Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim çıkmam gerek yarın 9:00 gibi dönerim iyi geceleeeerrr zemuszemus

arkadaşım hesaplamalarda eğer öğretirseniz ben yardımcı olurumolumunekankayizsmile
takyon ve adigenisse ben size hesaplamalar konusunda yardımcı olurum bir kaç hafta beraber toparlarız... aranızda excel bilen var mı hazır formülü olan excel yollarım ve kolayca listeleri hazırlarsınız...

ferihanın yoğun ama benim internete bile artık giremediğimi okumamış olmalısınız sanırım.

başlamadan önce kuralları okuyan ilk kişi olduğum için de beni tebrik ettiniz..
.
evet okumadım ben aylardır burada ki mesajları okumuyorum ve bunu da sık sık dile getiriyorum.. 3 aydır çok uzak kaldım bunu hepiniz biliyorsunuz..

ayrıca senin mesajından alıntı yapmama bakma ben herkes adına konuştum, uzun zamandır hiç kimse çıkıp ne ferihana nede takıma bir yardımda bulunmadı bunun herkes farkında...
bebek için de hayırlı olsun bu takımın 4. bebeği olacak opuyorumnanaktan

kızlar o zaman ilk yapmamız gereken yeni üyeler çağırmak... ve iki kişi arasında kimin lider kimin yardımcı olacağını belirlemek... kimin daha fazla zamanı varsa lider olsun... siz aranızda bunu kararlaştırın.. sonra bana excel bilen hanginiz iseniz özel mesaj ile mail adresi atın...opuyorumnanaktan

ii geceler kızlar sorun çözülüyor sanki hadi inş.
adigenisse ve takyon
hadi bakalım kolay gelsin size

inş. çok hızlı bir takım olucazzz

a e olun...

bluecim seni tanıdığıma çok memnun oldum arkadaşım bebeğin hayıurlı uğurlu olsun umarım ailenize huzur sağlık ve bol rızıkla gelir öptüm canım
ablacım benim işim zaten world ve exel le exel iyi bilirim sana mail adresimi gönderiyorum kaptanlık ve yardımcı kaptanlık konusunda siz bilirsiniz ne karar verilirse uyarım

günaydın opuyorumnanaktan

ben geldim. ben de exeli kullanıyorum yardım edebilirim

arkadaşlar ben yeni olduğum için özel mesaj atamıyormuşum akannehir kallisteciğim bana sorarsanız takyon kaptanlık ederse daha iyi o konulara daha hakim ben de elimden geldiğimce ona yardım ederim...
benim düşüncem bu..

günaydın arkadaşlar hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum kaçamak yapmayın sakınnnnn :))))

kalliste abla ve arkadaşlar gruba yeni üyeler davet ettim haberiniz olsun senanaz ,begumD ,ebrehe gelirlerse tanışırız hep beraber

kalliste abla ve arkadaşlar gruba yeni üyeler davet ettim haberiniz olsun senanaz ,begumD ,ebrehe gelirlerse tanışırız hep beraber

Selam ben geldim,aranıza aldığınız için teşekkürler.Hep beraber azimle vericez kiloları inşşş.

arkadaşım bundan sonra neler yapacağız. yapmamız gerekenleri anlatırsanız sevinirim. ben eski mesajları okuyorum. ama ne de olsa yabancıyız öğreneceğiz inşallah.

bu kilolarla başım dertte. ben eski halime dönmek istiyorum ama kararlıyım eski kıyafetlerimi giymek istiyorum inşallah bunu başaracağım.

senanazcım ,ebrehecim ve begum cüm hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar inşallah hep birlikte azimle kilo vericez burda
senanazcım yapmamız gerekenler çok basit takım halinde diyet yaptığımız için öncelikle gün içerisinde ne yedik ne içtik menümüzü paylaşıyoruz bu şekilde yanlış beslenmede diğer arkadaşlarımız tarafından uyarılma şansımız oluyor hemde diyet konusunda bilmediklerimizi öğreniyoruz haricinde takdir edersinizki bir takımız ve birklik içinde ilerlememiz gerekiyor arkadaşlarımızın listelerine ve mesajlarına yorum yapmayı unutmayalım o yüzden gün içinde sürekli olmasada her fırsatta paylaşım yapmak mesajlara yorum yapmak forumu canlı tutacaktır
arkadaşlar 15 günlük deneme süreci var 15 gün boyunca kilo vermenizdeki azminiz ve paylaşımlardaki sıklığınız göz önünde bulunarak daimi üye olup olmayacağınız belli olacak.

eminimki hepiniz daimi üye olarak kalacaksınız çünkü azminiz her halinizden belli oluyor tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar :)))

günaydın canlarım nasılsınız inşallah iyisinizdir.
ben çook kötü grip oldum ama şükürki daha iyiyim bugün. sizdeki son gelişmeleri bilmiyorum.neler yaptınız ferihancım kaptanlığa devammı canım. herşey yolunda görünüyor ama yinede sorayım istedim. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler. ben kardeş takım kaptanıyım (13.takım) inşallah takım dahada hareketlenir. bol paylaşım dilerim hepinize. takyon canım özelden mesaj atan sendin değilmi hayatım bizim taylor ile karıştırıyorum bazen.
bu hafta yoğunluğum devam edecek malum abimin düğünü var. yoğunluk bitince yine herfırsatta sizinleyim. çok öpüyorum. ferihancım bu hafta bildirim olsunmu olmasınmı konusu var,paylaşım alanına düşüncenizi bildirirseniz sevinirim. sonuç listeleri sırasıda sizde. öpüyorum uğramaya çalışırım.

bu kilolarla başım dertte. ben eski halime dönmek istiyorum ama kararlıyım eski kıyafetlerimi giymek istiyorum inşallah bunu başaracağım.
senanazcım başaracaksın inşallah bende ilk geldiğimde bu şekilde konuşuyordun inan üzerime giyecek tek kıyafetim kalmamıştı kiminin fermuarı patladı kiminin dikişleri söküldü vs.
75 kilo ile başladım ve şimdi 62 kiloyum takım olmasaydık inan vermem mümkün olmazdı

günaydın arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inşallah herkez daha mutlu sanırım bugün takımın kapanmasına bir kez daha iki arkadaşımız engel oldu teşekkür ederim .

bluebottlecim canım bebeğin için çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım yuvana huzur mutluluk getirsin canım .

benbencim canım sen elinden geleni yaptın müsait olduğun zaman yardımcı olmak için uğraştın canım çok teşekkür ederim . keşke daha uzun süre sürdürebilseydik ama dediğin gibi ben yetişemediğim zaman takıma çok üzülüyorum başkası daha fazla özveriyle yaparsa bu görevi daha mutlu olacağım kısıtlı zamanda bile olsa geldiğimde daha mutlu takıma fayda sağlayabilirim inşallah .

takyoncum ve adigenisse sizlerede çok teşekkür ederim ve başarılar dilerim bundan sonraki kaptanlık görevinizde kalliste ablam sağolsun yardımcı olacakmış bende burada olduğum zamanlarda elimden geleni yaparım yardımcı olmak için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…