- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.801
Sağol canım. Daha ne kadar gizli rakip var acabakıskanc seniii nese bosver biandan iyi yapiosun ama abartma sisirme adami
sen onu duzeltir bide ustune ekside gelirsinozman benim bsiler yaomam lazim gececegim sizi
Hayır hangi ara sizinle yarısa girdim bende bilmiyorum
Sağol canım. Cuma’yı telafi etmeye çalışıyorum. E tabi bir de rakip(ler) varTekrardan hoşgeldin o zaman :)
Menülerini ve günlük aktif katılımını bekliyoruz.
İşlerinde kolaylıklar diliyorum Suzicim
Hoşgeldin canım kurallarımızı okuyup kabul etmişsin sanırım.
Hedef kilon nedir?
Bir de bize kendinden basheder misin seni tanıyalım biraz :)
Spor çok iyi canım
Güzel menü ve baya güzel spor Suzicim tebrikler
Hadi bakalım bildirimini bekliyoruz hedefcim, bu hafta sıkı tutalım
Tamam tamam sokma gözümüze bu kadar
Canım glutensiz olması önemli değil, şekerli olması önemli
Neyse hadi 3 tanecik bisküviyi bu seferlik görmeyeyim
Canım o zaman yeni bir tartı al öyle bildirimlere başla, malum yarışmada kilo bildiriminde gram bile önemli :)
1 dilim trileçeye 40 puan ceza geliyorduuu
Cikilatacanavari
Bence arada yenmesinde sakınca yok ama her gün tostla kahvaltı sağlıklı değil. Kahvaltı en önemli öğün olduğu için yumurta falan olsa daha uzun süre tok tutar diye düsünüyorum.
Oooo süpersin.Günaydın kızlar..
Çarşıda isim vardı spor sayılmaz ama 30 dk kadar yürümüsümdür.
Ben de az önce tartildim 79.3 kilo çıktım bugün 79un altına inerim galiba.. inşallah...
Harikayız biz. Derecelerimiz çok yüksek olmasa da kötü de değiliz yanigünaydınlarrr
kızçelerim güzel bir hafta olsun hepinize 29. tur performans yarışmasında hiç barajın altına inmediğiniz için bir nazar boncuğunuz var başarılarınızın devamını dilerim merak edenler için linki bırakıyorum
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Oooo süpersin. Bugün yine spora yükleneyim benKilo bildirimi 82.9 cumaya göre -800
Çok gecmis olsun cnm yaAyy 2 gündür aksilik yaşıyoruz.
Dün yemek sonrasında 1 litre kıpkırmızı şırayı mutfakta kırdım. Her yer kırmızı. Şoka girdim resmen.
Eşim geldiğinde kırdım, döktüm, her yer kırmızı diye durmadan konuşuyormuşum.
Bugün de su borusu ile ilgili sorun oldu. Mutfak ıslandı. Her şey sil baştan
Eşim, diyet uğursuzluk getiriyor diyor. Ben mutfağa girmemem için mesaj diye yorumlamayı tercih ediyorum.
Ben bu akşam gitmicem mola günümOooo süpersin. Bugün yine spora yükleneyim ben
Olur bazen öyle canım. Hemen toparlanma zamanı. Yaparsın cumayaPazartesi bildirimim ile sahalara dönüyorum.
76,1
Cuma hedefim 74!!
Benimkiler de hafta sonunu sevmiyorBagirsaklarim cuma günlerini sevmiyor
Olabilir canım ya arada yapıyorum benTeşekkür ediyorum güzel dilekler için.
Sen geçende mi unutmuştun yanlış mı hatırlıyorum suzi?
Geçmiş olsun canım geldi mi üstüste gelir sözünü anımsadım. Aslında mutfağa girmemek için bir neden de olabilir. Kesinlikle katılıyorum sana.Ayy 2 gündür aksilik yaşıyoruz.
Dün yemek sonrasında 1 litre kıpkırmızı şırayı mutfakta kırdım. Her yer kırmızı. Şoka girdim resmen.
Eşim, diyet uğursuzluk getiriyor diyor. Ben mutfağa girmemem için mesaj diye yorumlamayı tercih ediyorum.
Sen aletli çalışıyorsun anladığım kadarıyla ara vermen normal. Ama yine de bir yürütüş yapabilirsin bence. Bak hem rakibim hem de düşünceliÇok gecmis olsun cnm ya
Ben bu akşam gitmicem mola günüm
Ayy yerim seniSen aletli çalışıyorsun anladığım kadarıyla ara vermen normal. Ama yine de bir yürütüş yapabilirsin bence. Bak hem rakibim hem de düşünceli
Hoşgeldin grubumuza. Gayet güzel kilolar vermişsin. Kalanı da rahatlıkla verirsinMerhaba hanımlar, bir doğum sonrası muzdaribi de benim. Ooo aslında ben vermiştim... Durun anlatayım.
58 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim. Oğlum 9 aylıkken sadece emzirerek 65 kiloya indim. 9 aylıkken alerji çıktı sıpada ve stres oğlan için alerji diyeti derken 54e kadar zayıfladım. Oğlum bir yaşındayken 54 kilo hedefine ulaşmış bir anneydim.
Sonra oğlan düzeldi diyet bitti iştah açıldı tatilde lezzet turu yapıldı derken.... Şu an 62 kiloyum. Hedefim 55.
Yemek yemeyi çok seviyorum. İştahım dillere destan :)
Boyum 1,60
Öyle kendi kendime diyet yapamıyorum ben desteğe ihtiyacım var. Sıkılaşmak istiyorum.
Kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum. Yer varsa kilo vermeye talibim.
morordek
Oooo 20 kilo muAyy yerim seni
Ya bide 20 kilolarla falan çalışıyorum kaslarım acıyor artık çok da hammisim ya
Çok hoca eşliğinde değil gibi biraz hoca eşliğinde gibi hafif geldikçe arttırıyorum bide kaslı olmak istiyorum cnm ben yaOooo 20 kilo muhoca kontrolündesin değil mi canım. Ağrıması normal ve ara vermekle de iyi yapıyorsun. Ben evdeki egzersizleri bile yaparken ertesi gün ağrım oluyor Bu arada ben de seni yerim
Sen yine de dikkat et canım. Ağırlık sıkıntı olmasın. Yaaaaa genelde bayanlar pek kas sevmez. Bende seviyorum ama hafif olacak. Ben özellikle sıkı olayım istiyorumÇok hoca eşliğinde değil gibi biraz hoca eşliğinde gibi hafif geldikçe arttırıyorum bide kaslı olmak istiyorum cnm ben ya
bazen uzak kalmak iyi geliyo sen smdi enerji toplamissindir patr patr verirsin o kilolariAynen Didemcim.
Aslında çok fazla pişman değilim.
Gerçekten o an mola vermem gerekiyordu. Kendimi hiç iyi hissetmemiştim. Bana biraz fazla kiloya mal oldu ama hızlıca toparlanacağıma inanıyorum.
aaa bosver bosver dinlensin o bgun brazcik zaten smdiden -800 de bari fark atmasin bize hem sende dinlen bgunlukSen aletli çalışıyorsun anladığım kadarıyla ara vermen normal. Ama yine de bir yürütüş yapabilirsin bence. Bak hem rakibim hem de düşünceli
Gecmis olsun hedefcim üst üste gelmisAyy 2 gündür aksilik yaşıyoruz.
Kinoa günleri mi yapalım diyorsunSlm hanimlar bugün baya sohbet olmuş anca okudum. Emzirme döneminden sonra ne olur bilmiyorum cidden önemli bir etken gibi çünkü ben 64 7 geldim gece sahura kalkmadim kızda bu ara fazla emi yor bayramdan sonra bitecek bende kilo almam inşallah. Yoksa kinoa bir günde etki etmez herhalde. Aklıma şöyle bir fikir geldi acaba çarşamba perşembe kinoa mı yesek grupcak belki 200 300 daha az geliriz. .
Demi özellikle göbekte olmalıSen yine de dikkat et canım. Ağırlık sıkıntı olmasın. Yaaaaa genelde bayanlar pek kas sevmez. Bende seviyorum ama hafif olacak. Ben özellikle sıkı olayım istiyorum
S Suzi1704 Ayy seni beni bırak kız asıl rakip burdabazen uzak kalmak iyi geliyo sen smdi enerji toplamissindir patr patr verirsin o kilolari
aaa bosver bosver dinlensin o bgun brazcik zaten smdiden -800 de bari fark atmasin bize hem sende dinlen bgunluk
Caktrmayin bende iftardan snra pilatese gidimde gelim
Anammmm ne fena çıktın senbazen uzak kalmak iyi geliyo sen smdi enerji toplamissindir patr patr verirsin o kilolari
aaa bosver bosver dinlensin o bgun brazcik zaten smdiden -800 de bari fark atmasin bize hem sende dinlen bgunluk
Caktrmayin bende iftardan snra pilatese gidimde gelim
Kalk kız kalk koşam sporaTotonun ilacı squat diye biliyorum ama ne kadar işe yarıyor acaba?
Vallaha bizim tozumuzu attıracak belli ki
Sen salona koş, ben jessicaya doğru koşayımKalk kız kalk koşam spora
Evet özlemcim eşimle spor salonuna yazıldık girdikten sonra cikasimiz gelmiyor
40 puanı ceza için cnm
Tabii kafaya koydum 1. Olmam lazım
Bahane yaratma lutfen en kötü kalkıp evde yürü hadi bakalım
Bu mantıkla herkese kaçamak hakkı doğar ama
İşi sıkı tutalım ki caydırıcı olsun di mi
Özlemcim hadi bakalım artık 8'leri görme bir daha
Ellerine sağlık kaptanicem
Bu dönemi notasız atlattıgımız icin mutluyum. Umarım bu sekilde devam ederiz
İnşallah kızlarrr..Hadi inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?