- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.521
Şekerle ilgili bir yazı daha vardı onu da bulursam topiğe ekleyeceğim en kısa zamanda şimdilik hoşçakalın ....
canımm teşekkür ederim bilgilendirdin beni eeee şimdi napacam ben çaysız duramıyorum şekersiz çay içemiyorum acaba günde kaç şeker hakkımız var paylaştırsam bardaklara :)
günde 6 küp şeker çok fazla olurmu kızlarrrr
bir şey sorucam bizim grup kaç kişi :uhm:
adigenissecim çok sağol arkadaşım verdiğin bilgiler çok çok çok önemli bilgiler şu an burda hepinize söz veriyorum şeker artık hayatımdan çıkmıştır ne bu yaaaaa madem o kadar kalori alıyoruz niye aç kalıyoruz boşu boşuna yok yok bitti benim için şeker
tebrik ederim vereliniortak kaydirigubbakcemile5
FERİHANNN
ferihancım 2 gündür yoksun yoğunluktan giremiyorsun galiba ama arkadaşım bize bi açıklama yapın 2 kişi konuşup duruyoruz burda kapatılacaksa durmayalım kimse yok kapatılmayacaksa yeni üyeler alalım bişeyler yapın lütfen muallakta kaldık böyle
takyoncum ben de gelip arada bakmama rağmen bir şey yazmıyorum çünkü durum ne olacak bilmiyorum .. fakat şu var ki ferihan bu liderlk işini artık yapamayacağını zaten söyledi.. sonuç olarak bir lider adayı çıkması gerekiyor... eğer ben yaparım her cuma hesaplamaları hallederim diyen varsa takım devam eder yeni üyeler alınır.... böyle biri çıkacak olursa ben bir kaç hafta yapılacakları gösterir hesaplamaları düzenler kısacası yardım ederim .. sizin durumunuza üzülüyorum kaç gündür acaba yine bu işi üstlensem mi diye sordum kendime ama yapamayacağıma karar verdim çünkü kimse çıkıp ben de varım demedikten sonra tek başıma taşın altına elimi sokmak hiç işime gelmiyor içimden de gelmiyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?