- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.581
senanaz , ebrehe ve begüm hepiniz hoşgeldiniz takımımıza sizlere güveniyoruz . takımımızın motivasyon eksiği var yeni üyelerle birlikte çok daha motivasyonlu her hafta bol kilo verilen bir takım yapmayı ümid ediyoruz .
ferihancım dur bakalım nereye yaaaa daha verecek çok kilo var arkadaşım takımın burda gitmeyi düşünme sakın paylaşımlarını eksik etme lütfen:1hug::1hug:a.s.
ferihancım bu arada bu hafta listeyi senmi hazırlıyacaksın sanırım bu hafta sonuçlarıda biz hazırlıycaz yanılmıyorsam
senanaz , ebrehe ve begüm hepiniz hoşgeldiniz takımımıza sizlere güveniyoruz . takımımızın motivasyon eksiği var yeni üyelerle birlikte çok daha motivasyonlu her hafta bol kilo verilen bir takım yapmayı ümid ediyoruz .
aslında çok iradeli bir insanım. kızım 1 yaşında onu emziriyorum. akşam olunca tatlı krizim tutuyor onu bir yenersem zaten arkası gelecek.senanazcım ,ebrehecim ve begum cüm hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar inşallah hep birlikte azimle kilo vericez burda
senanazcım yapmamız gerekenler çok basit takım halinde diyet yaptığımız için öncelikle gün içerisinde ne yedik ne içtik menümüzü paylaşıyoruz bu şekilde yanlış beslenmede diğer arkadaşlarımız tarafından uyarılma şansımız oluyor hemde diyet konusunda bilmediklerimizi öğreniyoruz haricinde takdir edersinizki bir takımız ve birklik içinde ilerlememiz gerekiyor arkadaşlarımızın listelerine ve mesajlarına yorum yapmayı unutmayalım o yüzden gün içinde sürekli olmasada her fırsatta paylaşım yapmak mesajlara yorum yapmak forumu canlı tutacaktır
arkadaşlar 15 günlük deneme süreci var 15 gün boyunca kilo vermenizdeki azminiz ve paylaşımlardaki sıklığınız göz önünde bulunarak daimi üye olup olmayacağınız belli olacak.
eminimki hepiniz daimi üye olarak kalacaksınız çünkü azminiz her halinizden belli oluyor tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar :)))
benim sabah ki menüm sabah aç karna 2 bardak ılık su
sonra 1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 tutam maydanoz
1 kk peynir
1 fincan yeşil çay
benimde senin gibi sabah kalkınca içine 1 2 damla limon damlatılmış 1 bardak ılık suyum var onu yazmayı uınuttum
senanaz ve begüm canım menünüz çok güzel maydanoız yemenizin özel bir anlamı varmı diyet için yoksa sevdiğinizdenmi yiyorsunuz :)
maydanozun ödem atma özelliği var. bir de çok iyi bir antiseptik. idrar yollarını çok iyi temizliyor.
senanaz ve begüm canım menünüz çok güzel maydanoız yemenizin özel bir anlamı varmı diyet için yoksa sevdiğinizdenmi yiyorsunuz :)
adigenisse ve amonracım bu hafta asıl üye olarak listeye dahil olacaksınız cuma günü saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapmanız gerekiyor unutmayın sakın :))
ben severim ama senanazın dediği gibi ödem söktürücü özelliğide var o yüzden de tercih ediyorum.
Ayrıca bi bilgide şu ki,aslında dereotunun tok tutucu özelliği varmış.Kahvaltıda maydonoz gibi yenmesini öneriyolar ama ben öle yemeyi sevmediğim için yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?