- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.561
haklısın arkadaşım beraber kaldıralım bu takımı inşallahvereliniortak
ferihancım ve kalliste ablam eğer kimse çıkmazsa son ihtimal takım kapanmasın diye kaptanlığa adaylığımı koyarım ama takdir edersinizki hesaplamalarla ilgili hiçbir şer bilmiyorum öğrenmem lazım kimse çıkmazsa ben aday olurum napalım yeterki takım kapanmasın
takyon ve adigenisse ben size hesaplamalar konusunda yardımcı olurum bir kaç hafta beraber toparlarız... aranızda excel bilen var mı hazır formülü olan excel yollarım ve kolayca listeleri hazırlarsınız...arkadaşım hesaplamalarda eğer öğretirseniz ben yardımcı olurumolumunekankayizsmile
evet okumadım ben aylardır burada ki mesajları okumuyorum ve bunu da sık sık dile getiriyorum.. 3 aydır çok uzak kaldım bunu hepiniz biliyorsunuz..ferihanın yoğun ama benim internete bile artık giremediğimi okumamış olmalısınız sanırım.
başlamadan önce kuralları okuyan ilk kişi olduğum için de beni tebrik ettiniz..
.
bluecim seni tanıdığıma çok memnun oldum arkadaşım bebeğin hayıurlı uğurlu olsun umarım ailenize huzur sağlık ve bol rızıkla gelir öptüm canımferihanın yoğun ama benim internete bile artık giremediğimi okumamış olmalısınız sanırım. sabah işe gitmeden buraya uğrayıp kilomu yazıyorum ama yazmadığım söyleniyor bu da benim açımdan bi motivasyon kırıcı durum. neyse herkesin canı sağolsun..yeter ki kalpler kırılmasın...
bu arada benim sağladığım faydaları gemiş mesajlarımda görebilirsiniz. insanlara sağlık spor beslenme ile ilgili yazdığım mesajlar sizin de faydanıza olur okursanız..son zamanlarda girememe nedeniimi de bi kaç kez söyledim, işimdeki internet sorunu (sanırım artık bu sayfaya erişimi engellediler)ndan dolayı akşamları bi kaç kez girebildim ve sabah erken girip bildirim yaptım.girebildiğim dönemde kimse rica etmemesine rağmen girip listeyi hazırlayıp eklediğim de oldu. velhasılı, sorumlu bir insanım, hayatımın hiç bir döneminde sorumsuz olmadım ve sorumluluğumu yerine getirdimçhatta foruma girip gruba başlamadan önce kuralları okuyan ilk kişi olduğum için de beni tebrik ettiniz..
herneyse, arkadaşlar bunu yazıp aranızdan ayrılıyorum. bugün hamile olduğumu öğrendim.:CüvCüv: çok mutlu ve heyecanlıyım. dolayısıyla kilo verme dönemimi yaklaşık 10 ay sonrasına atmış bulunuyorum.
benben takyon ferihan kaptan ve diğerleri, hepinize tanıdığıma memnun oldum. umarım en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız. ben de dönüşte bi gruba tabi kabul edilirsem girerim. görüşmek üzere..kendinize iyi bakın..
ablacım benim işim zaten world ve exel le exel iyi bilirim sana mail adresimi gönderiyorum kaptanlık ve yardımcı kaptanlık konusunda siz bilirsiniz ne karar verilirse uyarımtakyon ve adigenisse ben size hesaplamalar konusunda yardımcı olurum bir kaç hafta beraber toparlarız... aranızda excel bilen var mı hazır formülü olan excel yollarım ve kolayca listeleri hazırlarsınız...
kızlar o zaman ilk yapmamız gereken yeni üyeler çağırmak... ve iki kişi arasında kimin lider kimin yardımcı olacağını belirlemek... kimin daha fazla zamanı varsa lider olsun... siz aranızda bunu kararlaştırın.. sonra bana excel bilen hanginiz iseniz özel mesaj ile mail adresi atın...opuyorumnanaktan
kalliste abla ve arkadaşlar gruba yeni üyeler davet ettim haberiniz olsun senanaz ,begumD ,ebrehe gelirlerse tanışırız hep beraber
kalliste abla ve arkadaşlar gruba yeni üyeler davet ettim haberiniz olsun senanaz ,begumD ,ebrehe gelirlerse tanışırız hep beraber
arkadaşım bundan sonra neler yapacağız. Yapmamız gerekenleri anlatırsanız sevinirim. Ben eski mesajları okuyorum. Ama ne de olsa yabancıyız öğreneceğiz inşallah.
merhaba senanaz.bende yeniyim.nasılsın
senanazcım başaracaksın inşallah bende ilk geldiğimde bu şekilde konuşuyordun inan üzerime giyecek tek kıyafetim kalmamıştı kiminin fermuarı patladı kiminin dikişleri söküldü vs.bu kilolarla başım dertte. ben eski halime dönmek istiyorum ama kararlıyım eski kıyafetlerimi giymek istiyorum inşallah bunu başaracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?