Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü menüm:
kahvaltı: omlet, domates salatalık peynir sütlü kahve
öğle: ali nazik, acılı ezme, 2 parça yufka ekmeği
ara:3 parça bitter, 10fındık, 1 kuru incir. 10 kuru üzüm. ıhlamur
akşam: evde lavaşta yarım pizza, ayran, salata
spor: 12bin adım yürüyüş, su 2.5 lt Cikilatacanavari morordek

Selamlar kızlar. 897 mesaj vardı valla okuyamazdım. Sizi de özledim, çok uzak kaldım. Napiyiniz kuzular.
Biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın özledik. Üstümüzde hakkın çok. Kilo durumları nasıl. Tartilma ya devammi banada bulaştı bu huyun

İyi akşamlar kızlar

haşlanmış yumurta
Çok az peynir
Domates salatalık
7tane zeytin
Bir dilim ekmek

Dünkü misket köfte çorba
Şekersiz türk kahvesi

İkindi kaşarlı ince minnak bir tost :)

Mercimek çorbası
Salata
1tane hurma
Suda haşlanmış içli köfte 1 tane

2,5lt su

70mekik bugün spor yapamadıım iftara misafirim vardı halada varlar :) unuturum diye yazayım dedim
morordek

Ödem için ne önerirsiniz

Odem icin detoks suyu hazırlayabilirsiniz kendinize. Hem metabolizma hızınızı arttirir hem idem atarsiniz. Genelde tarcın kabuğu zencefil kökü maydanoz yeşil elma ve salataliktan yapılıyor. 10 12 saat beklettikten sonra gun icinde içiliyor. Internette bir çok tarifi var. Ben faydasini gördüm. Tavsiye ederim

Menünüz gayet guzel ve dengeleyici olmus. Sporunuzda guzel bence 70 mekik cok iyi bence

Çok teşekkür ederim. :)
Tatçınlı salatalıklı su falan var mı ki kimsede tarif.
Kiraz sapı ve maydonoz yqpqmıyorum hala emiyor benim sıpa

1 lt suyun icine 1 adet tarçın kabuğu 1 tane zencefil kökü biraz bir kac dal maydanoz bir yesil elma bir limon ve bir salatalik kabuklarıyla dograyin. Tabi malzemeler ile birlikte büyük bir kavonoza hazırlayın aksamdan. 10 saat bekledikten sonra suzun ve 1 gun boyunca icin. 1 lt yeterli 1 gun icin geri kalan su ihtiyacinizi düz su olarak tuketin. Faydasini görürsünüz 2 3 gune kadar

Menünüz gayet guzel ve dengeleyici olmus. Sporunuzda guzel bence 70 mekik cok iyi bence
Teşekkür ederim yatana kadar muhtemelen devam ederim spora benim minnak uyanıp durmazsa tabi ( ah ah bekar ve cocuksuzken bu spor ve diyet işleri ne kolaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…