- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.781
Ben kilo bildirimimi pazartesi mi yapsam cuma daha çok cikiyoHoşgeldinnnn
Yaa sen böyle diyince beni bir korku sardı bak şimdi
Ben de doğum kilolarımı verdim, oğlum da emiyor diye iştah açık bir vaziyette devam ediyorum, ya sonradan alırsam
Ama neyse ki çok almamışsın yine 7 kiloyu en kısa sürede vereceğine eminim :)
Tek başına olacak iş değil cidden, o yüzden bu takımlar var. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu :)
Kaptaniçem senin bu sınavlar son muydu, artık bitti galiba di mi?
DGS'ye girecek misin? Avukat çıkaracak mıyız seni? :)
Ahahah cuma sendromu diyoruz biz bunaBen kilo bildirimimi pazartesi mi yapsam cuma daha çok cikiyo
Hemen sıkı yönetim kuzumPazartesi bildirimim ile sahalara dönüyorum.
76,1
Cuma hedefim 74!!
Bagirsaklarim cuma günlerini sevmiyorAhahah cuma sendromu diyoruz biz buna
Aynen canım. İnsan emeğinin karşılığını görünce çok mutlu oluyoBence de insan hissettiği yaşta. Spor ve sağlıklı beslenme de hep az hissetmemizi için çok çok önemli.
Etme cikilatam etme
Bence bir sakıncası yok.sonuçta ayrı ayrı düşününce gayet yenilebilir yiyecekler.
Ne güzel kardelen, en güxel ödül bunlar.
Hoşgeldin aramıza.
Aa ne güzel. İkisi bir arada kombo olmuş bence.
Perşembe veya cuma regl olacağım muhtemelen kilomda pek bı degısıklık olmaz. Yınede hedefım 66 olsun :)Eki Görüntüle 2151197
Şu da hedef listemiz olsun o halde.
Hedef belirtmeyenler yazsınlar bana ekleyeyim
Hedefimmm hemen toparlayalım
Hemen sıkı yönetim kuzum
yok sadece parktaki bisikleti cevirdim 10 dakika 5 dakikada 2 li yapilan alet varya ondan yaptimOruçluysan bu saatte spor yapma aman diyim
abowww naptın 3 kilo nasil aldin ama ödemdir yaaPazartesi bildirimim ile sahalara dönüyorum.
76,1
Cuma hedefim 74!!
yok sadece parktaki bisikleti cevirdim 10 dakika 5 dakikada 2 li yapilan alet varya ondan yaptim
abowww naptın 3 kilo nasil aldin ama ödemdir yaa
Yok gercekten rahat 1- 1.5 kilosu odemdkr cabuk gder sonrasina bakican artikAslında kaçırdım, yedim kabul ama hiç 3 kiloluk yemedim bence. Vücudum haksızlık yapıyor bana..
Yok gercekten rahat 1- 1.5 kilosu odemdkr cabuk gder sonrasina bakican artik
Hoşgeldin tekrardan aramızaPazartesi bildirimim ile sahalara dönüyorum.
76,1
Cuma hedefim 74!!
Haftaiçi daha mı düzensiz besleniyorsun canım ondan mı öyle oluyor acabaBen kilo bildirimimi pazartesi mi yapsam cuma daha çok cikiyo
Hoşgeldin tekrardan aramıza
Hızlı alınan hızlı verilir derler en kısa zamanda normale dönersin inşallah :)Hoşbuldum beyazinci
Yalnız, baya baya sıfırdan diyete başlıyor heyecanı içerisindeyim.
Teşekkür ediyorum güzel dilekler için.Hızlı alınan hızlı verilir derler en kısa zamanda normale dönersin inşallah :)
Buraya telefonunu evse unutmuş bir Suzan bırakıyorumben geçmişten okuyup geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?