- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.821
Geçmiş olsun canım geldi mi üstüste gelir sözünü anımsadım. Aslında mutfağa girmemek için bir neden de olabilir. Kesinlikle katılıyorum sana.
bazen uzak kalmak iyi geliyo sen smdi enerji toplamissindir patr patr verirsin o kilolari
aaa bosver bosver dinlensin o bgun brazcik zaten smdiden -800 de bari fark atmasin bize hem sende dinlen bgunluk
Caktrmayin bende iftardan snra pilatese gidimde gelim
Gecmis olsun hedefcim üst üste gelmis
Çıkardıgın anlam da efsaneymiş yalnız
Kinoa günleri mi yapalım diyorsun
Bayramdan sonra bıraktıracak mısın emzirmeyi? Emzirme bitip de iştah kapanmazsa bende de sıkıntı olur ama herhalde emzirmediğimiz için artık o kadar da acıkmamamız lazım mantıken?
Bence elleme tatlım daha assada gelince daha mutlu olursunMerhaba kızlar.. KızımIn gosterisi vardı. kuliste gorevliydim 4 saattir ayaktayım.Daha şimdi oturdum. Bugunku sporumu fazlasiyla yapmis oldum.Saat 2 de evden cikmadan tartildigimda 79 kiloydum.
Cuma hedefim 78.9 du bunu 77.9 mu yapsam ?
morordek
Olsun canım eksi olsun da az da olsa sorun olmaz. Daha cumaya da baya var sonuçta.İftar öncesi kilo bildirimimi yapayım ben de.
Cuma 65.400 bugün: 65.300 . Çok bir fark yok ama ben yine de mutlu oldum
Cumaya kadar iner oBenim kilom aynı 84,5
Süpersin canım ne kadar zamanda 78'den 73'e düştün?Kizlarrrr smdi tartildim 72.8 geldimmmm yuphiiiii
Cumadan bgune -700 gr
Alintilarida pilatesden snra gelince cvplicim rakibelerimmmm
Kizlarrrr smdi tartildim 72.8 geldimmmm yuphiiiii
Cumadan bgune -700 gr
Cumaya kadar iner o
Süpersin helal olsunKizlarrrr smdi tartildim 72.8 geldimmmm yuphiiiii
Cumadan bgune -700 gr
Kilo bildirimi 82.9 cumaya göre -800
Bı hafta çok azimliyim canım. O 64 ü bu hafta göreceğim.Olsun canım eksi olsun da az da olsa sorun olmaz. Daha cumaya da baya var sonuçta.
Benim oğlan 18 aylık, artık günde iki üç defa ancak emiypr o da az tabii. Sanmıyorum alacağını :) ben sofrada oğlana yedirirken yiyorum sonra baştan kendim yiyorumHoşgeldinnnn
Yaa sen böyle diyince beni bir korku sardı bak şimdi
Ben de doğum kilolarımı verdim, oğlum da emiyor diye iştah açık bir vaziyette devam ediyorum, ya sonradan alırsam
Ama neyse ki çok almamışsın yine 7 kiloyu en kısa sürede vereceğine eminim :)
Tek başına olacak iş değil cidden, o yüzden bu takımlar var. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu :)
Kaptaniçem senin bu sınavlar son muydu, artık bitti galiba di mi?
DGS'ye girecek misin? Avukat çıkaracak mıyız seni? :)
Bence de insan hissettiği yaşta. Spor ve sağlıklı beslenme de hep az hissetmemizi için çok çok önemli.
Etme cikilatam etme
Bence bir sakıncası yok.sonuçta ayrı ayrı düşününce gayet yenilebilir yiyecekler.
Ne güzel kardelen, en güxel ödül bunlar.
Hoşgeldin aramıza.
Aa ne güzel. İkisi bir arada kombo olmuş bence.
umarım öyle olur çok teşekkür ederim. :)Hoşgeldin grubumuza. Gayet güzel kilolar vermişsin. Kalanı da rahatlıkla verirsin
Helaaaallll hainKizlarrrr smdi tartildim 72.8 geldimmmm yuphiiiii
Cumadan bgune -700 gr
[/QUOTE]morordek [/USER] bugünkü MEnüm
Kahvaltı: tost,domates salatalık
Ara:sütlü kahve
Öğle: tarçınlı süt, 2kuru incir, 2ceviz, 6fındık
16.00 mercimek çorba, tavuklu kabak
20.30 yoğurt salata
22.00 adaçayı
Su 2lt, 50mekik, 250 ipCikilatacanavari
Akşam yemeği için eşimi beklersem çok acıkıyorum o zamana kadar çok kaçamak yapıyorum hem de akşam yemeği geçe kalmış oluyor bugün Farklı bir sistem denedim inşallah gece acıkmam
Aslinda cuma artı gelmiştim şimdi sadece -400 falanimFıstık ne yaptın da o kadar verdin iki günde. Tebrik ediyorum
Bı hafta çok azimliyim canım. O 64 ü bu hafta göreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?