor , portala uğramıyor diye sitem de bulunanlar var kendi adıma söyleyeyim inanın haftasonu benim bilgisayarı elime alacak fırsatım bile yok . lütfen biraz sabırlı olalım arkadaşlar. Kilo veremeyenler olabilir bu kişinin azimleri ve hedefleri ile ilgili.. ben gruba katıldığımdan beri akşamları nerdeyse aç geziyorum ki daha önce bunu hiç başaramadım...eğer grubu kapatacaksanız lütfen en kısa zamanda bir karar verin çünkü motivasyonumdan bir şey kaybetmek istemiyorum.

dur bakalım adigenisse kapatılmaz inşallah takım yine söylüyorum sayımız az arkadaşlar o yüzden 2 kişi uğramayınca forum sessiz kalıyor yeni arkadaşlara ihtiyaç var bence en az 8 kişi felan değilmi ?

ben de istemem kapatılmasını hem de hiç çünkü kapatılırsa ben çok etkilenirim gereğinden fazla duygusalım da ...
Neyse ben bugünkü programımı anlatayım
Sabah :1 simit, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 1 tane çay
Ara 10:30 : gibi bir tane yarım tost
Öğle : 1 dilim ekmek, 1 kepçe yoğurt, 1 dilim ekmek büyüklüğünde haşlanmış et
Ara 16: 00 : 1 tane elma yiyeceğim
Akşam yemekten önce 18 : 30 - 19: 30 gibi SPOR kaydirigubbakcemile2
Akşam : 4 kaşık yemek, 1 dilim ekmek veya 8 kaşık sadece yemek (kayınvalideciğim akşama ne yaparsa artık )
yatmadan önce de 1 bardak süt içeceğim
hadi hayırlısı boshayallersmile 60 kilo bekle beni geliyorum opuyorumnanaktan

ben daha takıma giremeden kapanıyo demek
üzüldüm şimdi:2:
amonracım kapanmaz inşallah temennimiz o :)

adigenissecim menün güzel ama ekmekten uzak dursan daha iyi olur bence mesela sabah 1 simit yerine 1 dilim kepek ekmek yemen yeterli olurdu ve arada yediğin o tostu tamamen çıkar hayatından maşallah hamur işi tam yerinde :))kaydirigubbakcemile3 :1hug:a.s.

adigenissecim menün güzel ama ekmekten uzak dursan daha iyi olur bence mesela sabah 1 simit yerine 1 dilim kepek ekmek yemen yeterli olurdu ve arada yediğin o tostu tamamen çıkar hayatından maşallah hamur işi tam yerinde :))kaydirigubbakcemile3 :1hug:a.s.[/QUOTE]

biliyorum arkadaşım ama bu sabah kahvaltı yapamadım yoksa inan çok tatsız ve sağlıksız bir kahvaltıydı farkındayım sabah servise giderken 20 dk yürümek zorundayım dünde 17 den sonra birşey yemedim çok acıkmıştım .Ekmek konusunda tavsiyeni dikkate alacağım.....

kalliste abla beni buraya davet etti
gaza getirdi diyebilirim yıllardır kaybettiğim motivasyonu sorumluluk duygusunu
burda bulacağıma o kadar inandım ki şimdi kapatılacak olmasına üzüldüm
umarım taze kanlar gelir ve kapatılmaz topik

]

arada böyle kaçamak yapmıyor değiliz tabi :)) ben ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan çok elzem durumlarda kepek ekmek yiyorum böylelikle şişkinlik olmuyor karında incelme oluyor en azından bende öyle oldu bilmeden genel konuşmuyim :)

inşallah amonracım burası şimdilik böyle durgun ben takım kaptanım ve arkadaşlarımın verdiği gazla :) 75 kilodan 61 kiloya düştüm hoş tabi izinde 2 kilo aldım o ayrı ama emin ol takım ruhu olmasaydı mümkün değil veremezdim

Son düzenleme:
ferihancım nerelerdesin işin çok yoğun galiba mağlum pazartesi sendromu herhalde :) izin kağıdımı unutmuşum geldim ben ama kapıda kaldım aç kapıyı :)))))

kızlar bu sabah 30 dakika yürüyüş yaptım
kahvaltıda
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 k k peynir yedim
arada
1 bardak tek şekerli çay
öğlen
3 adet köfte
1 kase cacık
2 kaşık pilav yedim
arada
yine 1 bardak çay
akşam
bilmiyorum evde ne varsa 2 yada 3 kaşık yerim birşeyler :)

öğlen abartmışım biraz galiba ama midem rahatsız bugünlerde stres çok yaşadım gastrit im azdı yine sürekkli midem kazınıyor

yaa kızlar ben çaysız duramıyorum şekersiz midem bulanıyor 1 yada 2 şeker atıyorum mecburen tatlandırıcılar zararlı diye biliyorum bir bilginiz varmı

selamlar..
doktora gitmeden bir bakayim dedim neler yapiyorsunuz..dönünce bakarim yine.olumunekankayizsmile

geçmiş olsun reyhan ablam inşallah önemli bişey yoktur
valla nasıl olalım dalgalanıp duruluyoruz işte
kimse yok 2 kişi vardı onlarında işi çıktı galiba kendi kendime konuşuyorum burda birazdan kendi durumuma yorum yapmaya başlıycam :roflol::roflol::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…