Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy evet çok sevdim cevizi suyu da güzel ama

hihihihi
Sey ama bu rakabet bana iyi geldi gercekten bu kadr dikkat etmiyodum spora flnda dun misafirler gtti ben kendimi spora verdim o yorgunlukla dusun okadr hırslandırdiniz beni bi kamçı lazmmis bana[/QUOTE]
Pilates ve zumba Harika ikili. Biri kalori yaktırır diğeri sıkılaştırırhırslandırdaysak ne mutlu bize ama bizden çok hırslanma

Benim tatlimi tatli güzel Kaptanim ramazandan sonra hepimiz herkez düzene girecektir canim

Bir jessica smith çide burdaymış yaparken kan ter içinde kalıyorum. Sende öylemisin?

hihihihi
Sey ama bu rakabet bana iyi geldi gercekten bu kadr dikkat etmiyodum spora flnda dun misafirler gtti ben kendimi spora verdim o yorgunlukla dusun okadr hırslandırdiniz beni bi kamçı lazmmis bana
Pilates ve zumba Harika ikili. Biri kalori yaktırır diğeri sıkılaştırırhırslandırdaysak ne mutlu bize ama bizden çok hırslanma[/QUOTE]
Aynen bak bende ole dusunuyorum ikisi bi arada gzel gidicek sanirim bakalim

Gec kaldin cok pis hırslandim bile

Ben de menümü yazayım
Uyanınca 2 bardak su ve yaptığım çikolatadan 1 kaşık

08.00 kahvaltı( okula geç kaldım)
1 dilim ananas

12:30 öğlen
Fıstık ve çay

16:00
2 haşlanmış yumurta

18.00 akşam
Tavuk
5 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Kuruyemiş

3 litre su
1 maden suyu

Spor:
30 dakika jessica
200 ip atlama
20 dakika bölgesel hareket

Sabah kahvaltı yapamayınca öğün miktarı tam tersine ilerledi. Okulda da birşey yiyemedim. Tabi eve gelince neye saldıracağımı şaşırdım. Sabahtan haşladığım ama yiyemediğim yumurta vardı iyi ki . Yoksa tam saçmalanacak bir andı

Pazartesi menü morordek
Sahur yok 1 gibi 3 4 galeta yemistm
Iftar
Bitmek bilmeyen taze fasulye
Kinoa pilavı
Karpuz
Cacık
bir parça ekmeğe 1 tk. Fındık ezmesi
6 7 tane fırında elma dilim patates
Kuruyemiş
12 gibi kaynanam dondurma almış 3tk yedim
Su 1 lt iftarda sahur olmayınca az oldu ama karpuz çay dengeledi galiba
Spor 10 dk jessica ay çok nefessiz bıraktı birde sguat ve Omuz kol çalıştık anca dayandım sporsuz kimseleri zorluyor biraz. Ama öğrenmem iyi oldu. Mübarek sağ sol beynide fena çalıştırıyor hep karıştı ayak kol. 25 puan cezà Cikilatacanavari

Kolay gelsin benimde evimi su basti bütün halilar su icinde yuzdu

Pilates ve zumba Harika ikili. Biri kalori yaktırır diğeri sıkılaştırırhırslandırdaysak ne mutlu bize ama bizden çok hırslanma
Aynen bak bende ole dusunuyorum ikisi bi arada gzel gidicek sanirim bakalim

Gec kaldin cok pis hırslandim bile[/QUOTE]
Helal olsun canım aramızda kalsın seni tutuyorum

Squat için squatgirl var güzel çalıştırıyor istersen ona da bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…