Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihancım dur bakalım nereye yaaaa daha verecek çok kilo var arkadaşım takımın burda gitmeyi düşünme sakın paylaşımlarını eksik etme lütfen:1hug::1hug:a.s.

Son düzenleme:
senanaz , ebrehe ve begüm hepiniz hoşgeldiniz takımımıza sizlere güveniyoruz . takımımızın motivasyon eksiği var yeni üyelerle birlikte çok daha motivasyonlu her hafta bol kilo verilen bir takım yapmayı ümid ediyoruz .

ferihancım bu arada bu hafta listeyi senmi hazırlıyacaksın sanırım bu hafta sonuçlarıda biz hazırlıycaz yanılmıyorsam

inş ferihancım.hep beraber incecik kızlar olucaz

ferihancım dur bakalım nereye yaaaa daha verecek çok kilo var arkadaşım takımın burda gitmeyi düşünme sakın paylaşımlarını eksik etme lütfen:1hug::1hug:a.s.

yok canım merak etme buralardayım ama sana kaptanlık çok yakıştı söyleyeyim yeni kaptanımız sensin artık eminim bu takımın canlanmasında büyük katkın olacak yeni arkadaşlara bilgi vermişsin paylaşım alanına bildirmek gerekiyor canım kaptan olduğnu ama bugün bir geçsin istersen bu hafta bildirim yapılacakmı bir bakalım sende bir bak istersen paylaşım alanına

iyi dilekleriniz için teşekkürler. inşallah herkes motive olur. bu yolda azimle yürürüz.bu arada ekip çok sıcakkanlı bunu da belirtmek isterim.

o zaman ben sabah ki mönümü yazıyım arkadaşlar

1,5 dilim light ekmek

2 kk kadar beyaz peynir

şekersiz 1 fincan çay

domates,maydonoz

1 çay kaşığı kadar reçel

aslında çok iradeli bir insanım. kızım 1 yaşında onu emziriyorum. akşam olunca tatlı krizim tutuyor onu bir yenersem zaten arkası gelecek.

benim sabah ki menüm sabah aç karna 2 bardak ılık su
sonra 1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 tutam maydanoz
1 kk peynir

1 fincan yeşil çay

benim sabah ki menüm sabah aç karna 2 bardak ılık su
sonra 1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 tutam maydanoz
1 kk peynir

1 fincan yeşil çay

benimde senin gibi sabah kalkınca içine 1 2 damla limon damlatılmış 1 bardak ılık suyum var onu yazmayı uınuttum

senanaz ve begüm canım menünüz çok güzel maydanoız yemenizin özel bir anlamı varmı diyet için yoksa sevdiğinizdenmi yiyorsunuz :)

senanaz ve begüm canım menünüz çok güzel maydanoız yemenizin özel bir anlamı varmı diyet için yoksa sevdiğinizdenmi yiyorsunuz :)

maydanozun ödem atma özelliği var. bir de çok iyi bir antiseptik. idrar yollarını çok iyi temizliyor.

tabii işyerinde arkadaşlar dalga geçiyor sabah sabah odayı yine maydanoz kokuttun diyeekaydirigubbakcemile5

adigenisse ve amonracım bu hafta asıl üye olarak listeye dahil olacaksınız cuma günü saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapmanız gerekiyor unutmayın sakın :))

ben severim ama senanazın dediği gibi ödem söktürücü özelliğide var o yüzden de tercih ediyorum.

Ayrıca bi bilgide şu ki,aslında dereotunun tok tutucu özelliği varmış.Kahvaltıda maydonoz gibi yenmesini öneriyolar ama ben öle yemeyi sevmediğim için yiyemiyorum

ben severim dere otunu. onu da ekleyim sabah menüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…