- 23 Mart 2016
- 30.648
- 91.591
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.841
yok ya okadr degilim sen benden fazla vermissin nese cumaya daha cok varrDemi özellikle göbekte olmalıbi de benim totom çok çirkin onu biraz çıkarmaya çalışıyorum
@Suzi1704 Ayy seni beni bırak kız asıl rakip burda
hihihiAnammmm ne fena çıktın senyok canım ben iyiyim, dinlenmeyeyim pilates en sevdiğim 1 aylık üyelik muhabbeti olmasa mutlaka giderdim. Malum her ay hamile kalıyorum bu ay belki hamileyimdir diye diye yılları bitirdik
ooo ben 50 dakika pilatesimi yaptim kosa kosa geldim evimeKalk kız kalk koşam spora
yaa baya uzun diyeblirim ben martin sonu gibi basladim isde 2 ay oldu heralde 78.5 kiloyla dyete basladim ama surekli hizli sok dyetler yapmaktan zamaninda bunyem alisti dyete bu sfer direndi teoki verdi taki spora baslayana kadr suan duzenli kilo veriyorum bide artik kendime ozel yemk hazrlamiyorum kasmiyorum kafam rahat olunca baktm daha gzel gidiyo ramazana baslarken 74 kusurdum bunada sukur bakalim cumaya kac gelicemSüpersin canım ne kadar zamanda 78'den 73'e düştün?
cok tesekkur ederimCok iyi vermissin canim ne guzel
saol canim hep birlikte insallah dahada gzel vricezSüpersin helal olsun
Helaaaallll hain
Etiket unutmuşum :)İyi akşamlar arkadaşlar
İlk menüm :)
1 kase tahıllı gevrek
Şekersiz sade Nescafe
4 5 tane çilek
Öğlen 1 kase şehriye çorbası yarım dilim ekmek
yarım tabak erişte
Misket köfteli çorba
Salata
çay ve kuş üzümü leblebi
3lt su
150 mekik
30 çift bacak hareketi
40sn plank
Hahaha demi birde küçük beyleri yazmak lazım eforun çoğu onlara gidiyor öğleden önce çıktınız herhalde parka bugün Ankara pekkk yağmurluyduİlk günüm olduğu için menümde eksikler olabilir.
Kahvaltı:
1 yumurta sarısı
Üç tane avuç içi kadar krep
İki kiraz domates
Öğlen
İki tatlı kaşığı kaymak
Bir tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Ara: 3 4 kuru kayısı +1 avuç içi kadar krep
Akşam:
3 kaşık makarna,
1 kase mercimek çorbası
Kırmızı biber iki kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
2,5 lt su
Yarım saat yürüyüş
@moror
Yarım saat parkta bebe oynatma
Hosgeldin canım menülerde morordek etiketliyoruz önce @yapıp sonra isim morordek şeklinde. Gece gece bilmislik yaptım sanki. ..İyi akşamlar arkadaşlar
İlk menüm :)
1 kase tahıllı gevrek
Şekersiz sade Nescafe
4 5 tane çilek
Öğlen 1 kase şehriye çorbası yarım dilim ekmek
yarım tabak erişte
Misket köfteli çorba
Salata
çay ve kuş üzümü leblebi
3lt su
150 mekik
30 çift bacak hareketi
40sn plank
Yok canım saat 3te çıktık. Aslında yağmuru da bekledim biraz ıslansın sıpa diye ama olmadı. Eve geldik bir saat sonra başladı . çok yqğmadığı anlarda ıslansın yağmura çamura alışsın doğayı hissetsin istiyorum beton şehrinde :)Hahaha demi birde küçük beyleri yazmak lazım eforun çoğu onlara gidiyor öğleden önce çıktınız herhalde parka bugün Ankara pekkk yağmurluydu
İlk günüm olduğu için menümde eksikler olabilir.
Kahvaltı:
1 yumurta sarısı
Üç tane avuç içi kadar krep
İki kiraz domates
Öğlen
İki tatlı kaşığı kaymak
Bir tatlı kaşığı bal
İki dilim ekmek
Ara: 3 4 kuru kayısı +1 avuç içi kadar krep
Akşam:
3 kaşık makarna,
1 kase mercimek çorbası
Kırmızı biber iki kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
2,5 lt su
Yarım saat yürüyüş
@morordek
Yarım saat parkta bebe oynatma
Ooo neler yaptın bakalım yoktun bayadırIyi geceler canlarim
Geçmişi okuyorum ne güzel 20 sayfa yazılmış basladim okumaya bu hafta koydeydik pazar aksami geldik
Ramazana kadar bende çok duzenliydim kiloda aalmadim ama sadece sabit geliyorum aksamlari hep 80 kiloyum oruç bitene kadar nasil duzene sokabilirim bilmiyorumBen deniyorum sürekli birşeyler ama malesef ramazan için bir sonuca ulaşamadım
Ramazanda olmuyor ya
HoşgeldinizTeşekkür ederim.hosbuldum.
Aynen biran evvel eski duzenimi çok istiyorum bendeAslında yüzdemiz 8.lik için yüksek bir yüzde gibi. Demek ki diğer takımların yüzdesi çok iyiymiş. Yazdıklarında çok haklısın canım. Bu hafta sabit geldiğim için bende üzgünüm. 1-2 kişi bile takımın yüzdesini çok düşürüyor. Aslında bizim takımdaki sorun da bu bence. Tam bir istikrar yok. Her hafta nerdeyse 1-2 kişi bizim gibi oluyor. Ama yavaş yavaş düzene oturuyoruz bence. Daha da iyi olacağız
Hos geldiniz sizde takimizaMehlika ben 33 yasında 3 cocuk annesyim,
Kendimi bildim bileli hep tombiş biriydim.
Gecen sene 9. Takımdan 90 kg ile girip 70 hedef almıştım 67 ile mezun oldum.
Şimdi yine Ramazanda fazla yuklendim ve 77 yi gördüm malesef.
Hedefim 70 ilk etapta.
Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.
Gözlemleyerek durumu ilerletmeyi düşünüyorum inşallah.
Hayir bende veremiyorum sadece sabit kakdim ramazanda ne kadarda olsa az yiyemiyoruzYaklasık 3 bucuk ay gibi bir surede verdım ))
Evet bu sefer daha kolay olacagına ınanıyorum, tecrubelerim bana faydalı olacaktır.
Tabii en buyuk etken takım arkadaslarım.
Tereddürt ettiğim tek konu Ramazanda nasıl verebilirim. Varmı verebılenler, ufak tüyolar alabilirsek zorlanmayız umarım.
Cumadan beri yoktum canim biz cumalari koye gidiyoruz arada kayınvalide tek yasiyor canimOoo neler yaptın bakalım yoktun bayadır
Ah ah kilo verdigimde bende oyleydim daha once 57 kilolari görmüştüm hamilelik ten once5Esasında bol su içmek ve saglıklı beslenmek diyebilirim
Tabiiki sporda bütünün bir parçası.
Bu üçünü sadık kalarak yapınca kilo vermek işten bile değil. Bu sürecte asla kaçamak yapmamak en buyuk prensip olmalı ki hedefe ulaşabilelim.
Mezuniyeti tatmış biri olarak bunun verdiği hazzı anlatamam.
Giyim tarzım artık zevkime gore, ne olursa gıyerım derdınden kurtuldum.
Gorenlerın saskınlıkla cok guzel oldugumu soylemeleri ayrı bir mutluluk.
Bu yazin beni anlatiyor bizde 3 yil polonyada kalmak zorunda kaldik iş icabi ve ben 2 yil boyunca Türkiye ye gelemedim kiloku gitmistim kafama koydum zatif gidecegim demiştim Türkiye 85 kiloda 57 kiloya inip gelmistim herkez şok oldu görünceKızlar en büyük desteklerden birisi de motivasyon hedefi koymak.
İleriye oyle bir motivasyon koymalısınız ki sizi oraya goturürken iradeniz oradan güç alıyor.
Benim en büyük motivasyon hedefim eşime sürpriz yapmak olmuştu.
İş dolayısıyla iki sene yurtdısından hiç gelmedi ve ben bu sürecte bir değişime ugradım olumlu manada.
ZAyıflayınca çökme dedikleri olay sanırım bilincsiz ve yetersiz beslenme sonucu kilo verildiginde oluyor, saglıklı ve bilinçli kilo verdıgım için, yaşım 10 sene geriye attı, bu anlatılmaz yasanır bır mutluluk )))
Kendime olan ozguvenım daha da arttı ve o motivasyonla diyetime daha sıkı sarıldım ))
Zayif olmanin hayali bile çok güzel hele zayiflayinca düşünemiyorum insallah yine başarırızYepyeni bir hayat ve ilişki adeta heyecana heyecan katarcasına )))
Hani o kilolu oldugum için giyemediğim özel kıyafetler özel anlar
Evet eşimin kilomdan şikayeti yoktu ama böyle olunca da daha güzel hissettiğine eminim ))
Çocuklarla iletişim ve ayak uydurmak bile daha da güzelleşiyor.
Düşünsenize fazladan tam 4 adet 5 kglık su bidonu taşıyormuşum, çocuklarla oynayıp koşturmak ne mümkündü.
Ama herşey çok güzel oluyor inanmak yeter en başta ))
Bende haftada 1 kilo gitsin diyenlerdenimHızlı giden hızlı geliyor valla haftada yarım gitsin 1 gitsin ama gitsin yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?