- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.901
cumaya daha cok varr odemlerinin hepsi ucup gtsin insallahGünaydın herkese
Bugün adet oldum ben, inşallah tüm Ödemleri alır vücüdumdan da çok eksili girerim cumaya :)
Bende kolesterole iyi geldiğini biliyordum. Kabızlığa iyi geliyorsa hemen deneyeyim. Bu kabızlık olayı beni acayip sinir ediyor. Resmen ondan kilo veremiyorum diye düşünüyorum.Tam olarak bilmiyorum zayıflamaya yardım ediyor diye başladım hoşuma gitti. Yag yaktırıyor galiba. Kabızlık falan iyi geliyor bence. Uzun zamandır yapıyorum tadı iyi bence.sabah aç karna içiyorum
Günaydın, mutlaka alır canımGünaydın herkese
Bugün adet oldum ben, inşallah tüm Ödemleri alır vücüdumdan da çok eksili girerim cumaya :)
bagırsaklarimiz calismiyosa kilo vermek zor oluyo gercektenBende kolesterole iyi geldiğini biliyordum. Kabızlığa iyi geliyorsa hemen deneyeyim. Bin kabızlık olayı beni acayip sinir ediyor. Resmen ondan kilo veremiyorum diye düşünüyorum.
Bu köhtü çorbası ne ola ki? İlk defa duydumgünaydıııın
morordek Cikilatacanavari
iftar:
2 kepçe köhtü çorbası
4 adet buğdaylı sarma
2 kaşık mantarlı tavuk sote
sahur :yok adet oldum diye kaynanam kaldırmamış sağolsun
08:00 da 1 avuç çiğ kuruyemiş 1 bardak şekersiz açık çay ,yemem ben bugün bir şey akşama güzel bir eksi görürüm belki
Yok yok sadece mercimek soğan yağ salça. Hatta çorba ama kıvamı yemek gibi. Oğlana cıvık çorba vermiyorum boşa mide suyla dolmasına suyu ayrıca içer diye. Biz de onun yemeklerinden yiyoruz işte :) rqmazandan sonra daha düzenli olur sanırım benim yemekler de. Bugün biraz daha dikkat edeceğimÇorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor diye biliyorum ben diyetisyene giden arkadaşlardan.. İçinde un yoksa belki sayılmayabilir.
Dün kahvaltıda yediğin yumurta sarısını şimdi anladım :))oğlan yemedi sana kaldı desene :)))Yok yok sadece mercimek soğan yağ salça. Hatta çorba ama kıvamı yemek gibi. Oğlana cıvık çorba vermiyorum boşa mide suyla dolmasına suyu ayrıca içer diye. Biz de onun yemeklerinden yiyoruz işte :) rqmazandan sonra daha düzenli olur sanırım benim yemekler de. Bugün biraz daha dikkat edeceğimiftarda
Ahhh yok canım o öyle değil :))) ben yumurtanın beyazını yemiyorum :) Çok çok iyi pişmiş omlet olursa ancak öyle yerimDün kahvaltıda yediğin yumurta sarısını şimdi anladım :))oğlan yemedi sana kaldı desene :)))
Çok teşekkür ederim. :)Ödem için yeşil çay kiraz sapı Maydonoz bol su diye biliyorum ama ne kadar etkili bilemiyorum canım .
benim kayın aile eskişehirliBu köhtü çorbası ne ola ki? İlk defa duydum
Bı arkadaşım her yemekten önce bi bardak yeşilçay+maden suyu+limon karisimi içiyordu baya faydasini gormustu,ben emzirdigim için gunde büyük bı bardak (1 fincan yeşilçay+1/2 soda+çeyrek limon) içiyorum tadı da fena degilGünaydın
Sabahları tarçınlı su ıcıyordum faydasınıda görüyordum. Ramazan dolayısıyla yatarken hazırlayıp sahurda ıcıyordum. Soguk olduğundanve ıyıce acılastıgından ıcmemı cok zorlastırdı. Bıraz uzak kalsam ıyı olcak. Cevızlı su da ıctım ama sankı cok etkılı degıl.
Sızlerın ıcıp faydasını gördüğünüz ıcecekler varmı.
Normalde yesıl cay tuketıyordum fakat Ramazan olduğu ıcın ona pek sıra gelmıyor :))Bı arkadaşım her yemekten önce bi bardak yeşilçay+maden suyu+limon karisimi içiyordu baya faydasini gormustu,ben emzirdigim için gunde büyük bı bardak (1 fincan yeşilçay+1/2 soda+çeyrek limon) içiyorum tadı da fena degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?